Dolores és Jacqueline beszélnek még?

Pontszám: 4,3/5 ( 54 szavazat )

A Bravo Afterthoughts podcastban való megjelenése során Jacqueline bevallotta, hogy ő és Teresa már nem beszélnek . A RHONJ-ból egyedül Kathy Wakile, Dolores Catania, valamint sógornője, Caroline és Dina Manzo tartja a kapcsolatot.

Dolores beszél még Jacqueline-nal?

A Bravo Afterthoughts podcastban való megjelenése során Jacqueline bevallotta, hogy ő és Teresa már nem beszélnek . A RHONJ-ból egyedül Kathy Wakile, Dolores Catania, valamint sógornője, Caroline és Dina Manzo tartja a kapcsolatot.

Dolores még mindig barátja a manzóknak?

További két évad után 2015-ben végleg távozott , Catania pedig a következő évben, a 7. évadban teljes munkaidőben csatlakozott a fedélzethez. Bár a két legjobb figura soha nem volt egyszerre hivatalos szereplő, életük összefüggött a forgatáson és azon kívül is. De aztán jött egy esemény, ami látszólag végleg elválasztotta őket egymástól.

Jacqueline és Siggy még mindig barátok?

A párkapcsolati szakértő, Siggy Flicker a sorozat hetedik évadában mutatkozott be a nézőknek Jacqueline Laurita egyik barátjaként, de úgy tűnik, hogy a találkozási különlegesség után kettejük barátsága véget vetett. ...

Mi történt Jacqueline-nal a Real Housewives of New Jersey-ben?

Jacqueline és férje, Chris Laurita végül úgy döntöttek, hogy eladják Bergen megyei otthonukat, és Nevadába költöznek Nicholashoz . Sokan azt gyanítják, hogy a költözés hátterében pénzproblémák állnak, ugyanis végrehajtási feljelentések érkeztek, és a házaspár még háztartási cikkeik egy részét is eladta a Facebookon.

Show után: Dolores Catania látta mostanában Jacqueline Lauritát? | RHONJ | WWHL

30 kapcsolódó kérdés található

Jacqueline és Chris még mindig együtt vannak?

1989 és 1992 között Matt Holmes házastársa volt, akivel közös lánya, Ashlee (korábban Ashley). Később újra férjhez ment Chris Lauritához , és két fia született vele, CJ... Holmes 2018 augusztusában feleségül vette Malleót. 2019-ben Laurita visszaköltözött Las Vegasba férjével és két fiukkal.

Siggyt kirúgták a RHONJ-tól?

A produkcióhoz közel álló forrás azt mondta a Page Six-nek, hogy Siggyt, mint sok egykori háziasszonyt, kirúgták a műsorból . "Bravo nem kérte vissza. Senki nem akart többé vele dolgozni. Teljesen kicsúszott az irányítás alól, ezért nem fogják visszakérni.

Miért rúgták ki Ambert a RHONJ-tól?

Marchese története körül forog a mellrák elleni védekezés, a családja rendben tartása, valamint az a küzdelme, hogy beilleszkedjen a szereplők közé. Kísérlete, hogy újra egyesüljön Gorgával, nem járt sikerrel. Egy évad után úgy döntött, hogy elhagyja a műsort , mert azt állította, hogy nincsenek szövetségesei a műsorban.

Nicole még mindig Bobbyval a RHONJ-ból?

Nicole és Bobby a Real Housewives of New Jersey-ből még mindig nincsenek együtt . Úgy tűnik, a műsorban eltöltött idő után elváltak, bár a szakításuk mögött meghúzódó okok ismeretlenek, és sem Nicole, sem Bobby nem beszélt nyilvánosan semmiről.

David és Dolores még együtt vannak?

A RHONJ 11. évadának 2. részében Dolores mondta ki a végső szót ebben a nyüzsgő kérdésben. Megerősítette Andy Cohen műsorvezetőnek, hogy ő és David még mindig együtt vannak, és még mindig nem élnek együtt .

Teresa és Melissa még mindig barátok?

Mindezek révén Teresa és Melissa az évek során rendbe tudta hozni kapcsolatát, és összejöttek, hogy sok emlékezetes családi pillanatot élvezzenek. De ez nem jelenti azt, hogy minden barackos a két sógor között.

