kirstie és phil összejönnek?

Pontszám: 4,5/5 ( 22 szavazat )

Annak ellenére, hogy Kirstie-t gyakran összetévesztik a házastársával, Phil elmagyarázta, hogy Fiona és a család többi tagja teljesen elégedett a képernyőn megjelenő partnerségével. Annak ellenére, hogy nagyjából egyidős gyerekeik vannak, Phil elárulta , hogy ritkán keverednek két családként .

Miért hívja Kirstie a PIP-et?

Azért hívják Pip Off The TV-nek, mert én találtam ki ezt a nevet. Egy kanadai műsor alapján betekintést nyújtanak abba, hogy a háztartásoknak érdemes-e felújítással frissességet vinni otthonukba, vagy forgalomba hozni, és újrakezdeni valahol. „Ez egy olyan téma, amiről azt hittük, hogy oly sok brit család szembesül” – mondja Phil.

Kirstie mekkora ruhaméret?

A tévésztár négy ruhaméretet dobott le "Kétnél többet veszítettem, és a 16-os méretről a 12 -esre szorítottam. Mivel nagyon széles vállam és elég nagy mellbőségem van, félúton vagyok a kettő között. 12-es és 14-es méretben.

Hogyan fogyott le Kirstie Alley?

Kirstie Alley 75 kilót fogyott, amikor csatlakozott Jenny Craighez . 2004-ben bejelentette, hogy 75 kilót fogyott, amikor Jenny Craiggel társult. Alley három évig tartotta a súlyát, de végül visszahízta.

Valódi Kirstie Allsopp gyűrűje?

Míg Kirstie azt mondta, hogy a gyűrű nem olyan drága, mint a kinézete, rámutatott, hogy nem igazi rubin , azt mondja, hogy nagy szentimentális értéke van, és alig várja, hogy megtalálja. A gyűrűt ötéves párja, a milliomos Ben Andersen ajándékozta neki, miután 2006-ban megszületett első gyermekük, Bay.

Kirstie és Phil Love It vagy List It | S08E05

18 kapcsolódó kérdés található

Phil és Kirstie házasok?

Egyesek vélekedésével ellentétben Phil nem Kirstie -vel él, hanem ausztrál feleségével, Fionával Hampshire-ben él. Phil hat évbe telt, mire meggyőzte Fionát, hogy az Egyesült Királyságba költözzön, és a párnak két közös fia van, Jake (14) és Ben (11).

Kirstie Allsopp hölgy?

Kirstie Mary Allsopp (született: 1971. augusztus 31.) brit televíziós műsorvezető , a Channel 4 ingatlanműsorainak társműsorvezetőjeként ismert, beleértve a Location, Location, Location, Love It or List It UK, Relocation, Relocation és Location Revisited című sorozatokat.

Mennyit keres Phil Spencer?

Továbbra is aktív ingatlanbefektető és bérbeadó, és számos könyvet adott ki, többek között a „Hogyan vásároljunk otthont” és „Hogyan vásároljunk első otthont” c. A lövöldözős játékok rajongója, és Hampshire-ben él a családjával. A Trend Celebs Now szerint Philnek 1 millió és 10 millió font közötti vagyona van.

Ki az Xbox vezetője?

A vasárnapi első Xbox & Bethesda Showcase előtt Phil Spencer , az Xbox vezetője beszélgetéssorozatot vezetett Satya Nadellával, a Microsoft vezérigazgatójával és a Microsoft Gaming Leadership csapatának tagjaival a játék jövőjéről a Microsoftnál.

Milyen órát hord Phil Spencer?

A Location, Location, Location, amiről ma beszélünk, azonban Phil Spencer csuklója. Néhány epizódban – és néhány vendégszereplés alkalmával a show-tól távol – Spencer egy Hublot Big Bang Chronograph-ot, a 341. SB-t visel. 131 .

Honnan szerzi Kirsty a ruháit?

Kirstie összetörte a ruhatárát, és felfedte, hogy két kedvenc üzlete a londoni Holland Parkban található The Cross Shop és a Marylebone-i divatbutik, a KJs Laundry.

Hol él Phil és Kirstie?

A család a Holland Parkban él, Nyugat-Londonban .

Hogyan találkozott Kirstie Allsopp Phil Spencerrel?

A pár a show képernyőtesztjén találkozott, és megállapították, hogy természetes kapcsolat van közöttük, aminek köszönhetően szilárd barátokká váltak. "Nem frusztrál, ha az emberek egy románcról kérdeznek" - mondja Kirstie. "Ez egyszerűen lenyűgöz!"

Mi az a toi et moi gyűrű?

A Toi et Moi gyűrű egy bypass gyűrű – egy gyűrű, amely az ujja köré tekered – két kiegészítő drágakővel . A "toi et moi" franciául azt jelenti, hogy "te és én". "Ez egy szentimentális klasszikus" - mondja Greg Kwiat a Toi et Moi gyűrűkről.

Hol forgatták a Kirstie's Handmade Christmas című filmet?

A Shoot Factory szerint a Kirstie's Handmade Christmas 2018 című filmet a Rodos Location House -ban forgatták.

Sophie Allsopp rokonságban áll Kirstie Allsopp-pal?

Sofie-nak két nővére van, a televíziós műsorvezető, Kirstie Allsopp (született 1971) és Natasha (született 1986); és egy testvére, Henry (született 1973). Cath Kidston tervező és üzletasszony az unokatestvére.