Henry veszélyt a szülők rájönnek?

Pontszám: 4,7/5 ( 31 szavazat )

Henry Hart végül elmondja a szüleinek, hogy titkos bűnüldözési kiléte Kid Danger , és nem hisznek neki. ... Henry Hart végül elmondja szüleinek, hogy titkos bűnözés elleni identitása a Kid Danger, és - nem hisznek neki. Íme az epizód elkészítésének kulisszatitkai.

Melyik epizódban találják meg Henry titkát a szülei?

Az 1. rész: A New Evil a Henry Danger ötödik évadának hatodik epizódja.

Melyik epizódról tudhatják meg Henry szülei, hogy nem érettségizik?

A The Beginning of the End a Henry Danger ötödik évadának harmincnyolcadik epizódja.

Piper tudja, hogy Henry gyerekveszély?

Piper néha elítélő tud lenni Henryvel szemben, például amikor kopogtatás nélkül bemegy a szobájába, és a nevét kiabálja, vagy elviszi a holmiját az engedélye nélkül. Ezen túlmenően ő egyike azoknak, akik nem tudták a Kid Danger személyazonosságát a Sister Twister, 1. részig .

Ki Henry veszély barátnője?

Henry és Bianca a Szupervulkánban csókolóztak, mert Henry azt hitte, hogy a világnak vége lesz. Ő lett a "barátnője", miután Henry féltékennyé tette Tiffany-val a My Phony Valentine-ban.

MINDEN alkalommal, amikor a Kid Danger titka kiderül! Henry Danger

18 kapcsolódó kérdés található

Charlotte of Henry veszély terhes?

Charlotte hétfőn jelentette be, hogy első gyermekével várandós négy éves párjával, Matthew-val.

Mi történt Henryvel a Henry Danger végén?

Az utolsó epizód Henry/Kid Danger feláldozza magát, hogy megmentse a várost . Bár Swellview a Kid Danger temetését szervezi, Henry részt vesz, mivel a városlakók nem tudják, hogy ő volt a hősük. Aztán kiderült, hogy Henrynek mindvégig erőtér szuperereje volt, hogy megmentse magát.

Kik Henry Danger igazi szülők?

Kris Hart Henry és Piper Hart anyja, és Jake Hart felesége. Kelly Sullivan alakítja.

A Henry Danger melyik epizódjáról derül ki Henry szülei, hogy veszélyben van a gyereke?

Henry Hart (Jace Norman) végül elmondja szüleinek, hogy titkos bűnözés elleni identitása a Kid Danger, és… nem hisznek neki! Íme az epizód elkészítésének kulisszatitkai. Mit tennél, ha a barátod azt mondaná neked, hogy szuperhős? Élvezze a #SetLife 13. epizódját !

Ki tudja meg, hogy Henry gyerekveszély?

Ray, Charlotte, Jasper, Schwoz, Piper, Gooch, Bork, Laylani, Winnie, Brad, Gwen, Schwoz unokatestvére , a Game Shakers, Boris, Drex, Bigfoot, Bose, Lil Dynomite, Kris és Jake az egyetlenek, akik tudják Henry gyerekveszély. Rick Twitler korábban tudta, de elvesztette az emlékezetét.

Ki tudja Henry titkát?

Henry szobájában Henry órája csipogni kezd. Man kapitány a hologramon van, és azt mondja, vészhelyzet van. Henry véletlenül Kid Dangerré változik Jasper előtt, aki elárulja, hogy "tudja a titkot".

Mondja Henry valaha a szüleinek, hogy gyerekveszély?

Henry Hart végül elmondja a szüleinek, hogy titkos bűnüldözési kiléte a Kid Danger, és nem hisznek neki . ... Henry Hart végül elmondja szüleinek, hogy titkos bűnözés elleni identitása a Kid Danger, és - nem hisznek neki. Íme az epizód elkészítésének kulisszatitkai.

Hogyan tudta meg Jasper Henry kölyökveszélyét?

A Henry, a szörnyetegben Jasper dühös lesz Henryre, amiért kisegítette őt, így ketten összevesznek az epizódban. Az I Know Your Secret-ben rájön, hogy Henry gyerekveszély. Ők ketten technikailag csókolóznak a Love Muffinban, amikor Jasper szájról szájra adja Henryt, ami miatt Henry rövid időre beleszeret Jasperbe.

Ki az a Henry, aki igazi apa?

Jacob "Jake" Hart Henry és Piper Hart apja és Kris férje. Jeffrey Nicholas Brown alakítja.

Ki Jace Norman apja a való életben?

Jace Norman az új-mexikói Corralesben született 2000. március 21-én Scott (apa) és Ileana Lee Norman (anyja) gyermekeként. Élete nagy részét a kaliforniai San Diego-ban töltötte, ahová családja nyolcéves korában átköltözött. Jace Norman testvérei Glory és Xander Norman.

Hol van Swellview a való életben?

Wiki Targeted (szórakoztatás) Swellview egy kitalált amerikai város, ahol a Henry Danger és a Danger Force című műsorok játszanak. Nem messze Bordertowntól, a NeighborVille és Rivalton mellett található. Polgárait "Swellviewans"-nak hívják.

Ki halt meg Henry Dangerből?

AJ Dunn (1983–2019)

Miért lépett ki Jace Henry Dangerből?

Jace Norman otthagyta Henry Dangert, amikor a show véget ért 2019-ben, miután a Nickelodeon és a műsor készítője, Dan Schneider útjai elváltak . ... A sorozat azután ért véget, hogy a termékeny showrunner és producer, Dan Schneider úgy döntött, kreatívan elválnak a Nickelodeontól.

Henry visszakapja erejét az 5. évadban?

EGY új erőt kapott a sorozat végén, ahol erőteret kap . Úgy van. Henry végleg elveszíti erejét, de valamiért erőteret kap a végén, ami klassz.

Mi történt a Kid Danger programmal 2020-ban?

Az ötödik évad adása 2020 márciusában leállt , éppen akkor, amikor a koronavírus-járvány kezdett elhatalmasodni. ... 2020 februárjában bejelentették, hogy a show egy spinoff sorozatot kap Danger Force néven. Nem Jace Norman lesz benne, hanem Cooper Barnes (Ray Manchester) és Michael D. Cohen (Schwoz).

Melyik epizódban szerepel Henry Kiss Charlotte?

Az I Dream of Danger a Henry Danger ötödik évadának tizenhatodik epizódja.

Hány éves Charlotte a Henry veszélyből?

2019 júliusában 19 éves . 3. A 13 éves Henry Hart részmunkaidős állást kap Kid Dangerként, a szuperhős Man kapitány kiképzésében. Visszaélés jelentése.