James és Cordelia egymásba szeretnek?

Pontszám: 4,2/5 ( 61 szavazat )

James fiatalon beleszeretett Cordeliába , bár nem tudott az érzelmeiről, sem arról, hogy a lány viszonozta őket. Mielőtt James bevallotta volna magának ezeket az érzéseket, Grace Blackthorn adott neki egy karkötőt, amely lehetővé tette, hogy szirénaszerű képességei kifejtsék, és elfedje Cordelia iránti érzelmeit.

James Herondale szereti Cordeliát?

James tizenhárom évesen beleszeretett Cordeliába , méghozzá nagy szerelemmel, amikor ő beteg volt. Amikor ezután megjelent Idrisben, folyamatosan Cordeliáról beszélt, egészen addig a pontig, amíg Grace rájött, hogy szerelmes belé.

James és Cordelia vasláncban áll össze?

Úgy tűnik, Cordelia Carstairs-nek minden megvan, amire valaha is vágyott. Eljegyezte James Herondale -t, a fiút, akit gyermekkora óta szeret. Új életet él Londonban legjobb barátnőjével, Lucie Herondale-lel és James bájos társaival, a Vidám Tolvajokkal.

James és Cordelia aranyláncban csókolóznak?

De Cordeliának még a magánéletében sem tehetett, és nem is szabad, hogy „kijönni” egy olyan férfival, aki nem a férje. De Fede, azt mondod, ő és James csókolóztak a Suttogószobában az Aranyláncban !

Cordelia Jameshez vagy Matthew-hoz köt?

Lucie gyerekkori képzeletnek tartja, amikor James szóba hozza, de Matthew sokáig hitte, hogy szerelmes belé. Végül Matthew, miután rájött, hogy ez nem megy tovább, Cordelia Carstairs-hez költözött. ... Még mielőtt Matthew kifejezhette volna iránta érzett érzelmeit, ő és James eljegyezték egymást .

TLH: James & Cordelia | velem vagy?

37 kapcsolódó kérdés található