Működnek az érmeszámláló gépek?

Pontszám: 4,3/5 ( 31 szavazat )

Bár a Coinstar automaták pontos számlálást adtak , több bankautomata különböző összegekkel lecserélte a Rossen csapatát. ... Sok esetben díjat számítanak fel az érmeszámláló gép használatáért – 8 és 10 százalék között –, így ha a gép nem pontos, még többet veszít.

Mennyire pontosak az érmeszámláló gépek?

A laza apróság az egész házban lehet, és kellemetlen lehet. A Coinstar automatáknál azonban bedobja az érméit, és készpénzt adnak vissza, és 10,9 százalékos feldolgozási díjat számítanak fel a teljes összegre. Ön 100 százalékos pontosságot vár el ahhoz, amit belehelyezett, és mi ehhez tartottuk őket.

Ingyenes a Coinstar a Walmartnál?

Igen , a Walmart a legtöbb üzletében rendelkezik Coinstar kioszkokkal, amelyek az üzlet elején, a pénztárak mellett találhatók. Ha Coinstar kioszkot használ a Walmartnál, az ügyfeleknek 11,9%-os díjat kell fizetniük, amely elkerülhető, ha az „ingyenes ajándékkártya” opciót választja.

A Coinstar gépek kicsapnak?

Van egy díj. Minden 100 dollár után, amit befizetsz egy Coinstar gépbe, közel 12 dollárt veszítesz . Ez egy magas díj csak az érmék számolásáért!

Működnek az érmeszámlálók?

Az érmeszámlálók okosabbak, mint gondolnád, érzékelők segítségével azonnal azonosítják és megszámolják az egyes érmetípusokat, ahogy azok elhaladnak . A Safescan 1250 például kettős optikai érzékelőrendszert használ, amely megjegyzi az egyes érmék méretét, megszámolja őket, amikor a megfelelő csészébe ejtik, és eltárolja a teljes számot a memóriában.

Érmeszámláló gépek próbára téve

25 kapcsolódó kérdés található

Hol válthatom át ingyen az érméimet készpénzre?

Láncok
 • Helyi bank vagy hitelszövetkezet. A helyi bank vagy hitelszövetkezet fiókja lehetővé teheti, hogy érméket készpénzre váltson érmeszámláló gépeken keresztül, lehetővé téve Önnek, hogy saját érméit dobja, vagy más módon vegyen fel érméket. ...
 • QuikTrip. ...
 • Biztonságos út. ...
 • Walmart. ...
 • Cél. ...
 • Lowe-é. ...
 • Home Depot. ...
 • CVS.

Vannak ingyenes érmeautomaták?

Az Egyesült Államok legtöbb helyén ingyenes érmeszámlálás érhető el, ha e-ajándékkártyára váltja be az érméit. ... Ha úgy dönt, hogy készpénzre váltja az érméit, 11,9%-os érmefeldolgozási díjat számítunk fel. A díjak helyenként változhatnak. Nem minden Coinstar kioszk kínálja az alábbi táblázatban felsorolt ​​ajándékkártyák mindegyikét.

Mennyi a Coinstar díja készpénzért?

Az aprópénz beváltása a Coinstarnál egyszerű. Csak öntse az érméit a kioszkba, és hagyja, hogy végezzük a munkát. Válasszon a három kényelmes lehetőség közül: kap készpénzt, amelynek 11,9%-os díja (a díjak helyenként változhatnak), válasszon DÍJMENTES e-ajándékkártyát, vagy adományozzon kedvenc jótékonysági szervezetének.

Hogyan kerülhetem el a Coinstar díjakat?

A Coinstar díj elkerülése érdekében kétféleképpen veheti be ingyen az érméit. Először is kiválogathatja és megtöltheti saját tekercs érméit, majd beviheti a bankjába, hogy befizesse vagy készpénzre váltsa . Attól függően, hogy mekkora változtatásra van szüksége, a folyamat időigényes lehet, de legalább pénzt takarít meg.

Hol tudok érméket készpénzre váltani?

8 hely, ahol negyedeket kaphat
 • Állj meg a Banknál.
 • Élelmiszerbolt.
 • A gyorséttermekben mindig vannak érmék és negyedek:
 • Ellenőrizze a benzinkutakat és a gyógyszertárakat.
 • Autómosók és mosókonyhák.
 • Vásároljon.
 • Árkádok.
 • Kérjen szállást egy barátjától.

A Coinstar elengedi a díjat?

