Stephen curry visszavonult?

Pontszám: 5/5 ( 66 szavazat )

A kétszeres MVP és háromszoros bajnok Curry négyéves, 215 millió dolláros szerződéshosszabbításban állapodott meg, hogy 2026 -ig Golden State-ben maradjon – erősítette meg a Bay Area News Group egyik ligaforrása.

Steph Curry visszavonult 2021-ben?

A 33 éves Curry nem titkolta, hogy Warriorként szeretne visszavonulni, és ez a szerződés valószínűleg visszavonul . Szerződése a 2021-2022-es szezonra szól, és ez a szerződés 2026-ig szól, ekkor lesz 38 éves.

Steph Curry távozik a Warriorstól?

Jelenlegi szerződése értelmében Curryt a 2021-22-es szezonra írták alá, és jövőre szabadügynökké válhat. Ugyanakkor jogosult arra is, hogy négy évre, 215,4 millió dolláros hosszabbítást írjon alá a Warriorsszal, amely a 2025–2026-os szezonig a Bay Area-ben marad. ... Steph pedig látja, hová megyünk.

Melyik csapat lesz Stephen Curry 2021-ben?

Stephen Curry immár 17. szezonja aláírt a Warriorshoz .

Melyik csapat lesz Stephen Curry 2022-ben?

A Golden State Warriors játékosa 96-os értékelést kapott a videojáték 2022-es kiadására. A 96-os összbesorolás mellett Curryt 99-es ponttal a legjobb 3 pontos lövőnek értékelték a játékban.

Stephen Curry a másik Bay Area legenda, Buster Posey visszavonulásán gondolkodik

40 kapcsolódó kérdés található

Curry csatlakozik a Lakershez?

Curry nem csatlakozik az LA Lakershez: 215 millió dolláros szerződést ír alá a Warriorsszal... 13 656 dollárt keres percenként! Marca.

Steph Curry miért nem játszik a 2021-es olimpián?

Curry, akárcsak James, karrierje során sérülésekkel küzdött. 2021-ben farokcsonttörése miatt kihagyott időt , de így is pályára lépett a lehetséges 72 meccsből 63-on. A 33 éves férfi mégis kiveszi a nyarat, hogy tovább gyógyítsa testét.

Klay Thompson játszik 2021-ben?

Legutóbb, szeptember 20-án a Warriors egy újabb sérüléssel kapcsolatos frissítést közölt Thompsonról, és kijelentette, hogy „jó előrehaladást ért el a nyári rehabilitációja során, és a 2021–2022-es szezonban jó ütemben van a visszatéréshez .

Miért nincs Curry az olimpiai csapatban?

Curry nem csatlakozott Greenhez a Team USA-ban , mert jól érzi magát . Jó az iménti szezonban. Jó a testéhez és az egészségéhez. Jó a Warriors továbbjutási esélyei miatt.

Stephen Curry szabadügynök 2021-ben?

Jelentés: Steph Curry beleegyezik a Warriors négyéves, 215 millió dolláros hosszabbításába. A Warriors sztárja, Stephen Curry négy évre, 215 millió dolláros szerződéshosszabbítást ért el kedden – közölte Adrian Wojnarowski, az ESPN-től. ... Curry a 21–22-es szezon után a keddi meghosszabbítás elérése előtt jogosult volt a szabad ügynökségre .

Steph Curry szabadügynök lesz?

Curry 38 éves koráig aláírja magát. A négy évre szóló hosszabbítás megegyezik a leghosszabb szerződéssel, amelyet Curry aláírhatott volna, ha megvárja, hogy jövő nyáron korlátlanul szabadon képviseltesse magát, és 215 millió dollár új pénzt garantál neki.

Ki a legidősebb NBA-játékos?

Udonis Haslem (41), Heat Az 1980-ban született, 41 éves Haslem messze a liga legidősebb játékosa.

Ki a legjobban fizetett NBA-játékos, és melyik csapatban játszik?

