A Kasa intelligens csatlakozók működnek a Siri-vel?

Pontszám: 4,5/5 ( 47 szavazat )

Működhet a Kasa a Sirivel? A Kasa működik a Siri parancsikonokkal, de natívan nem támogatja a HomeKitet .

Működhet a Kasa a Sirivel?

A Kasa Smart alkalmazás frissítése hozzáadta a Siri parancsikonok támogatását . A gyorsbillentyűk támogatása lehetővé teszi a hangvezérlést iOS-en és HomePodon keresztül. A legújabb kiegészítés nem a HomeKit, így nem használható automatizálásokban és jelenetekben a Home alkalmazásban.

Működik a Kasa intelligens csatlakozó az Apple-lel?

Az ütemtervünk változásai miatt a Kasa Smart Plug Mini (HS105) okosdugó nem támogatja az Apple HomeKit alkalmazást . ... A HomeKiten kívül a Kasa Smart Plug Mini támogatja az Alexát és a Google Assistant-t, és a TP-Link alkalmazáson keresztül vezérelhető.

Hogyan telepíthetem a Kasa widgetet?

Ez az útmutató segít a Kasa App widget funkciójának beállításában. 1. lépés: Érintse meg és tartsa lenyomva a kezdőképernyő egy üres területét, hogy belépjen a kezdőképernyő szerkesztési módjába. Koppintson a „Widgetek” elemre, és láthatja az összes widgetet. Keresse meg a „Kasa” modult, és koppintson rá .

Mit lehet HomeKit hubként használni?

Állítsa be a HomePod, a HomePod mini vagy az Apple TV -t otthoni hubként A HomePod, HomePod mini és az Apple TV automatikusan otthoni hubként állítódik be, így akkor is irányíthatja otthonát, ha nem tartózkodik benne, és azonnal elindíthatja az automatizálást.

A Siri hangalapú aktiválás vezérlésének beállítása a FEIT ELECTRIC SMART AC DUGÓKRA!

16 kapcsolódó kérdés található

A Siri vezérelheti az Amazon intelligens csatlakozóját?

Működik ez az apple homekittel / sirivel? Válasz: Az intelligens csatlakozónk nem működik az Apple homekittel vagy a Sirivel .

A Siri vezérelheti az okoseszközöket?

A Siri tudja, hogy mely HomeKit-tartozékok vannak beállítva a Home alkalmazásban, valamint azok állapotát. ... Ha pedig HomePod 2 -t, Apple TV-t vagy iPadet állít be otthoni központként, a Siri segítségével szinte bárhonnan irányíthatja otthonát. Kapcsolja be vagy ki a tartozékokat. A lámpáktól a készülékekig a Siri be- vagy kikapcsolhatja a HomeKit tartozékait.

A Siri vezérelheti az Alexa eszközöket?

Ha Ön olyan, mint én, és nem akarja lemondani az iPhone-járól, ráveheti Siri-t, hogy elindítsa az Alexa alkalmazást: először mondja azt, hogy „Hé Siri, nyissa meg az Alexa alkalmazást”, oldja fel az iPhone-ját, majd meg kell tudnia kérdezni. Alexa tenni a dolgokat. Nem kell hozzányúlnia iPhone-jához, ha rendelkezik Face ID-vel; csak vessen rá egy gyors pillantást a feloldáshoz.

Hogyan telepíthetem a Smart Plug-ot az Apple otthonába?

Adjon hozzá egy HomeKit-kiegészítőt a Home alkalmazáshoz
 1. Nyissa meg a Home alkalmazást, és koppintson a Tartozék hozzáadása vagy a ikonra.
 2. Az iPhone, iPad vagy iPod touch kamerájával olvassa be a nyolcjegyű HomeKit-kódot vagy a QR-kódot a tartozékon vagy a tartozékok dokumentációjában. ...
 3. Amikor megjelenik a tartozéka, koppintson rá.

A Tplink birtokolja a Kasát?

A TP-Link Kasa Smart bemutatása A 2015-ben a Szilícium-völgyben alapított Kasa Smart mélyrepülést tett az okosotthonok piacán, hogy ügyfélközpontú, megbízható és minőségi termékeket hozzon létre.

A wemo HomeKit kompatibilis?

Ez az intelligens híd lehetővé teszi Wemo intelligens csatlakozóinak és villanykapcsolóinak csatlakoztatását az Apple HomeKithez , így egyszerűen és biztonságosan vezérelheti okosotthonát az Apple Home alkalmazás és a Siri segítségével iPhone-on, iPaden vagy Apple Watchon.

Hogyan működnek a Siri-parancsikonok?

A parancsikon futtatásához egyszerűen mondja ki a „Hey Siri” kifejezést, majd a parancsikon nevét. Parancsikon hozzáadásához:
 1. Nyissa meg a Parancsikonok alkalmazást iPhone, iPad vagy iPod touch készülékén.
 2. Koppintson a Galéria fülre.
 3. A Parancsikonok az alkalmazásokból területen érintse meg az Összes megtekintése elemet a különböző alkalmazásokból származó műveletek megtekintéséhez.
 4. Koppintson a Hozzáadás elemre a hozzáadni kívánt parancsikon mellett.
 5. Koppintson a Hozzáadás a Sirihez elemre.

