Vajon a vakmerő és a büntető barátok lettek?

Pontszám: 4,8/5 ( 8 szavazat )

Amikor Matt Murdockot meggyanúsították, hogy Daredevil, és börtönbe zárták legrosszabb ellenségei mellé, a Büntető megölt egy stricit egy zsaru előtt, csak azért, hogy letartóztassák. ... Ebben a történetben Frank és Matt gyerekkora óta barátok , és Frank lesz a Büntető, amikor a családját szemlélőként megölik egy szuperhőscsatában.

A Daredevil és a Punisher ellenségek?

Lehet, hogy a Daredevil nem ellensége a Punishernek , de a Punisher határozottan ellensége a Daredevilnek. Daredevil utcaszintű hősökből álló csapatot hozott létre azzal a céllal, hogy megtalálják Castle-t és börtönbe zárják.

Ki a Punisher legjobb barátja?

Jigsaw (William "Billy" Russo, más néven "A szépség" eltorzulása előtt) egy kitalált karakter, aki a Marvel Comics által kiadott amerikai képregényekben jelenik meg. A Len Wein író és Ross Andru művész alkotta karakter a The Amazing Spider-Man #162-ben (1976. november) mutatkozott be először.

Miért hord Daredevil Punisher inget?

Daredevil tagadja Punisher vádját , hogy gyilkos lenne, és azt mondja a legyőzött ébernek, hogy ha így lenne, Punisher meghalna. ... Miután elhagyta a legyőzött büntetőt a rendőrséghez, Daredevil a Punisher kevlár mellényét viseli koponyával díszítve.

A Punisher megöli Daredevilt?

A The Punisher a képregények során néhányszor megölte Daredevilt : a kannibál Daredevilt szándékosan, és véletlenül úgy, hogy lelőtte egy nyugtató nyíllal, ami miatt leesik az épületből. Mégis, a Punisher Kills történetben azt találjuk, hogy a Punisher megmenti Daredevilt, hogy legyen az utolsó ellensége.

Daredevil és Punisher Argument

17 kapcsolódó kérdés található

A Punisher megöli Deadpoolt?

A Punishernek többször meg kellett ölnie Deadpoolt, ami futó viccként szolgált a képregényben. Végül a The Punisher végleg fejbe lövi Deadpoolt . Hogy ne jöjjön vissza, darabokra vágja Deadpoolt, és eltemeti a városban.

Meg tudja győzni a Punisher Batmant?

Annak ellenére, hogy több területen felülírta a Sötét Lovagot, máshol pedig meg is tört, a Punisher veszít Batman ellen egy csatában . Lehetséges, hogy a Büntető legyőzi Batmant egy véletlenszerű első találkozás során, de Batman kiváló képességei, képzettsége és erőforrásai gyorsan az ő javára billentik a mérleget.

Miért van Punishernek koponyája?

Corners vázlatán a Punisher egyik mellén koponya volt. Idősebb John Romita úgy döntött, hogy megnöveli a koponyát , hogy a gazember mellkasának nagy részét elfoglalja. Emellett állítólag ő volt az, aki funkcionálisan használta a szimbólumot.

Milyen csizmát viselt a Punisher?

A cipő, amelyet Jon Bernthal a Büntetőben A büntető szerepéért visel, ugyanaz a fekete harci csizma, mint Frank Castle. Ezek Bates Zero Mass 8 hüvelykes csizmák .

Mi a büntetők valódi neve?

Frank Castle jó ember volt. Frank Castle családos ember volt. De most Frank Castle-nak nincs semmije. Most Frank Castle a büntető.

Ki ölte meg a Punisher családot?

A Netflix The Punisher című filmjében Frank (Jon Bernthal) rájön, miután levadászta és megölte azokat a bandatagokat, akiknek harcában állítólag megölték a családját, hogy volt parancsnoka, Shoonover ezredes, valamint Orange ügynök és egykori legjobb barátja, Billy Russo valójában felelősek a halálukért.

Ki a büntetők főellensége?

Billy Russo, ismertebb nevén Jigsaw , egy gonosz bűnöző a Marvel-univerzumból. Főleg az erőszakos, éber Frank Castle ősellenségeként jelenik meg, és a Punisher franchise fő ellenfele.

