Visszarakták az irodát a netflixre?

Pontszám: 5/5 ( 14 szavazat )

A „The Office” elhagyja a Netflixet . ... A Netflix 2021-ben már nem rendelkezik jogokkal a „The Office”-hoz, a szeretett álfilmhez, amely még évekkel az NBC-n való futásának befejezése után is széles körben népszerű. A Variety szerint a „The Office” volt a legnézettebb élőszereplős műsor a Netflixen idén.

Mikor tért vissza a The Office a Netflixhez?

A Steve Carrell és Rainn Wilson főszereplésével készült vígjáték minden idők egyik legnépszerűbb sitcomja, 2005-től 2013-ig kilenc évadból fut. A nézők 2021 -ben élhetik át teljes pompájukban az epizódokat, a hírt szerdán a Netflix is ​​megerősíti. .

Miért távolította el a Netflix az Office-t?

A műsort 2021 elején eltávolították a streaming szolgáltatásból. ... Ehelyett azért, mert a The Office új streaming-otthont kapott . Az Iroda jogai az NBCUniversal tulajdonát képezik. Így amikor a cég úgy döntött, hogy elindítja saját streaming szolgáltatását, a Peacock-ot, a The Office természetesen csatlakozott, miután lejárt a Netflix-szerződése.

Hol nézheti meg az Iroda című filmet 2021-ben?

A The Office 1–9. évada megvásárolható az iTunes Store, a Prime Video és a YouTube áruházból . Míg Peacock rendelkezik a vígjáték kizárólagos streamelési jogaival, a álfilmes szitut továbbra is sugározzák a tévében. 2019-ben a Comedy Central 2021-ig meghosszabbította exkluzív kábelszerződését a The Office számára.

A The Office rajta van a Netflix 2021-en?

Tavaly megtudtuk, hogy a sorozat végre elhagyja a Netflixet . 2021 elején visszatért eredeti hálózatához, az NBCUniversalhoz. Ha valami megnyugtató vígjátékra van szüksége, vagy újra el akarja kezdeni az egész műsort, akkor csak a Peacock-on streamelheti. Az Egyesült Államok.

TÖRÉS: AZ IRODÁBAN hivatalosan is kilép a Netflixből!

39 kapcsolódó kérdés található

Hol nézhetem meg ingyenesen a 2021 Office-t?

2021. január 1-től a The Office minden évada elérhető az NBC Peacock streaming szolgáltatásán keresztül. A szolgáltatás ingyenes és prémium csomaggal rendelkezik, havi 4,99 dollárért. Mindkettőben hirdetések jelennek meg, de a prémium csomag több tartalommal rendelkezik. Ebben az esetben a The Office 1. és 2. évadának összes epizódja ingyenesen elérhető a Peacockon.

Hol lehet megnézni az Office-t ingyen?

A „The Office” összes epizódja most ingyenesen streamelhető online. Peacock most korlátozott ideig ingyenesen közvetíti a rajongók kedvenc NBC-vígjátékát.

A The Office ingyenes lesz a Peacockon?

A „The Office” összes évada korlátozott ideig ingyenesen közvetíthető a Peacock-on . ... Az NBCUniversal tulajdonában lévő Peacock streaming szolgáltatás csütörtökön megnyitotta az elismert „The Office” vígjátéksorozat összes évadát ingyenes felhasználói köre számára.

A The Office megy az HBO Max-on?

2020 közepén a Friends kizárólag az HBO Max-hoz költözött. 2021. január 1-jén a The Office hasonló lépést tett, így a Netflix kizárólag Peacockon streamelhet. ... A Peacock felhasználók száma 33 millióra nőtt. Ez 7 millióval több, mint a 26 milliós szám, amelyről Jeff Shell, az NBCUniversal vezérigazgatója számolt be 2020. december 8-án.

Megérik a pávák?

Valószínűleg rá fog jönni, hogy nem lesz szüksége a Premium Plus csomagra, hacsak nem az összes kedvenc műsora látható az NBC-n, és hirdetések nélkül szeretné nézni őket. Végső soron a Peacock TV kiváló módja annak, hogy az NBC tartalmait kedvelő kábelvágók kivonják a kábelt, és pénzt takarítsanak meg.

A Netflix eltávolította a cukiságokat?

Hónapokkal azután, hogy heves visszhangot kapott és azzal vádolták, hogy fiatal lányokat szexualizált, a Netflix eltávolította Maïmouna Doucouré ellentmondásos Cuties című filmjét. ... A Cuties eltávolításáról szóló döntés azután született, hogy a törökországi médiafelügyelet, az RTUK szeptemberben elrendelte a streamelőt, hogy távolítsa el a filmet török ​​portáljáról.

Az Iroda vagy a barátok jobbak?

A Friends számtalan mulatságos epizódot láthatott a tíz évadot tartó sorozata alatt, és egy sitcom esetében lenyűgöző volt, hogy sikerült ennyire frissen tartaniuk a vígjátékukat. ... A The Office viszont egy nagyon egyedi műsor volt abból a szempontból, hogy sikerült kitörnie azokból a jól ismert sitcom-trópusokból.