Működik a gyűrű a HomeKittel?

A Ring működik az Apple HomeKittel egy Homebridge hub vagy eszköz használatával . A beállításhoz telepítse a Ring beépülő modult a Homebridge-hez, és szerezze be a frissítési tokent a Ring bővítmény beállításához a Ring-fiókjához tartozó e-mail-cím, jelszó és kéttényezős hitelesítési kód használatával.

Mi az a HomeKit iPhone-on?

A HomeKit lehetővé teszi az iPhone-felhasználók számára, hogy az egyes okosotthoni eszközöket közvetlenül a telefonjukról vezéreljék , és úgy tűnik, hogy mindez a Siri segítségével történik, nem pedig egy adott alkalmazáson keresztül. ... Ez az Apple első lépése a virágzó okosotthonok piacán, és úgy hangzik, mint egy ambiciózus próbálkozás, hogy némi értelmet adjon neki.

Használhatom Alexát az iPhone-omon a Siri helyett?

Az Alexa iPhone-on való használata hasonló a Siri használatához. Egy központi funkció azonban megkülönbözteti az Amazon asszisztensét az Apple-től: az Alexa segítségével megrendelheti az Amazonon lévő termékeket .

Mik azok a Siri parancsok?

A legjobb Siri-parancsok a telefonkezeléshez
 • Hívja [név].
 • Írja be a következőt: [név].
 • FaceTime [név].
 • Küldj e-mailt a következő címre: [név].
 • Ellenőrizze a hangpostaüzeneteimet.
 • Olvasd el az üzeneteimet.
 • Nyissa meg az [alkalmazást].
 • Fotózni.

Milyen okoseszközök működnek a Sirivel?

A Siri elérhető iPhone 4s vagy újabb, iPad Pro, iPad (3. generációs vagy újabb), iPad Air vagy újabb, iPad mini vagy újabb és iPod touch (5. generációs vagy újabb) készülékeken, és internet-hozzáférést igényel. Előfordulhat, hogy a Siri nem érhető el minden nyelven vagy nem minden területen, és a funkciók területenként eltérőek lehetnek.

Használhatja az Alexát az Apple otthonával?

Az egyszerű válasz: nem, az Alexa digitális asszisztenst nem lehet integrálni a Homekit intelligens otthoni platformmal. Telepítheti azonban az Alexa alkalmazást iPhone-jára, párosíthatja iPhone-ját Alexával egy Amazon Echo hangszórón, vagy vezérelheti az Apple eszközöket az Alexával.

Hogyan használhatom az intelligens csatlakozókat a HomeKitben?

Itt jönnek be az intelligens csatlakozók. Csatlakoztasson egyet a szokásos fali konnektorhoz, majd csatlakoztassa a hülye eszközét: lámpát, ventilátort, elektromos vízforralót, bármit. Ha az intelligens csatlakozó támogatja a HomeKit-et, akkor a Home alkalmazást vagy a Sirit (a parancsikonokról nem is beszélve) használhatja a konnektor hatékony be- és kikapcsolásához.

Az Alexa intelligens csatlakozó működik a HomeKittel?

Működik az Amazon Smart Plug az Apple Homekittel? ... Sajnos ez magában foglalja az Amazon által kiadott intelligens csatlakozókat, amelyek csak a saját Alexa intelligens asszisztenssel működnek , és nem az Apple Homekit-jével (amelyet Siri táplál) vagy a Google Home termékcsaládot (a Google Assistant hajtja).

Szükségem van hubra a HomeKit használatához?

Hub nélkül csak a HomeKit rendszerét vezérelheti, amikor otthon van a Wi-Fi hálózaton . ... Néhány ember számára a megoldás az lesz, ha további hubokat helyeznek el otthonuk körül, amelyek Bluetooth-ismétlőként működnek eszközeik számára.

Használhatok iPhone-t HomeKit hubként?

iPhone-jával vezérelheti HomeKit-eszközeit , aktiválhatja az Ön által beállított jeleneteket, vezérelheti a helyiségben, vagy akár otthonát is irányíthatja a vezeték nélküli hálózaton belül. ... Ha otthoni központra van szüksége a HomeKithez, a harmadik generációs Apple TV jó kiindulópont.

Ingyenes az Apple HomeKit?

Mennyibe kerül a HomeKit? Maga az Apple Home alkalmazás ingyenes , de fizetnie kell a beállított okoseszközökért, ha még nem rendelkezik velük. ... Ráadásul szüksége lesz egy Apple TV-re, HomePodra vagy iPadre, ha távolról szeretné vezérelni okosotthonát, vagy fejlett automatizálást szeretne beállítani.