Marcie és Brad összejönnek?

Pontszám: 4,7/5 ( 39 szavazat )

Az évadzáróban Brad és Marcie közös lakásba költöznek, és azt tervezik, hogy párként összejönnek.

Marcie terhes Bradtől?

A 3. évadban kiderül, hogy Marcie terhes , de Brad gyermeke van. A 3. évad fináléjában azonban kiderül, hogy Randall lehet a baba apja. A 4. évad végén Marcie végül elvál Randalltól, de elvetél.

KI halt meg, ha rossz téged szeretni?

Igen, Marcie-t elevenen megeszik bűntudatos emberekkel, ahogy a rádión keresztül egy 187-esről szóló hírek érkeztek, ami arra késztette Esperanzát, hogy elkezdjen feltárni, épp akkor, amikor Eddie megérkezett. Könnyek közt vált a felismeréssé, hogy Mika „meghalt”, de ezt a közönség nem kapta meg.

Melyik epizódban tudja meg Marcie, hogy Randall csal?

110. rész Összefoglaló: "Nézd meg alaposan" Marcie felolvad Kelly nappalijában, és zokog, hogy Randal megcsalja őt valakivel, akit Peppának hívnak.

Mi az Alex BABY NEVE, ha rossz dolog szeretni?

* Ahogy az várható volt, a különlegesség első rajongói kérdése Alex babájának kilétére vonatkozott. – Sokat gondolkodtam ezen a válaszon – mondta Clayton. „Mindannyian tudjuk, hogy nem Randal, és tudjuk, hogy nem Lushion. De ha azt mondjuk, hogy Ian az, az egy kis zsarolás.

Brad felteszi a kérdést Marcie-nak | Tyler Perry Ha szeretni téved | Oprah Winfrey hálózat

26 kapcsolódó kérdés található

Visszatér 2021-ben az If Love You Is Wrong?

Ha a Loving You Is Wrong véget ért, akkor nem lesz hatodik évad .

Alex lefeküdt Iannel az If Love You Is Wrong című műsorban?

HOLLYWOOD─Tyler Perry „If Loving You is Wrong” című művének múlt heti epizódja minden bizonnyal felkavarta a drámai üstöt, miközben a dolgok csak felforrósodtak a legújabb epizóddal, a „Csempészáruval”. Ott folytatta, ahol a dolgok abbamaradtak, Alexet teljesen megdöbbentette, hogy lefeküdt Iannel , mivel a férfi arra hivatkozott, hogy nem drogozta meg vagy nem erőszakolta meg.

Hány évad az If Loving You Is Wrong?

Öt évaddal és több mint 100 epizóddal a sorozat keddi fináléjában Tyler Perry If Loving You Is Wrong című filmje rengeteget dolgozott.

Kitől esett teherbe Alex az If Love You Isrong című filmben?

Ha van valaki, akivel Marcie nem tud egy szobában lenni, az Alex. Szomszédja és állítólagos "barátja" szétzúzta Marcie házasságát, amikor lefeküdt a férjével, Randallal , és teherbe esett tőle.

Marcie terhes a való életben?

Az évad során mind Peg, mind Marcy terhes volt, ahogy Katey Sagal a való életben is terhes volt . Sagal gyermeke hat héttel a ciklus előtt halva született, ezért ebből az évadból négy epizódot hagyott ki.

Kelly terhes az If Love You Wrong?

Gratulálunk az If Loving You Is Wrong filmjének, Edwina Findley Dickersonnak (Kelly) és férjének, Kelvin Dickersonnak, mivel második gyermeket várnak .

Mit csinált Travis az If Love You Isrong című filmben?

Travis Tyler Perry Ha szeretni című filmjének főszereplője és egyik fő antagonistája téved. özvegy Kelly régi barátja. Miután visszatér a segélyküldetéséről Haitin, megígérte Kellynek, hogy segít felnevelni 8 éves fiát, Justice-t.

Mi történt Ramsey-vel a Loving You Is Wrong című filmben?

Nos, végre megerősítést kapunk, amit sok „If Loving You is Wrong” rajongó tudott a 2. évad végén: Travis meggyilkolta Ramseyt, amikor az belopakodott a házába azon a végzetes éjszakán. Kelly sírva fakadt, miután észrevette a halottkém, ami arra késztette Marcie-t és Kellyt, hogy kimerészkedjenek.

Kelly és Travis újra összejön?

A videó azt is megerősítette, hogy Kylie és Travis (30 ) teljesen visszatértek a 2019-es szakítás után . A pár 2017 áprilisában jött össze először, amikor először látták őket Coachellában.

Hány epizód van az If Loving You Is Wrong 5. évadában?

A sztárok 100 epizód leforgatását ünnepelték, így az ötödik évad legalább 12 részből áll majd.

Ha szeretni rossz, akkor jön a Hulu?

Nézze meg, ha rossz a szerelem, online közvetítés | Hulu (ingyenes próbaverzió)

Melyik epizódban szülte meg Alex a babáját az If Loving You Is Wrong című sorozatban?

„If Loving You Is Wrong” Alex Baby (2015-ös TV-epizód) – IMDb.

Mi történik Alexszel az If Love You Is Wrong című filmben?

Amikor rájön, hogy mit tett, Marcie bevallja bűnét Bradnek , aki úgy dönt, hogy az egészet Alexre köti – mindez egy sokkal nagyobb terv része, hogy elmeneküljenek és új életet kezdjenek együtt. Ez természetesen bűbájként működik, és Alexet félájultan berángatják egy rendőrautóba.

Ki vitte el a lemezt az If Love You Is Wrong?

Amikor Natalie elmondja Lushionnak , hogy nála van a lemez, és elrejtette a kenyérsütőben, Lushion odasiet a házához, hogy elhozza. Van egy olyan sejtése, hogy bizonyítékot tartalmaz Eddie hatalommal való visszaéléséről.