Takeda meghalt az mkx-ben?

Pontszám: 4,7/5 ( 6 szavazat )

Takedát megüti az amulett ereje, és mivel a lelke feltöltődik a Jinsei-ből származó energiával, nem hal meg azonnal , hanem meghosszabbodik egy gyötrelmes halálig.

Mi történt Takeda mk11?

Nem titok, hogy a Mortal Kombat 11-ből hiányzik néhány rajongó kedvenc karakter, mint például Mileena és Reptile, de a játékból néhány újabb karakter is hiányzik. ... A Takeda azonban nem része a Mortal Kombat 11 névsorának, és a sztori módban sehol sem található, annak ellenére, hogy óriási tétje van.

Takeda skorpió?

Takashi Takeda a Mortal Kombat X szereplője. A február 27-i történetelőzetesben jelentették be. A Shirai Ryu módszereit képező Takeda, Hanzo Hasashi, más néven Scorpion gyámsága alatt jártas a kardok és ostorok használatában a csatában. ...

Kenshi meghalt az mk11-ben?

Miközben Kenshi feloldotta a kutat, amelyben állítólag a kard hevert, csapdába esett és végleg megvakult lelkek lepték el. Song felfedte magát, hogy ő Shang Tsung, és elkezdte felszívni a felszabadított lelkeket, és Kenshit hagyta meghalni a sírban .

Ki ölte meg Gorót?

A csatában kimerülten Gorót hátulról ütötte meg Noob Saibot . Halálosan megsebesült, látszólag belehalt a sérülésbe, Kitana pedig királyi temetést tartott a bukott Shokan hercegnek.

Mortal Kombat 11 – Mi történt az MKX hiányzó szereplőivel? Lebontás/Elemzés

18 kapcsolódó kérdés található

Hogyan hal meg Takeda?

Takedát megüti az amulett ereje , és mivel a lelke feltöltődik a Jinsei-től származó energiával, nem hal meg azonnal, hanem meghosszabbodik egy gyötrelmes halálig.

Takeda benne lesz az mk12-ben?

Cassie Cage (Johnny és Sonya lánya) és Jacqui Briggs (Jax lánya) szerepelt ebben a játékban, de Kung Jin és Takeda is kimaradt , miután nagy sikereket értek el.

Jacqui Briggs és Takeda randevúznak?

A Mortal Kombat X-ben ő egy specialista, és a Mortal Kombat 11 idejére őrmesterré léptették elő. Ezen kívül kiderül, hogy Jacqui és Takeda eljegyezték egymást, a Scorpionnal folytatott párbeszédes intrókon keresztül.

A Scorpion jó srác?

A Skorpió morálisan inkább semleges karakter, mivel a saját személyes céljai fontosabbak számára, mint az olyan dolgok, mint a birodalmak sorsa, és bármelyik oldalt szolgálni fogja a sajátos önző reménységgel, hogy elérje azokat, de ennek eredményeként gyakran bármelyik jót is megteszi. vagy gonosz dolgok attól függően, hogy melyik oldalt szolgálja, ami gyakran…

Ki a Scorpion testvére?

Scorpion úgy dönt, hogy a fiatalabb Sub-Zero gyámja lesz engesztelésül, amiért megölte idősebb testvérét. Az idősebb Sub-Zero és a fiatalabb Sub-Zero később Bi-Han és Kuai Liang születési nevet kapta a Mortal Kombat újraindító játékban.

Ki a legerősebb Mortal Kombat karakter?

Mortal Kombat: A 10 legerősebb kombatáns, Lore szerint
  1. 1 Az Egy Lény. Az idők kezdete csak az Egy Lényt és az Idősebb Isteneket tartalmazta.
  2. 2 Blaze. Blaze uralma a tűz felett alábecsülése teljes potenciáljához. ...
  3. 3 Kronika. ...
  4. 4 Shinnok. ...
  5. 5 Shao Kahn. ...
  6. 6 Shang Tsung. ...
  7. 7 Quan Chi. ...
  8. 8 Raiden. ...

Ki ölte meg Kenshi feleségét?

