Buffy volt a tüskés támadás?

Pontszám: 4,5/5 ( 29 szavazat )

Spike hívatlanul megjelenik, és megpróbálja elhitetni vele, hogy szereti, és ezt csak be kell vallania. A nő tiltakozik, miközben a férfi ráerőlteti magát, és megpróbálja újra szeretni őt. ... Egyszerre elkeseríti, hogy megtámadta Buffyt , és hogy meghátrált – amit a chip előtt álló Spike soha nem tett volna meg.

Miért támadja meg Spike Buffyt?

A Seeing Redben Spike Buffyhoz fordul, aki megbocsátást keres, miután szexelt Anyával. Buffy megbántott és dühös. Azt mondja neki, soha nem tud annyira megbízni benne, hogy szeresse. Megpróbál fellebbezni neki, és amikor a nő (többször) nemet mond, és ellöki magától , támad.

Melyik epizóddal próbálkozik Spike?

A Seeing Redben , az évad 19. epizódjában Spike megkísérli megerőszakolni Buffyt a háza fürdőszobájában, meghiúsítva azon döntésén, hogy végleg véget vet a viszonyuknak, amit csak súlyosbított, hogy Spike az epizód előtt lefeküdt a bosszúálló démonnal, Anyával. – Érzelek irántad, van – mondja neki Buffy.

Miért nem működik Spike chipje Buffy-n?

Amikor Buffyt feltámasztották, ez az "aura " valahogy megváltozott vagy teljesen megszűnt, ami azt jelentette, hogy a chip már nem ismerte fel embernek, így Spike úgy ütötte meg, hogy nem fájt a feje.

Buffy Spike-kal alszik a 7. évadban?

Mivel Faith Buffy szobájában lakik, Buffy összebújva alszik Spike-kal – csakhogy ő nem tud aludni , és miközben fel-alá járkál, az Első telefonál, kezdetben Calebként nyilvánul meg, de végül ő maga Buffy lesz, és eltántorodik a túlságosan is ismerős „egytől”. lány az egész világon” beszéd, amellyel megcsúfolta Buffyt, és emlékeztesse...

Buffy, The Vampire Slayer – Red S06E19

16 kapcsolódó kérdés található

Spike tényleg szerette Buffyt?

Végül rendkívül erős kapcsolat alakult ki egymással, különösen azután, hogy Spike még egyszer bevallotta, hogy érzel iránta, és kijelentette, hogy nem csak szereti, hanem teljesen hisz benne, és tudja, hogy ő az "igazi". ... Mielőtt Spike meghalt, Buffy végre elmondta Spike-nak, hogy szereti őt .

Buffy kedves valaha Spike-kal?

A hatodik évadban Buffy végre enged Spike -nak, és ők ketten titokban találkoznak, mert Buffy szégyelli Spike iránti érzelmeit. Ez a két szerető már nem is különbözhetne egymástól, de Spike nem törődik vele. Csak Buffyt akarja, és amikor megkapja, ő lesz a legboldogabb, aki valaha volt.

Spike még mindig szereti Buffyt az Angyalban?

Folyamatos szerelmi életébe való belebuktatása alatt Spike bevallotta neki, hogy még mindig szereti Buffyt , és próbál továbblépni. Ezt megértve támogatást nyújtott neki, és tanácsokat adott neki, hogyan lehet túllépni rajta, lehetővé téve számukra, hogy visszatérjenek korábbi könnyű barátságukhoz.

Buffy elmondja valaha Spike-nak, hogy szereti?

A sorozat fináléjában Buffy elmondja Spike-nak, hogy szereti őt . Azt válaszolja, hogy nem, de megköszöni neki, hogy kimondta, utalva arra, hogy csak azért mondta, hogy megvigasztalja, mert haldoklik.

Kit szeret Buffy Angel vagy Spike?

Az 1997-től 2003-ig tartó természetfeletti drámasorozatban Buffy az első három évadban Angellel járt, mielőtt később kapcsolatba került Spike-kal . A 46 éves Abrams novemberben újra kirobbantotta a régóta vitatott vitát, amikor a Twitteren így írt: "Az igazat megvallva Angel volt a megfelelő barát Buffy hatalmába kerüléséhez.

Miért olyan rossz a Buffy 6. évada?

