Özvegymester megölte Zenyattát?

Pontszám: 4,1/5 ( 68 szavazat )

Widowmaker lelőtte , a halála volt az, ami „mindent megváltoztatott”.

Kit ölt meg Widowmaker a filmben?

Két héttel azután, hogy visszatért normális életébe, álmában megölte Gérardot , és visszatért Talonba, ahol teljesen átváltoztatták az egyik ügynökükké.

Zenyatta meghalt?

Zenyatta jól van, és visszatért szokásos istállójába. Zenyatta négy csikót szült, és ez volt a második, aki elpusztult, mindkettőt a War Front szülte. Kevesebb, mint két éve Z Princess-t, a Zenyattán született első csikókacsát elaltatták egy farmbaleset után.

Hol ölte meg Widowmaker a férjét?

Végül az Overwatch ügynökei találták meg, láthatóan semmivel sem rosszabb a kopás miatt, és visszatért normális életébe. Két héttel később álmában ölte meg Gérardot.

Widowmaker még mindig szereti Gerardot?

De nyilvánvalóan továbbra is szereti Gérardot , és a halála fájdalmat okoz neki, ezért nyilvánvalóan törődik vele, és nem mindig egy totálisan szadista érzelemmentes gyilkos. Az alternatív ötlet az, hogy Talon átalakításakor megváltoztatták az emlékeit Gérard haláláról, hogy azt gondolja, hogy ő más módon halt meg.

Overwatch – Élő animációs rövidfilm | PS4

28 kapcsolódó kérdés található

Widowmaker gazember?

Widowmaker egy kitalált képregény-szupergonosz , aki a Noble Causes és a Dynamo 5 című Image Comics sorozatban jelenik meg. Jay Faerber író és Fran Bueno művész alkotta, Widowmaker először a Noble Causes #18-ban (2006. március) jelent meg, amelyben felvették meggyilkolta Dynamo kapitányt, amit méreggel meg is tett.

Emlékszik Widowmaker a férjére?

Tudja, ki volt ő, és tudja, ki ő. Widowmaker tudja, hogy megölte a férjét (mármint Widowmakernek hívja magát). Bármilyen agymosás történt is, biztos vagyok benne, hogy még mindig emlékszik arra, hogy összeházasodtak , és valószínűleg szerette őt. Még lejjebb talán még azt is tudja, hogy megölt egy jó pasit.

Miért hívják Widowmakernek Widowmakert?

Az „özvegykészítő” kifejezés a bal elülső leszálló (LAD) koszorúér teljes lezárását írja le. A LAD egy nélkülözhetetlen szívkoszorúér, és elzáródása azonnali halált okozhat, innen ered a név.

Melyik versenyt veszítette el Zenyatta?

Zenyatta az utolsó versenyét, a második kísérletet a Breeders' Cup Classic -ban, csak egy orrával veszítette el. Ő tartja az észak-amerikai kanca és a Breeders' Cup bevételi rekordját. Háromszoros Champion idősebb nőstény (2008-2010) és 2010-ben az év lova.

Kinek tenyésztik tovább Zenyattát?

A kancsóka a Zellda nevet kapta, és 2019-ben John Shirreffs-szel edzett. 2021- ig még nem versenyzett . A Zenyattát legközelebb 2017. június 3-án tenyésztették ki az Into Mischief-be, és júliusban konfirmálták csikóban.

Doomfist rosszfiú?

Doomfist az Overwatch kitalált univerzum egyik gonosztevője . A harmadik Doomfist háttértörténetében Akande Ogundimu egy nigériai protetikai cég gonosz örököseként jelenik meg, aki megosztja idejét a cég bővítése és a harcművészeti képzés között.

A Widowmaker egy hitscan?

Ha a Widowmakert játszod, és a szálkeresztet a játékos fejére állítod, a gombra kattintva azonnal fejlövéses sebzést okozol a karakternek. ... Ezek a karakterek a hitscant használják elsődleges fegyverükként: Ana, Ashe, Bastion, D.va, McCree, Reaper, Soldier:76, Sombra, Tracer, Widowmaker és Zarya.

Ki Genji barátnője?

Lady Aoi (Aoi no Ue) – A baloldali miniszter lánya (Tō no Chūjō nővére) és Genji első főfelesége, tizenhat évesen feleségül veszi Genjit, ő pedig csak tizenkét éves.

Genji kínai?

A Genji meséje, a japán Genji monogatari, a japán irodalom remeke Murasaki Shikibutól. A 11. század elején íródott, általában a világ első regényeként tartják számon.

Kibe szerelmes Widowmaker?

Widowmaker a tökéletes bérgyilkos: türelmes, könyörtelenül hatékony gyilkos, aki nem mutat sem érzelmeket, sem megbánást. Úgy tartják, hogy korábbi életében Widowmaker feleségül vette Gérard Lacroix -t, egy Overwatch ügynököt, aki a Talon terrorszervezet elleni hadműveletekben élt.

Mi a Tracer valódi neve?

Lena Oxton (hívójele: "Tracer") volt a legfiatalabb személy, aki valaha is bekerült az Overwatch kísérleti repülési programjába. A rettenthetetlen pilótakészségeiről ismert, és egy teleportáló vadászgép prototípusának, a Slipstreamnek a tesztelésére választották ki.

Mi Sombra valódi neve?

Valódi neve Olivia Colomar , a "Keresés" című online képregényből kiderül. A mexikói Dorado kitalált városában született, ugyanabban az évben, amikor az Overwatch szervezet megalakult, és spanyol anyanyelvű.

Ki a legfiatalabb Overwatch karakter?

Életkor - a legfiatalabbtól a legidősebbig
 • 1 év alatt - Orisa.
 • 14 - Romboló labda.
 • 19 - D'Va.
 • 20 - Zenyatta.
 • 23 - Brigitte.
 • 25 - Junkrat.
 • 26 - Lúcio.
 • 26 - Nyomkövető.

Ki ölte meg Gerard Lacroix-t?

Talon , csalódottan a kudarc miatt, inkább Gérard feleségére, Amélie-re fordította figyelmüket. Miután idegi helyreállításon esett át, később az Overwatch visszakereste. Két héttel később megölte Gérardot, miközben aludt.

Kit a legnehezebb eljátszani az Overwatchban?

Overwatch: 15 legnehezebben játszható hős, rangsorolt
 1. 1 Zarya. Zarya a legnehezebb hősként játszani.
 2. 2 Keresztelő. A Baptiste az Overwatch legújabb és legnehezebb támogatása. ...
 3. 3 Doomfist. Az Overwatch legnehezebb sebzéshőse a Doomfist. ...
 4. 4 Ana. ...
 5. 5 Genji. ...
 6. 6 Sombra. ...
 7. 7 Sigma. ...
 8. 8 Zenyatta. ...