Meghaltak a szonikus srácok?

Pontszám: 4,8/5 ( 18 szavazat )

Nem, a Sonic reklámfiúi nem haltak meg .
Annak ellenére, hogy a pletykák szerint az egyik vagy mindkét színész elhunyt, ez az oka annak, hogy miért nem szerepelnek többé Sonic hirdetéseiben, nem, a képregények nem haltak meg.

Mi történt az eredeti Sonic srácokkal?

Jagodowskit és Peter Groszot, akik a 2002- ben elkezdett népszerű hirdetésekben tréfálkoztak az áthajtási lánccal, fokozatosan megszüntették, és négy különböző valós családdal helyettesítették . Az új kampánnyal együtt a márka átdolgozta látványelemeit és éttermeinek fizikai elhelyezkedését.

Mikor haltak meg a Sonic srácok?

KRISTOPHER „SONIC GUY” BRANNON – Scott temetkezési vállalat – Tacoma, WA. Kristopher William Brannon, más néven „Sonics Guy” , 2021. február 11-én halt meg Tacomában, WA. Kristopher 1973. december 24-én született Lakewoodban (WA) Jill Skea és William T. Brannon gyermekeként.

A Sonic srácok barátok a való életben?

A Sonic's Two Guys néven együtt ismert vendégek különösen különlegesek lesznek az ikonikus és humoros tévéreklámok rajongói számára. A valóságban a Two Guys vígjátékírók és improszínészek, Peter Grosz és TJ ... Ám az egyik meggondolatlan lépésben, amelyet a cégek néha megtesznek, Sonic úgy döntött, hogy 2010-ben irányt vált.

A Sonic srácok házasok?

Az igazi Pete házas, és egy fia van – Pete Sonic világában feleségül vette a lányát. Szóval ez egyfajta háttértörténetet ad ezeknek a srácoknak, több utalást, amellyel játszani lehet.

Digging ZOMBIE SONIC.EXE GRAVE a GTA 5-ben (Scary)

42 kapcsolódó kérdés található

Ki az a Jake a State Farmból?

Jake szerepét Kevin Mimms hivatásos színész alakította újra. LinkedIn-oldala szerint Mimms (aki Kevin Miles mellett is) a Chicagói Művészeti Akadémián tanult színházból és színészetből.

Mennyit keres Flo évente?

Courtney állítólag évi 1 millió dollárt keres Flo szerepéért. Kevés más, a reklámokban játszó színész keres ennyi pénzt. A történetben azonban több is van.

Miért cserélte le Sonic a srácokat?

Idén februárban a Forbes arról számolt be, hogy Sonic ismét búcsút vesz Jagodowskitól és Grosztól. A behajtós óriás úgy döntött, hogy az étterem ügyfélkörének valósághűbb ábrázolására helyezi a hangsúlyt. Sonic nem szabadul meg attól az improvizatív szellemtől, amelyet a Two Guys bemutatott.

Ki a Sonic Drive tulajdonosa?

A Sonic Corp., amelyet Sonic Drive-In néven alapítottak, és közismertebb nevén Sonic (SONIC néven stilizálva), egy amerikai gyorséttermi lánc, amelynek tulajdonosa az Inspire Brands , az Arby's és a Buffalo Wild Wings anyavállalata.

Miért változtatta meg a Sonic logóját?

A piros felirat a márka Cherry Limeade jelzésére utal , míg a kék a jéghideg fagylaltra utal. Kutatásai során a Sonic felfedezte, hogy a dupla delta szimbólum fontos a vásárlók számára, csakúgy, mint az autókultúra hangsúlyozása. ... Egy felszolgáló vagy görkorcsolyás carhop viszi az ételt az autóba.

Eltűnt a két Sonic srác?

Nem, a Sonic reklámfiúi nem haltak meg . Annak ellenére, hogy a pletykák szerint az egyik vagy mindkét színész elhunyt, ez az oka annak, hogy miért nem szerepelnek többé Sonic hirdetéseiben, nem, a képregények nem haltak meg.

A Sonic srácok a Stranger Than Fictionben szerepelnek?

A két srác a Sonic-reklámokból a Stranger than Fiction (2006) munkatársa . A két srác a Sonic-reklámokból a Stranger than Fiction (2006) munkatársa.

Hol forgatják a Sonic reklámokat?

A Sonichoz látott összes reklámot 3 havonta egyszer rögzítik Duarte-ban, Kaliforniában .

Flo házas?

Stephanie Courtney házas Courtney feleségül vette Scott Kolanach színházi rendezőt, aki szintén a New York állambeli Stony Pointból származik, ahol Courtney nőtt fel. A The Groundlingsban találkoztak, és 2008-ban kötöttek házasságot, amikor a lány 35 éves volt. A párnak egy fia van.

Mi Flo igazi neve?

Valódi neve Stephanie Courtney , egy Los Angeles-i humorista és színésznő, aki a biztosítási világot meghódította. Floként egyik napról a másikra nagy sikert aratott, amikor a Progressive bemutatta 2008-ban. Négy évvel később a reklámok egyik legismertebb szereplője.

Miért nem szerepel többé Flo a Progresszív reklámokban?

A cég nyilatkozatai egyértelművé tették, hogy nem áll szándékukban eltávolítani azt a biztosítási marketing ikont, amely a biztosítási ranglétra tetejére repítette őket. Kulcsfontosságú márkaelem a cég számára, ezért logikus, hogy a Progressive ne dobja el, mint egy forró szikla.

Ki a legjobban fizetett kereskedelmi színész?

Minden idők 11 legjobban fizetett kereskedelmi színésze
  • Morgan Smith-Goodwin. (Wendyé)...
  • Tim Williams. (Trivago)...
  • Dean Winters. (Allstate)...
  • Isaiah Mustafa. (Régi fűszer) ...
  • Stephanie Courtney. (Haladó) ...
  • Jonathan Goldsmith. (Dos Equis)...
  • Paul Marcarelli. (Verizon)...
  • Dennis Haysbert. (Allstate) Karakter: hivatalos szóvivő.

Hány éves Kevin Mimms a State Farmtól?

Hány éves Kevin Mimms? Instagramja szerint a színész 1990. július 5-én született. 2021-ben Kevin Mimms 30 éves .

Mennyit kapnak a Sonic srácok?

A hírek szerint összesen körülbelül 300 000 dollárt keresett a rajtuk végzett munkájáért, ami gyakorlatilag 2020-ban ért véget, amikor a cég más irányba mozdult el marketingjével. Igen, ez igaz, a The Two Guys From The Sonic Reklámfilmek VISSZA!

Ki az A és W srác?

Allen Lulu , az A&W reklámok vicces sztárja hétéves kora óta színészkedik. Több mint 150 reklám veteránjaként. Allen a leginkább az „A&W Guy”-ként ismert Kanadában a régóta futó kampányban.