James vezeti a Forbes legjobban fizetett NBA-játékosainak listáját, a Los Angeles Lakers sztárja 111,2 millió dollárt kereshet, 41,2 millió dollárt az NBA-béréből és 70 millió dollárt a különböző pályán kívüli vállalkozásaiból.

Kit játszik Klay Thompson 2021-ben?

A Golden State Warriors játékosa, Klay Thompson a kispadról ad utasításokat, miközben a csapat a Denver Nuggets ellen játszik az 1. negyedben az NBA előszezoni meccsén a San Francisco-i Chase Centerben, 2021. október 6-án, szerdán.

Mikor játszhat újra Klay Thompson?

Klay Thompsont 2020. november 25-én megműtötték, hogy megjavítsák elszakadt Achilles-t. Ezt megelőzően egy ACL-szakadásból lábadozott, amelyet a 2019-es NBA-döntőben szenvedett el, az év júniusában. Shams elmondta, hogy Thompson várhatóan decembertől januárig tér vissza a következő szezonban .

Klay Thompson játszik 2022-ben?

Klay Thompson is visszatér ebben a szezonban. Lehet, hogy csak akkor tér vissza , amíg a naptár 2022-re nem fordul, bár egyre nagyobb a bizalom, hogy decemberben visszatérhet. Senki sem tudja biztosan megmondani, milyen játékos lesz Thompson a katasztrofális sérülések miatti két szezonos kihagyás után, mindkét lábára egyet.

Miért nem játszik LeBron és Curry az olimpián?

Szóval, miért nem játszik Lebron James a tokiói olimpián? A válasz, mint kiderült, egyszerű: pihenj . James egyike volt annak a maroknyi játékosnak, köztük Stephen Currynek, James Hardennek és Chris Paulnak, akik úgy döntöttek, hogy kihagyják a meccseket a megerőltető szezonok után.

Miért nincs LeBron az olimpián?

2016-ban LeBron James úgy hangoztatta, mintha kissé megbánta volna, hogy kihagyta az idei olimpiát, és hangsúlyozta, hogy „nem vonult vissza ” a jövőbeli Nyári Játékok csapataira való tekintettel. ... LeBron úgy döntött az elmúlt pár olimpián, hogy nem vesz részt, mert sok minden történik az életében.

LeBron szabadügynök 2021-ben?

A 2021-es szabadügynök-osztályt három szupersztár, az NBA regnáló MVP-je, Giannis Antetokounmpo, LeBron James és Kawhi Leonard vezeti. ... A 2021-es szabadügynök-osztályt három szupersztár, az NBA regnáló MVP-je, Giannis Antetokounmpo, LeBron James és Kawhi Leonard vezeti.

Lillard a Lakershez megy?

A Complexnek adott közelmúltbeli interjújában Damian Lillard elárulta, miért nem játszik a Lakersben.

Steph Curry megy az olimpiára?

A Golden State Warriors gárdája, Stephen Curry úgy döntött, hogy továbblép a tokiói olimpián az USA csapatába , és azt mondta, hogy ez "nem volt megfelelő számomra". ... A 33 éves Curry a 2010-es FIBA-világbajnokságon és a 2014-es FIBA-világbajnokságon az Egyesült Államok aranyérmes csapatában szerepelt, de még soha nem játszott olimpián.

Melyek a legújabb NBA-ügyletek?

  • A Bulls DeRozant aláírja és cseréli (aug.
  • A Wizards Westbrookot a Lakersnek cseréli (aug.
  • Lowry a Heatre és a Raptorssal kötött szerződést (aug.
  • A Pistons Thort Hornetsre cseréli (aug.
  • A Nets elcseréli Shametet a Sunsnak (aug.
  • A Knicks Jonest Hornetsre cseréli (július 30.)
  • A Clippers és a Knicks első körös választást cserél (július 30.)
  • Jazz kereskedelem sz.