Miért távolította el a Netflix That 70s Show-t?

A műsor távozásának oka alapvetően a licencszerződésekben rejlik, és a streamer nem hosszabbította meg szerződését az epizódok sugárzására . A The Observer szerint az idén szeptembertől decemberig terjedő időszak volt az az időkeret, amikor a '70-es évek show-ja távozhat, ha a Netflix nem tudja megújítani licencszerződését.

A Netflix eltávolította az Office UK-t?

A múlt héten az Extras, a Fawlty Towers és a The Office UK mind elhagyták a Netflixet – míg a The Office amerikai remake-je az év elején csatlakozott a streaming platformhoz. Ma (július 6-án) a Dinner Ladies és a The Vicar Of Dibley már nem tekinthetők meg, míg az utóbbi jelenleg a BBC iPlayeren nézhető meg.

Visszajön a Hivatal?

Mindkét sorozatot 2019-ben jelentették be, a 2020-as és 2021-es szállítást megelőzően. Körülbelül a The Office 10. évadára körülbelül egy évtől két évig lehetett számítani a korábbi újraindításoktól függő nyilatkozat után. Így a The Office 10. évada várhatóan 2021 végén vagy 2022 -ban fog megjelenni.

Az Office UK és az USA ugyanaz?

A The Office című brit sitcom és annak amerikai adaptációja hasonlóan népszerű és elismert, de történetükben, karaktereikben, humorában és hangnemében különböznek. A The Office egyesült államokbeli és egyesült államokbeli változata, bár feltevésben közel azonos , tükrözi a szülőföldjük közötti kulturális különbségeket.

Ingyenes az HBO Max, ha rendelkezik HBO-előfizetéssel?

Ha rendelkezik TV-csomaggal rendelkező HBO-val Ha az alábbi szolgáltatók valamelyikén keresztül előfizet az HBO-ra, hozzáférést kaphat egy HBO Max előfizetéshez (többletköltség nélkül!) . ... Töltse le az HBO Max alkalmazást egy támogatott eszközre, jelentkezzen be TV-jén, digitális vagy mobilszolgáltatóján keresztül, és kezdje el a streamelést.

A Netflix elveszíti az előfizetőket az irodában?

A The Office rajongói már nem nézhetik a sorozatot a szolgáltatáson . Elő kell fizetniük a Comcast (NASDAQ:CMCSA) Peacock-jára, hogy elkapják Michael Scott bohóckodásait. Ez nagy veszteség a Netflix számára. A Nielsen szerint az amerikai előfizetők tavaly 57,1 milliárd percet streameltek a sitcomból.

A Dunder Mifflin igazi cég?

Staples Inc. A Dunder Mifflin Paper Company, Inc. egy kitalált papír- és irodaszer-értékesítő cég, amely a The Office című amerikai televíziós sorozatban szerepel. ... Eredetileg a cég teljesen fiktív volt , de végül a márkát a Staples-ben és más irodai kellékek értékesítésére használták.

Mi a The Office 2021-ben?

2019-ben az NBCU visszakövetelte a „The Office” streamelési jogait a Netflixtől (ahol az egyik legnézettebb tartalom volt), és 2021 elején kizárólag a Peacock számára hozta el a műsort.

Hol található Scrantonban Dunder Mifflin?

Lackawanna Co. A Dunder Mifflin Scranton a Dunder Mifflin Paper Company fióktelepe, amelynek székhelye Scranton, Pennsylvania, Lackawanna megye. A 1725 Slough Avenue, Suite 200 címen található, a Scranton Business Parkban . Ez az Iroda című műsor fő díszlete.

Hol tudom megnézni a The Office teljes epizódját?

Tekintse meg a The Office teljes epizódjait. A Peacock Premium segítségével streamelje mind a 201 epizódot és a bónusz Superfan epizódot.

A Disney plusnak van irodája?

Az Office elérhető a Disney+-on

Lekerült a Netflixről a 70-es évek műsora?

Sajnos nem – A 70-es évek műsora már nem elérhető a Netflixen . A sorozat tavaly ősszel hagyta el a Netflixet, és azóta nem volt látható. Ez a helyzet a Hulu, a CBS All Access és a Prime Video esetében is. Az újabb streaming szolgáltatásokon, például az HBO Maxon és a Peacockon sem streamelhető.

Visszatér a Netflixre a 70-es évek sorozata?

2019 mindössze három hónapja alatt például a sorozat 131 millió epizódját nézték meg a streameren. Annak ellenére, hogy a műsor egyértelműen nagy sikert aratott a Netflix számára, a szolgáltatás nem döntött úgy, hogy megújítja a That '70s Show licencszerződését, ami azt jelenti, hogy a műsor jelenleg nem érhető el a főbb streaming szolgáltatások egyikén sem .