Tily meghalt a legjobb fiúban?

Pontszám: 4,6/5 ( 47 szavazat )

Az összes barátja az autóban volt, és Tilly nem volt hajlandó beszállni, amíg mindannyian ki nem szálltak. Amikor Jamie kísérete kiszállt az autóból, Tilly pedig az autó mögé sétált, hogy beszálljon, fegyvertűz tört ki. Egy rivális banda rálőtt az autóra, de eltévesztette a célt, és helyette Tillyt lőtte le.

Marnie, a kutya belehal a legjobb fiúba?

Gem Hackney-ben élt az apjával, akinek saját chipboltját vezette, saját kutyája, Marnie volt, akit végül megöltek , Ra'Nell Smith-szel is a legjobb barátok voltak, ő is drogokat árult Dushane Hillnek, amíg Kamale ki nem rabolja a legénységet. és megvádolják vele.

Meghal a cukor a top fiúban?

Mint amikor Dushane Lizzie-t találja új szállítójának, elküldi Donovan barátnőjét, Sheanayt, hogy jöjjön a börtönbe és ölje meg Sugart. Sheanay prostituáltnak adja ki magát, megmérgezi az italát, és Sugart holtan találják .

Lizzie belehal a legjobb fiúba?

A megállapodás része azonban az volt, hogy Dris lemondott Sully és Dushane hollétéről. KI JÁTSZA JASONT A TOP FIÚBAN? Dris engedett az üzletnek, és a kilencedik részben Sully, Dushane és Lizzie kis híján megúszták a halált, miután Modie-val lövöldöztek a búvóhelyükön .

Ki szúrta be Modie-t?

Apróságok. Fennállt annak a lehetősége, hogy Jamie becsapta Modie-t, hogy átvegye a vezetést, mivel a beszállítója, Lizzie azt mondta: "Ha egyszer megszabadultál tőle, megteheted újra, lehetőleg véglegesen". Ez egy reakció arra, hogy Jamie azt mondja, hogy Modie „azt hiszi, hogy rárontott”, és amikor megkérdezi: „Te tetted?” nem mond semmit, arra utal, hogy megtette...

Top Boy – Tillyt lelövik, Jamie pedig bosszút áll

31 kapcsolódó kérdés található

Mennyire reális a Top Boy?

Bár a Top Boyt határozottan valós események ihlették, a műsor nem igaz történet . A Top Boy legutóbbi sorozatában Dushane Hill (akit Ashley Walters alakítja) visszatért Jamaicáról, hogy irányítsa a kelet-londoni kábítószer-kereskedelmet. ... Ennek eredményeként hatalmi harc és bandaháború alakult ki, mindkét férfi Top Boyként akart kijönni.

Modie él a top boy végén?

A Fields/ZT búvóhelyén Jermaine megszervez egy ügyes orvost, aki meggyógyítja Modie szemét. ... Modie-t a szolgálaton kívüli dokija kezeli, mivel néhány szemcseppet adnak neki, mégis úgy tűnik, hogy ingerültebb lesz, amikor elhajt. Amikor a fegyveres rendőrök megállítják a járművét, megvakarja a szemét, de a zsaruk agyonlövik.

Ki ölte meg Michaelt a legjobb fiúban?

Dushane problémái azonban még nem értek véget: az albán banda rájön, hol lakik, és lesben állnak, de a 12 éves Michael (Xavien Russell) – akit Dushane kistestvérként kezelt – figyelmeztetést tud kiabálni. és megmenteni Dushane-t, de a saját élete árán, miközben az albánok eldobják egy...

Ki ölte meg Marnie-t?

(WLS) – A Rhoni Reuter több mint 10 évvel ezelőtti meggyilkolásáért elítélt Marni Yang ügyvédje szerint a Reuter testén lévő sérülések igazságügyi szakértői elemzése azt bizonyítja, hogy nem ügyfele a gyilkos. Reuter a Chicago Bears korábbi játékosának, Shawn Gayle-nek várandós barátnője volt. 42 éves volt, amikor meggyilkolták.

Mi történt Chantelle-lel a legjobb fiú Summerhouse-ban?

Kilép a Summerhouse legénységéből, és Vincentnek dolgozik Gem mellett. Nem ismert, hogy mi történt Chantelle -lel, mert soha többé nem látták vagy nem hallottak róla.

Melyik epizódban akaszt fel a kutya a top boyban?

