Működnek a dvd-k ps4-en?

Pontszám: 4,1/5 ( 72 szavazat )

A PS4™ rendszernek csak egyszer kell engedélyeznie a lemezlejátszási funkciót az interneten keresztül , mielőtt bármilyen BD-t vagy DVD-t le tudna játszani. A funkció engedélyezése után a PS4™ rendszernek nem kell csatlakoznia az internethez a BD- vagy DVD-lemezek lejátszásához. A hibrid lemezek támogatottak. ... Az ilyen típusú lemezek lejátszása nem támogatott.

Miért nem játssza le a PS4-em a DVD-ket?

Ennek az az oka, hogy maga a PS4 régiózárolású DVD-vel és Blu-ray lemezzel . Ha más régióból származó DVD-ket szeretne lejátszani, módosítania kell a régiót a PS4-en. ... Abban az időben a DVD-t USB-re másolhatja, és lejátszhatja USB-ről PS4-en. 4.

MILYEN TÍPUSÚ DVD-ket tud lejátszani a PS4?

Mind a PlayStation 4, mind a PlayStation 4 Pro HD és 3D Blu-ray lemezeket játszik le. Ezek a lemezek 1080p-ig mennek, ami a legtöbb eszköz szabványa. UHD Blu-ray. Ezek lényegesen jobb minőségű videót és hangot kínálnak a hagyományos Blu-ray-hez képest, de speciális Blu-ray meghajtót is igényelnek, amivel a PS4 nem rendelkezik.

A PS4 támogatja a DVD-t?

Az Xbox One-tól eltérően (amelyhez külön alkalmazás szükséges), a PlayStation 4 képes lejátszani a DVD-ket , de egy dologra van szükség, amikor először helyez be egy DVD-t a konzolba. ... Ezt követően nem kell csatlakoznia az internethez a DVD-k lejátszásához. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: A PlayStation 4 le tudja játszani a Blu-ray filmeket?

Lejátszhatom a CD-ket PS4-en?

Nem, a PS4 nem támogatja a CD-ket . És nem, a formátum nem éppen "túl régi ahhoz, hogy támogatni lehessen", de néhány tippet lehet tenni arra vonatkozóan, hogy a Sony miért nem támogatja a CD-ket. Az egyik az, hogy megpróbálták felnyomni saját zenei streamelésüket és digitális értékesítésüket azzal, hogy még az induláskor sem engedték meg az MP3-fájlok lejátszását USB-ről.

Blu Ray és DVD lejátszása PS4-en | (Vezérlési lehetőségek és egyebek!)

38 kapcsolódó kérdés található

Hogyan javíthatom meg a PS4 lemezolvasómat?

A PS4 rendszer újraindítása valószínűleg megoldja a lemezolvasási/kiadási problémát.
 1. Nyomja meg a bekapcsológombot, amíg két hangjelzést nem hall, ami azt jelzi, hogy teljesen ki van kapcsolva.
 2. Húzza ki néhány másodpercre a tápkábelt, majd dugja vissza.
 3. Kapcsolja be a bekapcsológombot, és próbáljon meg lemezt használni a rendszeren.

Hogyan javíthatom ki a CE 30005 8 hibakódot PS4-en?

A PS4 CE-30005-8 hiba megszüntetésének leggyakoribb módja a játékadatok törlése a merevlemezről . Ha Ön PlayStation Plus tag, akkor biztonsági másolatot kell készítenie a játék adatairól USB flash meghajtón vagy online felhőszolgáltatáson keresztül.

Hogyan nézhetek filmet PS4-en?

A legegyszerűbb módja annak, hogy filmeket nézzen PS4-en, ha visszateszi a játékokat a dobozba, és behelyezi kedvenc DVD-jét vagy Blu-ray lemezét a lemezolvasóba . Győződjön meg arról, hogy már a PlayStation főmenüjében van, és a PS4 automatikusan megnyitja a médialejátszót a film lejátszásához.

Miért kell a PS4-nek internet a DVD-hez?

Úgy tűnik, hogy a PS4 lejátssza a DVD-ket internet-hozzáféréssel. ... Egyrészt a PS4 firmware-frissítést kér a hálózattól, hogy gazdagítsa az elégtelen DVD kodek támogatást . A másik oldalon a médiadekódoló rendszer behódol az internetes elérhetőségnek.

Lejátszhatok filmeket PS4-en USB-n keresztül?

A Rokuhoz és a Chromecasthoz hasonlóan a Sony PlayStation 4 is képes video- és zenefájlok lejátszására USB-meghajtóról vagy a hálózaton lévő másik számítógépről . ... Ez a „Media Player” alkalmazásnak köszönhető, amelyet a Sony több mint másfél évvel a PS4 megjelenése után adott hozzá.

Mit jelent, ha a PS4-en a CE 30005 8 felirat szerepel?

Úgy tűnik, hogy a konzolnak problémái vannak a merevlemez-meghajtóról ("HDD") vagy a Blu-ray lejátszóról való olvasáskor. Kövesse az alábbi lépéseket: Vegye ki a lemezt a rendszerből, és ellenőrizze, hogy nem koszos, karcos vagy sérült.

Hogyan javíthatom ki a bővített tárhelyet a PS4-emen?

A kiterjesztett tárhely javítása PS4-en
 1. Kapcsolja ki és húzza ki a konzolt. Hagyja állni néhány percig.
 2. Indítsa újra a PS4-et a külső merevlemez csatlakoztatása nélkül.
 3. Kapcsolja vissza. Csatlakoztassa újra a külső merevlemezt.
 4. Kapcsolja be újra a PS4-et.