A rhonji Jacqueline még mindig házas?

Két házasság után Jacqueline Lauritának három gyermeke van – Ashlee és Christopher, akik mindketten felnőttek, valamint Nicholas, aki most 11 éves. Míg Ashlee Jacqueline Matt Holmes-szal kötött első házasságának terméke, akitől 1992-ben vált el, jelenlegi férje, Chris Laurita mindkét fia apja.

Dolores Catania szakított Daviddel?

Ma már pletykák keringenek arról, hogy Dolores állítólag négy év együttélés után szakított Daviddel . ... Az egyik DM azt állította, hogy Dolores szakított vele, mielőtt elment volna forgatni a RHONJ szereplőinek nashville-i utazását, amelyen a többi hölgy többi tagja is szerepelt. Mint mindig, volt férje, Frank Catania is az úton volt.

Frank és Dolores együtt vannak?

Noha már két évtizede elváltak, Dolores és Frank közel maradtak egymáshoz , miközben együtt nevelték két gyermeküket, Gabrielle lányukat és Frankie-t. Sőt, a barátságos exek még együtt is élnek – Dolores barátjával, David Principe-vel.

Melyik RHONJ-nak van a legtöbb pénze?

Margaret Josephst tartják a leggazdagabb RHONJ háziasszonynak, nettó vagyonát 50 millió dollárra becsülik. Vagyonának nagy részét az 1999-ben alapított sikeres Macbeth Collection ruházati vonalán halmozta fel. Ezt megelőzően ruhatervező volt, és nagyon sikeres volt.

Mennyi Joe Gorgas nettó vagyona?

Joe és Melissa Gorga 2 millió dollárt ér A Celebrity Net Worth szerint Joe és felesége, Melissa Gorga együttes nettó vagyona körülbelül 2 millió dollár.

Mennyi Melissa Gorgas nettó vagyona?

Az Envy, Life And Style Mag 2021-ben 10 millió dollárra becsüli Melissa nettó vagyonát, 2021-ben 10 millió dollárra becsüli Melissa nettó vagyonát, a Celebrity Net Worth azonban a főnök hölgy Melissa nettó vagyonát részletezi. alacsonyabb 2 millió dollárral.

Mennyi a Nene Leakes nettó értéke?

A Leakes 14 millió dollárt ér, amelynek nagy részét a RHOA-ban való szerepléseiből kereste – jelentette a Celebrity Net Worth.

Mennyit keres Teresa Giudice 2021-es epizódonként?

Teresa Giudice A Celebrity Net Worth szerint a New York Times bestseller-írójának 11 millió dollár adóssága van – de a sorozatban szerzett 62 000 dolláros epizód bevétele révén, amely híressé tette őt, a sztárlány ezt az adósságot ledolgozta. 2021-ben 500 000 dollárt ér.

Mennyi pénzt keres Teresa Giudice epizódonként?

Az új évadtól kezdve Teresa állítólag 62 000 dollárt keres epizódonként . Az új évad 18 epizódból áll majd, ami azt jelenti, hogy Teresa összesen 1 116 000 dollárt fog keresni a teljes tizedik évadban.

Kié a kismagos popcorn?

A The Little Kernel alapítói, Andy Epstein (balra) és Chris Laurita (jobbra) azt mondták, hogy végül azt akarják, hogy márkájuk egy jobb platform legyen az Ön számára.

Teresa még mindig Louis-val jár?

Teresa Giudice-t utoljára akkor láthattuk, amikor a The Real Housewives of New Jersey 11. évada még májusban véget ért, és boldogan szerelmes volt Louie "Luis" Ruelasba. ... És igen, még mindig nagyon szerelmesek . Éppen ezen a héten randevúztak, és találkoztak Jennifer Aydinnel és Dr. Bill Aydinnel.

Miért vált el Dolores és Frank?

Ahogy Dolores a Bravo sorozat április 28-i epizódjában említette, először hagyta el Franket, amikor kilenc hónapos terhes volt fiukkal, Frankie-vel . Az elvált páros több mint 22 éve van külön, és Nagy Frank hűtlensége főként hozzájárult házasságuk felbomlásához.