A Coinstar elengedi a díjat (amely 4 USD, ha a Coinstar átlagos befizetési értéke 47 USD), ha ajándékkártyát választ egy nagy kereskedőhöz, mint például az Amazon, a Lowe's vagy a Krispy Kreme (egy toronyért vált be). a fánk őrült hősévé tesz a könyvemben).

Melyik bank fizet érméket?

Egyes bankok, mint például a Wells Fargo , díj nélkül cserélik a hengerelt érméket nem ügyfelekre. A Wells Fargo azt állítja, hogy érmecsomagolókat kínálnak, és arra ösztönzik az embereket, hogy helyezzék el hengerelt érméiket.

Mi történt Coinstar?

MINKET. A Coinstar, LLC (korábban Outerwall, Inc.) egy érmebeváltó automatákat üzemeltető amerikai vállalat. 2016. szeptember 27-én az Apollo Global Management, LLC felvásárolta az Outerwall, Inc.-t. ... 2016-tól az Apollo Global Management tulajdona.

Milyen gyorsak az érmeszámláló gépek?

Nagy sebességű feldolgozás: percenként 4100 érme sebességgel a Money Machine 2 gyorsabban dolgozza fel az érméket, mint bármely más érmeszámláló.

Van a CVS-nek érmeautomata?

Idén nyáron a CVS/pharmacy elkezdi kínálni az ügyfeleknek azt a lehetőséget, hogy az üzleteiben található Coinstar Center kioszkok segítségével érméiket CVS-kártyává alakítsák át. A Coin to Card szolgáltatás lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy a Coinstar kioszkban CVS-kártyára váltsák át a kidobott pénzüket, és nem fizetnek érmeszámlálási díjat.

Hogyan helyez el érméket a bankban?

Turn the Coins In Vidd be az érméket a bankod vagy hitelszövetkezeted előcsarnokába . Adja oda a felgöngyölt érméket a bankszámlálónak, hogy számolja meg a befizetési szelvénnyel együtt. A legtöbb bank és hitelszövetkezet nem fogad el érmebetéteket a meghajtón keresztül, ezért a tranzakció befejezéséhez be kell mennie.

Van a NatWestnek érmeautomata?

Használja tömeges érmebedobó gépeinket , hogy nagy mennyiségű érmét fizessen. Nem kell számolnia, mert a gépek ezt megteszik helyetted. Miután megszámolta a készpénzét, kap egy utalványt, amellyel befizetheti a pultnál. Tömeges érmebetöltő gépeinkről érdeklődjön helyi fiókjában.

A Coinstarnak van versenytársa?

A Coinstar 7 legjobb versenyzője a KIOSK, a ZIVELO, a SlabbKiosks , az Olea Kiosks, a Meridian Kiosks, a Harpeth Industries és a Hotel Business Centers.

A Coinstar pontosan számol?

A Coinstar automatáknál azonban bedobja az érméit, és készpénzt adnak vissza, és 10,9 százalékos feldolgozási díjat számítanak fel a teljes összegre. Ön 100 százalékos pontosságot vár el ahhoz, amit belehelyezett, és mi ehhez tartottuk őket. ... 25 dollárnyi érmét hoztunk be, és kétszer megszámoltuk a pontosság érdekében.

Elfogadnak a bankok a kitekert érméket?

A bankok elfogadnak hengerelt érméket? Igen , a legtöbb bank elfogad hengerelt érméket, és nem számít fel díjat ügyfeleinek az érmék befizetésekor. Egyes bankok, például a Wells Fargo azonban díjmentesen cserélik a hengerelt érméket nem ügyfelekre.

Valóban érmehiány van?

Nem, nincs érmehiány az Egyesült Államokban, de forgalmi probléma van. Ha gondjai vannak az aprópénz beszerzésével, az Egyesült Államok Érme Munkacsoportja és a Federal Reserve szerint ez a pénzforgalmi probléma – részben az okozza, hogy az emberek otthon hagynak aprópénzt. Az emberek pénzköltésének módja az idők során megváltozott.

Fizetnek a bankok az érmékért?

A bankok azért fizetnek az embereknek, hogy behozzák a tartalék pénzüket, mivel országos „érmehiány” történik. A Federal Reserve azon dolgozik, hogy megfordítsa a nemzeti „érmehiányt” az új koronavírus-járvány idején. ... Extra készpénzre tehet szert, ha érméket ad be a helyi bankoknak vagy kiskereskedőknek a környéken.

A bankok kapnak filléreket 2021-ben?

Ha a bankomban fizetek számlát, használhatok filléreket? Igen, a fillérek továbbra is törvényes fizetőeszköz Kanadában , és a bankok elfogadják készpénzes fizetésre.