Hogyan javíthatja meg a PS4-et, ha azt írja ki, hogy nem lehet elindítani a PS4-et?

Ha az összes kábel megfelelően működik, próbálja meg a tápellátást a probléma megoldásához:
 1. Kapcsolja ki teljesen a PlayStationt a bekapcsoló gomb nyomva tartásával.
 2. Várja meg, amíg a tápellátás jelzőfénye abbahagyja a villogást, majd húzza ki a tápkábelt, és hagyja a rendszert 20 percig.
 3. Csatlakozzon újra, és próbálja meg elindítani a csökkentett módot.

Hogyan lehet javítani egy lemezt, amely nem olvas?

Íme néhány módszer a megkarcolt lemez otthoni javítására:
 1. Alkoholos dörzsölési módszer: Vegyen egy szöszmentes, karcolásmentes kendőt. ...
 2. Fogkrém módszer: Használjon egy kis csepp szemcsés típusú fogkrémet. ...
 3. Banánmódszer: Használjunk meghámozott és félbevágott banánt. ...
 4. Karc rögzítő módszer kihagyása: ...
 5. Vazelin-módszer:

Hogyan javíthatom meg, hogy a CD-meghajtóm nem olvas lemezeket?

Ellenőrizze a meghajtó állapotát az Eszközkezelőben Győződjön meg arról, hogy a meghajtó szerepel az Eszközkezelőben, majd telepítse újra az eszközillesztőt az esetleges hibaállapotok megoldásához. Ellenőrizze, hogy nincs-e lemez a meghajtóban. Windows rendszerben keresse meg és nyissa meg az Eszközkezelőt. Kattintson duplán a DVD/CD-ROM meghajtókra a kategória kibontásához.

Miért mondja folyamatosan a PS4-em, hogy nincs lemez behelyezve?

Ha a PS4-ed nem fogad lemezeket, annak az lehet az oka, hogy már van benne , vagy az Ön tudta nélkül került be. Ha ez a helyzet, először vegye ki a lemezt. Ha nem jön ki, akkor a kézi kilökőcsavart kell használnia, amelyet az alábbi néhány lépésben mutat be.

Miért nem engedi a PS4-em, hogy játsszak?

Kapcsolja ki a konzolt, húzza ki az összes kábelt, és tartsa lenyomva a bekapcsológombot 30 másodpercig . Ezután hagyja állni legalább két percig, mielőtt újra csatlakoztatná az összes kábelt és bekapcsolná a rendszert. Újratelepítés: Még a fizikai játékok is telepítve vannak a konzolon. Távolítsa el a játékot, és navigáljon a képernyőn megjelenő ikonjához.

Lejátszhat egy DVD-lejátszó CD-ket?

CD. Az Ön DVD-lejátszója valószínűleg CD-lemezeket (CD-ket) is tud olvasni . Ha házimozi hangszórórendszere van csatlakoztatva a DVD-lejátszóhoz, akkor nagyszerű hangminőségben élvezheti CD-jeit, és vezérelheti őket a távirányítóval. Nem minden írható CD-formátum olvasható azonban minden videolejátszóval.

A PS5 le tudja játszani a CD-ket?

A Sony hivatalosan megerősítette, hogy a PS5 nem támogatja az audio CD -ket. Hogy pontosabbak legyünk, az új konzol nem támogatja az Audio CD-ket, a Super Audio CD-ket vagy a DVD Audio lemezeket. ... Ez nem lehet olyan meglepő, mivel a PS4 sem tudta lejátszani az audio CD-ket. Szóval itt a válaszod!

Hogyan játszhatok CD-ket?

Általában a lemez lejátszása automatikusan elindul. Ha nem játszik le, vagy ha egy már behelyezett lemezt szeretne lejátszani, nyissa meg a Windows Media Player alkalmazást, majd a lejátszó könyvtárában válassza ki a lemez nevét a navigációs panelen. További információ CD- vagy DVD-lemez lejátszása a Windows Media Playerben.

Miért nem telepíti a Red Dead Redemption 2-em a PS4-et?

Ha PlayStation 4-en játszol, be kell lépned a konzol Tárhely részébe, amely a Beállításokban található, és ellenőrizd a rendelkezésre álló helyet. Ha biztos abban, hogy van elég szabad hely a tárhelyen, de a Red Dead Redemption 2 továbbra sem települ, próbálja meg keményen visszaállítani a konzolt .

Az adatbázis újraépítése PS4-en mindent töröl?

Mielőtt újjáépítené a PS4 adatbázisát, biztos lehet benne, hogy a folyamat nem törli egyetlen mentett adatot sem , hanem egyszerűen átszervezi és frissíti a rendszer fájljait. ... Válassza az „Adatbázis újraépítése” opciót, ügyelve arra, hogy véletlenül se válassza ki a „PS4 inicializálása” lehetőséget, mivel azzal törli az összes adatot.

Hogyan lehet törölni a sérült adatokat a PS4-en?

Íme, hogyan kell csinálni.
 1. Lépjen be a „Beállítások” menüpontba.
 2. Keresse meg a „Rendszertárkezelés” menüt, és lépjen a „Mentett adatok” elemre.
 3. Lépjen a „Médialejátszó” mappába.
 4. A mappában egy „sérült adatok” fájl jelenik meg.
 5. Nyomja meg az „Opciók” gombot.
 6. Válassza a „Törlés” lehetőséget a sérült fájl eltávolításához a meghajtóról.