A stroke-okat jelölték grammyra?

Pontszám: 4,8/5 ( 47 szavazat )

A Grammy-díjakat a Recording Academy osztja ki a zeneiparban elért eredmények elismeréseként. A Strokes egy díjat kapott. ... A Strokes egy jelölést kapott .

Melyik dalért nyertek a stroke-ok Grammy-díjat?

A The Strokes ma este (március 14-én) nyerte el első Grammy-díját, a " The New Abnormal" című filmért pedig a legjobb rockalbum díját.

Ki nyerte a 2021-es legjobb rockalbum Grammy-díjat?

A The Strokes nyerte a legjobb rockalbum díjat a „The New Abnormal” című filmhez | A 2021-es GRAMMY-díjátadó átadó beszéde. Tekintse meg The Stokes beszédét a legjobb rockalbum kategóriában a The New Abnormalért a 63. GRAMMY-díjátadón.

Melanie Martinezt jelölték a 2021-es Grammy-díjra?

Melanie-t idén nem jelölték grammy-ra . ... Melanie felkerült a legjobb új előadó, a legjobb zenei film, a legjobb pop énekalbum, az év videoklipje, az év dal, az év albuma és az év lemeze előjelölési listákra.

Melanie Martinez szerepelt már filmben?

Martinez később kiadott egy második kislemezt az EP-ről, a "Fire Drill"-t 2020. június 26-án. A dal korábban szerepelt a K-12 című filmjének stábjában.

A The Strokes nyerte a legjobb rockalbum díjat | A 2021-es GRAMMY-díjátadó átadó beszéde

45 kapcsolódó kérdés található

Milyen Grammy-díjra jelölték Taylor Swiftet 2021-ben?

Az év albuma mellett Swiftet a vasárnapi ceremónián jelölték popszóló-előadásért („Cardigan”), popduó/csoportos fellépésért („Exile”), vizuális médiára írt dal („Beautiful Ghosts”), pop énekalbum („Folklore”) és az év dala („Cardigan”).

Kit jelöltek 2021 legjobb új előadójának?

Nézze meg közelebbről a 2021-es BET Awards legjobb új előadójának jelöltjeit
  • Coi Leray: A 24 éves rapper két jelölést kapott. ...
  • Flo Milli: A 21 éves rapper a legfiatalabb az idei jelöltek közül. ...
  • Giveon: Giveon az idei év legrégebbi legjobb új előadó-jelöltje (26), és az egyetlen nem rap előadó a jelöltek között.

Ki nyerte a Grammy-díjat 2021 legjobb új előadójának?

Megan Thee Stallion nyerte a legjobb új előadó díjat a 63. GRAMMY-díjon. Ez a második GRAMMY-győzelme ezen az estén – a houstoni rapper a Beyoncéval közös „Savage Remix” című daláért a legjobb rapelőadás díját is elnyerte.

Ki nyerte az Év Előadója Grammy-díjat 2021-ben?

Billie Eilish nyerte az év lemezének díjat az "Everything I Wanted" című dallal, ezzel ő lett a második szólóelőadó az 1974-es Roberta Flack után, aki két egymást követő évben nyert, és összességében a harmadik a 2002-es U2 óta.

Ki kapta a 2021-es Grammy-díjat?

Grammy 2021: Beyoncé és Taylor Swift történelmet ír. Beyoncé: "Nagyon megtisztelő, nagyon izgatott vagyok." Beyoncé 28. győzelmével új rekordot döntött a Grammy-díjátadón. A sztár mára a Grammy-díj történetének legtöbbet díjazott nője, megelőzve Alison Krauss bluegrass énekest.

Hányszor jelölték Taylor Swiftet Grammy-díjra?

Taylor Swift minden bizonnyal nem idegen a Recording Academy előtt. Sikeres karrierje során az énekesnőnek 41 Grammy-jelölést és 11 győzelmet sikerült összegyűjtenie. Valójában csak 20 évesen hazavitte az év albumát, ezzel ő lett a műsor történetének legfiatalabb díjazottja.

Kit jelöltek Grammy-díjra?

Beyoncé idén kilenc jelöléssel vezeti a csapatot, őt Dua Lipa, Roddy Ricch és Taylor Swift követi, holtversenyben hat bólintással. Brittany Howard következik öt jelöléssel, Megan Thee Stallion, Billie Eilish, DaBaby, Phoebe Bridgers, Justin Bieber, John Beasley és David Frost négy bólintással holtversenyben.

Kit jelöltek az év dala 2021-re?

Az év dala díjára jelölték még Beyoncét a "Black Parade"-ért, Roddy Ricch-et a "The Box"-ért, Taylor Swiftet a "Cardiganért", Post Malone-t a "Circlesért", Dua Lipát a "Don't Start Now"ért, Billie Eilish az "Everything I Wanted", valamint JP Saxe és Julia Michaels az "If The World Was Ending" című filmhez.

Melyik dalt jelölték az év dalának?

AZ ÉV dala " Nem tudok lélegezni" – HER

Ki nyerte az Év rapalbuma díjat 2021-ben?

Nas elnyerte a legjobb rapalbum díjat – élete első Grammy-díját – a 2021-es Grammy-gálán. A rap-veterán 13. stúdióalbuma, a King's Disease felülmúlta D Smoke (Black Habits), Jay Electronica (A Written Testimony), Freddie Gibbs and the Alchemist (Alfredo) és Royce 5'9" (Az allegória) műveit.

Melanie Martinez párkapcsolatban él?

Melanie Martinez és Oliver Tree randevúznak , így köszöntsd újdonsült anyukádat és apádat. ... Oliver Tree a memelord rapper, akit megszerettünk a kifőzött zenei videói és a még kifinomultabb dalai révén, míg Melanie Martinez a babaszerű, rendkívül művészi énekesnő, aki elhozta neked a magával ragadó Cry Baby és K-12 koncepciót. albumok.

Hol forgatták a K-12-t?

Szinopszis: Tavaly ősszel, Budapesten forgatott, a K-12-ben Martinez Cry Baby szerepében látható, egy erős és érzékeny lány, akit egy grandiózus homlokzat alatt megbúvó, zavaró, alvó iskolába küldenek.

Melanie Martinez új filmet készít 2021-ben?

A Library Of Tears Melanie második filmje. 90 perces, és az angliai oxfordshire-i Bodleian Library-ben forgatták. Melanie rendezte, és 2021. október 8-án mutatták be.

Grammy-díjat nyert ma este Taylor Swift?

Swift történelmet írt vasárnap a 63. éves Grammy-díjátadón, amikor harmadszor is megnyerte az éjszaka egyik legmagasabb kitüntetését meglepetésszerű karanténalbumával, a „Folklore”-val, amely egy vágyakozó és visszafogott visszatérés a formába a 2019-es „Lover” merész-pop táskái után. és a 2017-es „Hírnév”.