Top Boy” 1.3 . epizód (2011-es TV-epizód) – IMDb.

Miért ment Dushane Jamaicába?

Végül Jamaicára költözik, miután az albánok követték őt , fogyatékkal élő unokatestvérének, Donovannak dolgozik Kingstonban, de aztán visszajön Londonba, hogy a Sugar és a Haze cégnél dolgozzon, de végül mindkettőjüket megölik, miután Lizzie beleegyezik, hogy leálljon Jamie-vel. hogy vele dolgozzunk, és bosszút álljunk érte...

Miért megy Sully Ramsgate-be?

Aztán amikor Sully és Jason találkozik Gemmel, azt mondja, hogy Ramsgate-be költözött, mert az apját kifizették Hackney-ből . Aztán az utolsó epizód azt mutatja be, hogy családok költöznek ki egy tanácsházból az azt felváltó „többmilliós fejlesztés” miatt.

Ranell Modie egy csúcsfiú?

A sorozat rajongóit meglepte, hogy Ra'Nell, aki korábban központi szereplő volt, nyilvánvalóan hiányzik a Netflix új sorozatából. Ez egy nagyon hihető elmélet kialakulásához vezetett, miszerint az új karakter, Modie, akit Dave alakít, valójában egy idős Ra'Nell, akit a környezete kegyetlenné és könyörtelenné változtatott.

Miért állították meg a legjobb fiút?

A gyártás az év tavaszán indult volna, de a járvány miatt leállt . 2020 decemberében jelentették be, hogy Londonban újra beindult a forgatás.

Mit csinált az orvos Modie-val?

Cicero kinyitja az ajtót Modie-nak , hogy ellenőrizze a látását . Beadja Modie karját. Modie megkérdezi tőle, hogy megjavítja-e a szemét. Cicero azt mondja neki, hogy ad neki valamit a szeméért.

Mi a különbség a top boy és a top boy Summerhouse között?

Eközben a Netflix átnevezte a Top Boy: Summerhouse című kavicsos londoni dráma első két évadának márkáját. Technikailag nincs különbség a Top Boy-szezon Summerhouse és a Top Boy között . A harmadik kiruccanást valószínűleg „első évadként” emlegetik a Netflixen, mert ez az első futam a streameren.

Hogyan végződik a Tophouse nyaraló?

A sorozat első fináléjában Bobby nem örül annak, hogy Lee-t lelőtték, annak ellenére, hogy Sully és Dushane elmagyarázta, hogy ő volt a becsapó. Lisa hazatért, és Leonnal együtt mindent megtesznek, hogy vigyázzanak Ra'Nellre és Gemre. Ra'Nell azonban elköveti azt a hibát, hogy megpróbálja eladni Heather és Vincent füvét Dushane-nek és Sullynak.

Ki az a Kamale top fiú?

Kamale Robert Lewis bandavezér és harmadlagos antagonista volt a Top Boy 1. évadában, Tayo "Scorcher" Jarrett grime rapper alakította.

Jason a legjobb fiú Summerhouse-ban van?

Jasont először a Top Boy Summerhouse második évadában mutatták be, mint a szemtelen és tolvaj tövist Sully oldalán.

Mit árulnak a Top Boyban?

Amikor üzleti alkut köt egy bebörtönzött, Sugar nevű drogbáróval, visszatér Summerhouse-ba, hogy eladja Sugar termékét , és ismét Top Boy legyen.

Milyen üdvözletet használnak a Top Boyban?

A műsor minden pórusán át britnek hat. A szereplők szurkolnak a Premier League csapatainak, „bruv”-nak vagy „bludnak” hívják egymást, és mindig gyorsan köszöntik egymást a „wagwan”, vagyis „mi folyik itt?” jamaicai angolul.

Mit jelent az étel a legjobb fiúban?

Az áruit soha nem kábítószerként említi. Ételnek hívja . Nat azt mondja nekem, hogy ha élelmiszert árulsz, akkor a legjobb módja annak, hogy gyorsan sok pénzt keress, ha „vidékre megyünk”. "Valaki odajön hozzád és azt mondja: Keresünk egy kis pénzt, szeretnél keresni egy kis pénzt?"

Jamaica legjobb fiú?

A főszereplő jamaicai A főszereplő Dushane Hill (Ashley Walters) jamaicai örökség. Az új évadban látni fogja, hogy hol építették be a filmbe a jamaicai örökség elemeit. Érdekes tény: a való életben jamaicai .