Amikor a Vörös Sárkány megérkezett, sértően követelve, hogy tudja-e Takeda anyja, Suchin előrántott egy rejtett kardot, és egy-egy ütéssel megölte mindhármójukat, de saját magát is megölte, amikor az utolsó pisztolyt lőtt a jobb oldalára, miközben megölte őt. , a golyó átszakította a mellkasát, és azonnal megölte.

Ki képezte Takedát?

Takashi Takeda a Mortal Kombat X szereplője. A február 27-i történetelőzetesben jelentették be. Takashi a szokásos sorozat, Kenshi fia. A Shirai Ryu módszereit képező Takeda , Hanzo Hasashi, más néven Scorpion gyámsága alatt jártas a kardok és ostorok használatában a csatában.

Miért nincs Kenshi az Mk 11-ben?

RE: Miért nincs Kenshi ebben a játékban? Kenshit láthatóan megölték Shang Tsung szigetén, és a lelkét elrabolta a varázsló . Shang még Ermacet is megölte. Általában azután határozzák meg a névsort, hogy a sztori alapjait lefektették, így láthatják, hogy milyen karakterek férnének bele, és milyen formában lehet kidolgozni.

Hány éves Geras?

Mortal Kombat 11. Geras egy halhatatlan konstrukció, több évezredes , és számtalanszor halt meg, minden egyes újjáéledéssel erősebbé tette. Hosszú élete során számos eseményt átélt, például a jégkorszakot és a Nagy Kung Lao vereségét Gorotól.

A hüllő az utolsó a maga nemében?

A hüllő, állítólag a Saurian faj utolsó tagja , sok éven át szolgálta Shao Kahnt. A Mortal Kombat torna során az Earthrealmban Shang Tsung testőreként szolgált, és a Föld kombatánsai után kémkedett, és csak a kivételes erővel és ügyességgel rendelkezőket hívta ki.

Létezik Mortal Kombat 12?

A Mortal Kombat 12-n jelentették be: Az Onaga's Revenge, más néven Mortal Kombat 12, MK12 vagy Mortal Kombat XII, a Mortal Kombat sorozat 12. közelgő harci játéka . ... Ez a fő játéksorozat 12. része, a Mortal Kombat 11 folytatása, amely 2019. április 23-án jelent meg.

Milyen hatalma van Takedának?

Erők és képességek Édesapjához, Kenshihez hasonlóan Takeda is felmutat néhány telekinetikus képességet azáltal, hogy képes mozgatni a plazmakardjait az elméjével, valamint telepatikus erővel is rendelkezik, képes olvasni a gondolatokban és kellő koncentrációval túlterhelni az érzékeket.

Hogyan halt meg Kung Jin?

Ahogy egyre többen jöttek, hogy megállítsák őket, Cassie és Jin bemennek a Jinsei kamrájába, és D'Vorah-val és egy korrupt Shinnokkal foglalkoznak, míg Takeda és Jacqui visszatartották a visszamaradókat. Jin megpróbál harcolni D'Vorah-val, de megszúrják a szúrói , és elájul.

Goro Shao Khan fia?

Goro a Shokan hercege, és a Mortal Kombat hosszú távú bajnoka volt. Shao Kahnért és az Outworldért harcol. Goro a Shokan királyának a fia , így ő a trónörökös. Goro benevezett az első Mortal Kombat versenyre, és legyőzte a Nagy Kung Laót, ezzel ő lett a Mortal Kombat új bajnoka.

Hány éves Sub-Zero?

Ebből a közönség arra következtethet, hogy a Sub-Zero legalább 400 éves. Úgy tűnik, a 30-as évei végén vagy a 40-es éveinek elején jár, amikor először szerepel a filmben, ami azt jelenti, hogy nagyjából 435-450 éves , ha a modern időkbe ugrik.

Goro erősebb Kintarónál?

Lehet, hogy erősebb, gyorsabb és általában erősebb, de Goro volt az uralkodó bajnok , és Kintaro nem akarta megalázni Gorót azzal, hogy elveszi ezt a címet.

Meghalt a hüllő az MK11-ben?

A hüllőt megsebesíti a fenevad, mielőtt D'Vorah megölné , Kotal Kahn pedig Gorbak királyt. D'Vorah átviszi a hüllőt Kotal Kahnba a Shokan visszavonulása után, és a császár elrendeli, hogy vigyék a gyengélkedőre, hogy a többi sebesülttel együtt kezeljék.