Megtalálták Emiliano Sala holttestét?

Pontszám: 4,7/5 ( 32 szavazat )

A Cardiff City labdarúgója, Emiliano Sala holttestét egy lezuhant repülőgép roncsai között találták meg – erősítette meg a rendőrség. A 28 éves Sala Cardiffba utazott egy David Ibbotson által vezetett gépen, amely január 21-én tűnt el a La Manche csatorna felett.

Megtalálták Sala gépének pilótáját?

A 28 éves csatárt a francia Nantes-ból új klubjába, a Cardiff Citybe szállították 2019. január 21-én, amikor az 59 éves lincolnshire-i David Ibbotson által irányított könnyű repülőgép Guernsey közelében a tengerbe zuhant. Sala holttestét 68 méterrel lejjebb találták meg a tengerfenékből, de Ibbotson holttestét nem találták meg.

Mi történt David Ibbotsonnal?

Sala holttestét február elején találták meg a repülőgép roncsai között a tengerfenéken. A kórbonctani vizsgálat megállapította, hogy belehalt a fej- és törzssérülésekbe. Ibbotson úr holttestét soha nem találták meg . ... Sala vérén végzett toxikológiai vizsgálatok elegendő szintet találtak ahhoz, hogy rohamot, szívrohamot vagy eszméletvesztést okozzanak.

Hogyan találták meg Emilianót?

A Piper Malibu N264DB január 21-én tűnt el a radarról a Csatorna-szigetek közelében. A mentőknek két hétbe telt, mire megtalálták a roncsot. Sala holttestét, aki néhány nappal korábban szerződött Cardiff Citybe, február 8-án találták meg, miután egy magán mentőcsapat vette át a keresést.

Mi történt Emiliano Salas fejével?

A labdarúgó Emiliano Sala belehalt fej- és törzssérüléseibe , amikor a gépe a Csatornába zuhant - derült ki egy vizsgálatból.

Emiliano Sala holttestét a Guernsey-i repülőgéproncsból vették elő

27 kapcsolódó kérdés található

Melyik labdarúgó halt meg 2019-ben?

Jogi lépések Sala labdarúgó baleseti halálesetében. Az argentin csatár, Emiliano Sala meghalt, amikor Cardiffba tartó repülőgépe a tengerbe zuhant 2019-ben.

Melyik játékos halt meg repülőbalesetben?

Emiliano Sala családja jogi lépéseket tesz a labdarúgó korábbi klubja, a Cardiff City ellen több mint két évvel a repülőgép-balesetben bekövetkezett halála után. Az argentin labdarúgó halála ügyében szerdán tartottak előzetes meghallgatást Bournemouthban.

Megtalálták a pilóta holttestét?

Egy pilóta holttestére bukkantak , miután egy amerikai F-15C Eagle vadászrepülőgép hétfőn egy rutin kiképzési küldetés során az Északi-tengerbe zuhant - közölték katonai tisztviselők. ... Az amerikai hadsereg egy korábbi nyilatkozatában azt mondta, hogy a gép "rutin kiképzési küldetésen vett részt egy pilótával a fedélzetén".

Mi okozta a Sala repülőgép lezuhanását?

A Helios Airways ciprusi járata 2005. augusztus 14-én Athén közelében lezuhant, a fedélzeten tartózkodó 121-en meghaltak. A balesetet a kabin túlnyomásának elvesztése okozta, ami mozgásképtelenné tette a személyzetet . A gép robotpilótán repült, amíg ki nem fogyott az üzemanyag és lezuhant.

Meghalt valaki focipályán?

Charles Frederick Hughes (1943. március 2. – 1971. október 24.) amerikai futballista, 1967 és 1971 között a National Football League játékosa volt. A mai napig ő az egyetlen NFL-játékos, aki a pályán halt meg játszma, meccs.

Melyik NFL-játékos halt meg?

UTCA. PETERSBURG, Florida – Keith McCants volt NFL-játékost csütörtökön holtan találták floridai otthonában, miután feltételezett kábítószer-túladagolást követtek el – közölték a nyomozók.

Hogyan halt meg Maradona?

Állítólag szívinfarktust kapott otthonában agyműtét után. ... Maradona boncolása megállapította, hogy álmában halt meg akut tüdőödémában , amely a tüdőben felgyülemlett folyadék pangásos szívelégtelensége miatt.

Cardiff fizetett átutalási díjat Sala-ért?

A két klub közötti hónapokig tartó tárgyalások után a walesi székhelyű, angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) a Cardiff City klub beleegyezett, hogy a francia Nantes klubrekordot jelentő, 15 millió font átigazolási díjat fizet Saláért, a 28 éves argentin csatárért.

Ki az a David Henderson pilóta?

A 66 éves David Henderson ellen vádat emeltek, miután az egymotoros Piper Malibu repülőgép 2019 januárjában Guernseytől északra a La Manche csatornába zuhant, és Sala egyetlen utasa életét vesztette. David Ibbotson pilótát, aki a gépet vezette, soha nem találták meg.

Ki az a labdarúgó, aki meghalt egy helikopter-balesetben?

Emiliano Sala labdarúgó családja azt állítja, hogy még mindig "válaszokat" várnak a halála mögött, hiszen már két éve, hogy a repülőgépe a La Manche csatornába zuhant.

Melyik kosaras halt meg helikopterbalesetben?

A fedélzeten tartózkodó mind a kilenc ember meghalt az ütközés következtében: a visszavonult profi kosárlabdázó, Kobe Bryant , 13 éves lánya, Gianna, John Altobelli baseballedző, öt másik utas és a pilóta.