A napesés szerette a holdvirágot?

Pontszám: 4,7/5 ( 74 szavazat )

Szerintem a Sunfall nagyon alulértékelt. Még a saját apjuknál is jobban szerette Holdvirágot és a készleteit, a Bluestar-t és a Snowfurt. Olyan volt, mint Kékcsillag igazi apja, és támogatta Holdvirág halála után. Támogatom a Sun X Moon hajót, mert Sunfall igazán szerette.

Ki az a moonflowers mate?

A párja Stormtail , a Kékcsillag és a Hóbőr pedig a gyerekeik.

Viharfark valóban szerette a Holdvirágot?

Társa volt Holdvirággal , és két készletet is szült vele, Bluekit és Snowkit, bár a készleteivel távoli kapcsolatban volt. Viharpapként Rooktail mentorálta, és gyorsan felkeltette az érdeklődését Holdvirág, majd Moonkit, bátyja, Libatoll nemtetszésére.

Ki adta Sunstarnak a kilenc életét?

Sunstart egy kutya ölte meg, miután betegségtől legyengült, és képtelen volt elmenekülni előle, és odaadta Kékfúrnak a kilenc életéből egyet, a bátorság ajándékával együtt, mondván, hogy tudja, hogyan kell használni.

Mi a Pinestar's Kittypet neve?

Pinepaw találkozik egy rókával, de egy Crystal nevű cica megmenti. Úgy törleszti az adósságot, hogy elriasztja őt és készleteit a csatától, amikor a Mennydörgés klán megtámadja a Kétlábú helyet. Harcos lesz belőle, Fenyőszív, végül helyettes, majd vezető.

💜【HEATHER || TELJESÍTSD KI 72 órás Sunstar & Moonflower TÉRKÉPET】💜

22 kapcsolódó kérdés található

Ki az a Thunderstars haver?

A Thunderstar a Skystar és a Storm egyetlen fennmaradt készlete. Neki és párjának, Violet Dawnnak négy készletük van: Lightning Stripe, Sleek Fur, Shell Claw és Feather Ear.

Hogy hívják a Kittypetsek az embereket?

Háziasszony . A "Housefolk" a kétlábú cicatípus kifejezés, általában a gazdájukra utal.

A Brokenstarnak 9 élete volt?

A Tigriscsillag kilenc életében megemlítik, hogy Éjsztárnak kilenc életet megtagadtak, mert Brokenstar még életben volt . Tigriskarom azt válaszolta, hogy tudják, Brokenstar már nem él.

9 élete volt a Sunstarnak?

A Napcsillagnak volt egy titka: mivel a Fenyőcsillagnak még egy élete volt hátra, amikor a Napcsillag megtartotta a vezetői ceremóniát, a CsillagKlán kilenc helyett csak nyolc életet adott neki. Sunstar később meghalt, miután betegségtől legyengült, és nem tudta lehagyni a kétlábú kutyát. A Bluestar vezetői ceremóniáján Sunstar bátorságot adott neki.

Rongyos csillag egy CsillagKlán?

Rongyoscsillag Árnyékklán vezetője volt az erdőterületeken . ... Amikor Rongyoscsillag felemelkedett a CsillagKlánhoz, figyelmeztette Lángfarkút a közelgő csatára, és Tigriscsillagot adott kilenc életéből.

Mi történt Squirrelflight-tal?

Miközben a Holdfény készleteit megmentik egy barlangban, Mókusrepülés és Leafpool halálosan megsérül, és a CsillagKlánban sétálnak .

Miért őrült Libatoll?

Összességében Libatoll macska volt, akit mélyen félreértettek . Átka beszennyezte a hírnevét, és minden vicc fenekévé vált. ... Jóslatai mind előre sejtettek, és lassan leromlott, és a lusta és őrült macska lett, akit a Bluestar's Prophecy mutat.

Rossz apa volt Stormtail?

Miért rossz szülő : Vitatkozhatnánk, hogy Viharfarkú inkább rossz társ, mint rossz szülő. De őszintén szólva az a tény, hogy alapvetően megcsalta Holdvirágot, rossz szülővé teszi őt a hozzáállása miatt. A csata napján flörtölt Dappletaillel, szó szerint KÖZVETLEN Kékmancs ELŐTT.

Hogyan halt meg az ebihal a Warriorsban?

Sasha az ablakhoz megy, és kiabál, hogy fogja meg a mancsát. Ebihal látja őt, de nem tudja elérni a mancsát. Hamarosan az ebihal a felszín alá kerül, és megfullad . Hawk és Moth elborzadnak a halálától, Sasha pedig elzsibbad a gyásztól.

Ki az a szaggatott csúcsok társa?

Jagged Peak párja Holly , Sastoll, Storm Pelt és Dew Nose pedig a gyermekeik.

Kik a sötét csíkos szülők?

Willowpeltnek született, később Tigriskarom tanítványa volt .

Miért nem kapott 9 életet a Nightstar?

Tűzszív megtudja Futóorrától, az Árnyklán gyógyszermacskájától, hogy Éjjeli csillag nem kapott kilenc életet a CsillagKlántól , mert Brokentail, a régi vezérük még élt, és a CsillagKlán még mindig ismerte őt vezetőként . ... Futóorr úgy gondolta, hogy nem ő a megfelelő vezetője az Árnyklánnak.

Ki volt Leopardstar első tanítványa?

Leopárdmancs ötholdas korában tanonc lesz, és Whitefang lesz a mentora. Mentorával erős kötelék alakul ki, és hamarosan elnyeri harcos nevét, Leopárdfurat.

Hamupipőke a CsillagKlánhoz megy?

Noha magát okolta Silverstream haláláért, ügyes orvosmacskává nőtte ki magát, és kiérdemelte a teljes nevét, Cinderpelt. ... Miután Hamupipőke szelleme elvált Hammuszívétől, felemelkedett a Csillagklánba , és kilenc élete közül egyet adott Serpenyőnek.

Ki ölte meg Cloudpeltet?

Később kiérdemelte harcos nevét, Cloudpelt. Mentorálta Deerfootot, és helyettes lett a Raggedstar alatt, miután Rókaszívet megölték a patkányok. Azonban a Szélklán harcosai megölték a Brokentail által szervezett csatában.

Ki a leggonoszabb harcos macska?

1. szám – Tigrissztár A Tigrissztár gazemberként messze az egyik legmaradandóbb hatással volt a sorozatra.

Onestar meghalt?

Az Árnyak látomása De Darktail az útját választotta. A kegyetlenséget és a gyilkosságot választotta. És Onestar meghalt, véget vetve ennek a kegyetlenségnek .

Mi az a feketeköhögés?

Mi okozza a fekete váladékot és a takony kialakulását? Ha valaha fekete váladékot köhög, a lehető leghamarabb forduljon orvoshoz. Az elszíneződés átmeneti lehet, amelyet a levegőben lévő füst vagy szennyeződés, vagy légúti fertőzés okozhat . A fekete váladékot súlyosabb állapot is okozhatja, például tüdőrák.

Miért utálják a harcosok a Kittypeteket?

E látogatás után általában lustákká válnak, és nem akarnak sokat tenni. A klánmacskák megvetik a macskafajták életét, és ellenkezik a harcos kóddal, ha egy harcosból cicapajtás lesz, ahogyan a kód azt mondja, hogy utasítsuk el egy ember lágy életét .

Ki a CsillagKlán vezetője?

A CsillagKlánnak nincs konkrét vezetője, mivel mind az öt klánból sok macska dolgozik együtt. Ők felelősek azért, hogy jeleket és előjeleket küldjenek az élő macskáknak.