Miért árulta el Billy Frank Castle-t?

Ábrázolta. William "Billy" Russo a felderítő tengerészgyalogos volt, aki Frank Castle mellett szolgált Afganisztánban, és a páros végül közeli barátságba került. ... Russo hatalomvágya arra késztette, hogy elárulja Castle-t, lehetővé téve Rawlinsnak, hogy meggyilkolja Castle családját .

Ki nyeri a Daredevilt vagy a Punisher-t?

1 Győztes: Daredevil Gyakran Frank Castle fegyverei adták előnyt. Annak ellenére, hogy Punisher fegyveres kiképzése van, Daredevil kiváló harcművészeti készségei és kiképzése előnyt jelent, csakúgy, mint az a képessége, hogy szövetségeseket hívjon segítségül.

Ki a Daredevil legrosszabb ellensége?

Kingpin – Egy könyörtelen bűnöző és Daredevil ősellensége, aki vitathatatlanul Daredevil legnagyobb ellensége. A Kingpin a Punisher és a Spider-Man ellenségeként is szolgál. Kirigi – Egy nindzsa bérgyilkos, miután a Kéz feltámasztotta.

A Daredevil erősebb, mint Amerika Kapitány?

A képregényekben az a bizonyíték, hogy Cap általában nyer. De a puszta statisztikát tekintve a Daredevil határozottan jobb képzettséggel és számos érzékszervi előnnyel rendelkezik, amelyek Amerika Kapitány nélkülözik.

Hogyan öltözködsz úgy, mint a Punisher?

Frank Castle öltözékéhez egy autentikus Punisher Skull pólót javasoltunk a fekete bőr kabát alá . Választottunk egy fekete taktikai nadrágot is, multifunkciós taktikai övvel. A megjelenést egy erős fekete dzsungelcsizmával zártuk le.

Milyen páncélt visel a Punisher?

A Punisher's Vest egy speciális katonai minőségű golyóálló mellény koponyajelzéssel , amelyet a Punisher használ.

Milyen órát visel a Punisher?

Bejegyzett. A Punisher Chase-Durer Fighter Command Alarm kronográfot visel; ez egy csinos phat darab. Körülbelül 850 dollárba kerülnek.

A Punisher egy hős?

A Punisher (valódi nevén Frank Castle, Sr.) egy erőszakos éber a Marvel-képregényekből, és az írótól és/vagy a történettől függően sötét antihőstől egy egyenesen főszereplő gonosztevőig változik.

Mi az a büntető?

A Punisher egy éber, aki gyilkosságot, emberrablást, zsarolást, kényszert , erőszakkal való fenyegetést és kínzást alkalmaz a bűnözés elleni háborújában.

A Punisher koponya szerzői jogvédelem alatt áll?

Ez azonban nem így van, mivel a Punisher logója (tervezője: Gerry Conway és John Romita Sr.) egyértelműen egy kifejezetten stilizált koponya, és a jellegzetes dizájn mindenképpen védjeggyel ellátott . ... A védjegy leegyszerűsítve olyan védjegy, amelyet a kereskedelemben használnak.

Meg tudja győzni a Punisher John Wicket?

Frank Castle az egyik leghatékonyabb, legjobban képzett gyilkos a képregények történetében, de ő nem John Wick. ... Őszintén szólva, lehet, hogy Punisher az egyetlen, aki a közelébe kerül . De hiányzik belőle John stílusa és érzéke, ami előnyt ad neki. John Wick olyan valaki, akitől még a Punishernek is feltétlenül kerülnie kell.

A Punisher harcolt Wolverine ellen?

4 Beaten: Wolverine A Punisher azonban valóban le tudta győzni Wolverine -t, méghozzá különösen megalázó módon. Miután rájött, hogy nem tud nyerni egy harcban, Punisher valójában megadta magát Daredevilnek, Pókembernek és Rozsomának.

Ki nyeri a Vasembert vagy a Batmant?

Ha Vasembernek nincs meg az öltöny, akkor a játéknak vége. Bár nem teljesen alkalmatlan az ököllel való küzdelemre, Batman 127 különböző harcművészet mestere. Fizikai ereje messze felülmúlja Tonyét, így ha mindenféle kütyü vagy ruha nélkül küzdenének, könnyen Batmané lenne a győzelem.