A Buffy, a vámpírölő hatodik évada a legvitatottabb a lelkes rajongói körében, mert drámaian sötétebb tónusú volt, mint az előző évadok ; a műsor „leggyűlöltebb évadának” nevezték. A Syfy Wire kijelentette, hogy a sorozat hatodik évada „mindig is szálka volt a rajongói szemében.

Mit írt Buffy jegyzetében Spike?

2 Buffy Spike-kal végződik Közvetlenül azelőtt, hogy porrá változna, Buffy végre kimondja azt a 3 szót, amire vágyott. De mivel nem akart hamis hangon elmenni, Spike felhívja: „Nem, nem. ... A tévésorozatban soha többé nem látja Buffyt.

Kivel végez Spike?

Spike az ötödik évadban beleszeret Buffyba , de nem viszonozza az érzéseit. Aggasztja és nyugtalanítja a férfi iránta növekvő rögeszméje.

Mi történik Spike in Angel-ben?

A Buffy során Spike beleszeret a Slayerbe , újra megszerzi a lelkét, hogy bizonyítson Buffynak, és hősként hal meg a sorozat fináléjában. Ezt követően feltámad az Angyal című spin-off sorozat ötödik évadának első epizódjában.

Kivel köt ki Angel az Angyalban?

A negyedik évad vége felé az események megnehezítik Connor józan eszét, és az emlékei újraíródnak, hogy normális életet adjon neki. Amikor legközelebb az ötödik évadban jelenik meg, Connor jól alkalmazkodott ember. Emlékei visszatérésekor Connor végre kibékül Angellel a sorozat fináléjában.

Miért őrül meg Spike a 7. évadban?

Dawn bosszúálló szellemekre bukkan az új Sunnydale High-ban; Giles Angliában rehabilitálja Willow-t. Spike a középiskola alagsorában él, és megőrül , miután lelke visszatérésekor bűntudat tölti el .

Miért volt jó Spike lélek nélkül?

Miért tudott Spike lélek nélkül is "jó" lenni? ... Bár Spike érezhetett szerelmet , ez volt az a birtokló és önző szerelem, amit a legtöbb ember érez. Az igazi altruizmus fogalma nem létezett számára.

Spike és Buffy összejön a 7. évadban?

Ezenkívül Buffy végre rájön, hogy szerelmes Spike -ba, és kettejük kapcsolata az évad során stabil marad. Rendkívül mérgező múltjuk ellenére Spike Buffy eddigi legjobb barátja lesz. Kapcsolatuk valószínűleg a legtámogatóbb és legegészségesebb a kánonban.

Melyik epizódban alszik együtt Buffy és Spike?

Buffy és Spike kapcsolata ingatagnak indul; elvégre, mielőtt érzelmeket kezdtek volna érezni egymás iránt, ő volt az egyik legnagyobb ellensége. Amikor először szexelnek a Smashed című epizódban, szenvedélyük egy elhúzódó harcban tör ki, amely lebontja annak az elhagyott háznak az alapját, amelyben harcolnak.

Ki Buffy pasija a 7. évadban?

Riley Finn egy kitalált karakter, amelyet Joss Whedon készített a Buffy, a vámpírölő című televíziós sorozathoz.

Mi történt Spike chipjével?

A kezdeményezésen belül Buffyt és Spike- ot megtámadja egy démon . A küzdelem során Buffyt megsebesíti a démon, és amikor Spike segíteni próbál, chipje kigyullad, és hatástalanná teszi. A démon megragadja Spike-ot, és magával rántja a sötétségbe. ... Egy vizsgálat megerősíti, hogy Spike chipje öli meg.

Buffy eltávolítja a tüskék chipet?

Buffy felvette a kapcsolatot Riley-vel segítségért, és válaszul egy csoport katonát küldött Sunnydale-be, de közölte velük, hogy Buffy dönti el, hogy eltávolítsák vagy megjavítsák a chipet. A végső döntése az volt, hogy eltávolítja a chipet , mert meg volt győződve arról, hogy Spike lelke megóvja őt attól, hogy kárt tegyen az emberekben.

Spike a lelkét akarta megszerezni?

Spike mindent elmondott a barlangban, ezek a szavak kijöttek a száján, jelentenek valamit. Teljesen egyetértek azzal, hogy elment, hogy megszerezze a lelkét , de még mindig kimondta ezeket a szavakat: Nem tűnnek el egy cselekménycsavar miatt. Ez olyan, mintha azt mondanám: Tara nem halt meg, ez csak egy eszköz volt Willow gonoszságára.