Slade szerette shadot?

Pontszám: 4,9/5 ( 11 szavazat )

Slade egyben Adeline Wilson elhidegült férje, valamint Joe Wilson és Grant Wilson apja. Shado közeli barátja volt a halála előtt, és titokban szerelmes volt belé Oliver iránti vonzalma ellenére.

Kit szeretett Shado az Arrow-ban?

Miután túlélte az ARGUS lesét, Oliver felfedi Meinek , aki rájött, hogy Oliver és Shado szeretők voltak, hogy ő és Yao Fei meghaltak, és Mei köszönetet mond Olivernek, amiért végre elzárta őt. Shado később hallucinációsan lépett fel a negyedik és a hatodik évadban, Olivernek és Slade-nek is feltűnik.

Oliver Sarát választotta Shado helyett?

9 2. évad – Hagyjuk, hogy Ivo irányítsa Shado halálának történetét Mindannyian tudjuk, hogy Oliver soha nem választott Shado vagy Sara között . ... Ivo kijelentette, hogy dühös, és azt mondta Olivernek, hogy válasszon Sara és Shado között, és Oliver Sárát választotta.

Shadónak van gyereke?

Felismerte tévedését, és újra egészségesen ápolta. Amíg a férfi káprázatos volt, a nő szexelt vele, bár később azt állította, hogy nem vette észre, hogy nem tud beleegyezni. Shado megszülte fiukat , és elnevezte Robertnek, de Olivernek megtiltotta, hogy az élete része legyen.

Slade Wilson jó vagy rossz?

Deathstroke volt az Arrow legjobb évadának legjobb gonosztevője . A 2. évad ívében hadiútra indult, hogy tönkretegye Oliver életét, miután az őt feljavító szérum eltorzította az elméjét.

Slade megtudja az igazságot Shadóval kapcsolatban

17 kapcsolódó kérdés található

Ki ölte meg Slade Wilsont?

Az Amazo fedélzetén vívott csata során Oliver látszólag megölte Slade-et, miután egy nyilat szúrt a jobb szemébe.

Miért lett Slade gonosz?

Slade személyisége rosszabbra fordul a Mirakuru injekció után , ami Shado elvesztése miatti gyászával együtt impulzívvá, vakmerővé, agresszívvé, erőszakossá teszi, és bosszút áll Ivo ellen.

Mi történt az árnyékkal az Arrow-n?

Shadot Dr. Anthony Ivo ölte meg Slade életének megmentése közben; az ő halála volt a fő tényező Slade Oliver elleni bosszújában.

Sarah él a nyílban?

Olivernek sikerül elkapnia és lelepleznie a Kanárit, és kiderül, hogy Sara életben van . Végül értesíti apját, Quentin Lance SCPD nyomozót, és vigyáz rá és Laurelre (aki később rájön, hogy életben van és éber). ... A harmadik évadban Sarát megölik egy háztetőn három nyíllal a mellkasán.

Mit jelent a Shado?

A SHADO, egy kitalált szervezet ( Supreme Headquarters, Alien Defense Organization ) a Gerry Anderson UFO-sorozatban.

Oliver szerette valaha Sarát?

Az öt év után, amit Oliver Lian Yu-val töltött, ő és Sara egy időre újrakezdték a kapcsolatukat . Meglepő módon valójában egész jó párost alkottak, mivel mindketten valamelyest jóra változtak traumatikus ideáljuk során. Tudtak volna segíteni egymásnak, ha együtt maradtak.

Oliver visszaveszi a királynőt konszolidálva?

Isabel kihasználta a lehetőséget, és a Queen Consolidated teljes vezérigazgatója lett a Slade támogatásával, miután megtévesztette Olivert ; a haláláig. ... 2014 végén Oliver megpróbált visszapályázni a cégére, de végül a testület Ray Palmert nevezte ki vezérigazgatónak.

Ki Slade Wilson fia?

Az Entertainment Weekly arról számol be, hogy a Camp and Lucifer sztárja, Liam Hall leszerződött, hogy játssza Joe Wilsont , Manu Bennet Slade Wilsonjának fiát a The CW DC Arrow című műsorának hatodik évadának kétrészes epizódjában.

Hogyan vesztette el Slade a szemét?

A képregényekben a felesége volt az, aki kilőtte a szemét zsoldos munkája miatt, ami Jericho elrablásához és elnémulásához vezetett . de a sorozatban Valószínűleg az általa átesett kísérletekből.

Ki az a Shados nővére?

Mei a néhai Yao Fei Gulong lánya és a néhai Shado ikertestvére.

Miért szerepelt Yao Fei a Lian Yu-n?

Miután egy polgári mészárlásra tervezték, Yao Fei -t a kínai kormány túl veszélyesnek ítélte a társadalomra, és Lian Yu foglya lett.

Miért cserélték le Sarát az Arrow-n?

Wood csak a sorozat egy epizódjában alakította Sarát. Figyelembe véve Steffy Forrester szerepét a The Bold and Beautiful-ban, amelyet 2008-ban vállalt magára, és 1500 epizódon keresztül megtartotta, nem meglepő, hogy az ütemezési konfliktusok miatt átdolgozták.

Sara miért hagyta el a nyilat?

Sara maradt, hogy megvédje húgát, Laurelt, mielőtt az őt követő Liga miatt távozni kényszerült volna, és megpróbálta visszahozni . Végül szeretője, Nyssa kiengedte az Asszaszinok Ligájából. Ezt követően Sara csatlakozott az Arrow csapathoz, és újraélesztette korábbi kapcsolatát Oliverrel.

Sara Lance még él a Legends of Tomorrow-ban?

De a Legends of Tomorrow szíve mindig is Sara Lance története volt, és az a kinyilatkoztatás, hogy meghalt , klónozták, és most idegen DNS-sel sliccelődött, csak egy újabb (bevallottan hihetetlenül furcsa) lépés az útján.

Miért van Slade Robin után?

Az első ok az, hogy Slade úgy érezte, vissza kell jönnie és tenni valamit a Titánokkal. A második ok az, hogy Slade azért van, hogy mentálisan megtörje Robint, hogy végül azzá váljon , akár úgy, hogy Robint a tanítványává kényszeríti, vagy csak úgy általában fenyegetést jelent számukra.

Ki öli meg a Deathstroke-ot?

Batman és Robin Batman úgy győzi le a Deathstroke-ot, hogy kihasználja a közte és Robin között fennálló kétirányú kapcsolatot, és egy taser segítségével robbant ki Robinon, és az ebből eredő áramütés elnyomja a Deathstroke fokozott érzékszerveit.

Ki nyerné a Slade-et vagy a Deadpoolt?

Bár lehet, hogy mindent megtesz, Deadpool közel sem olyan erős, mint a Deathstroke . Bár egyikük sem hihetetlen erejéről híres, Deathstroke még mindig a kettő közül az erősebb, így ő lett a kategória győztese.

Ki ölte meg Batmant?

A Joker újra és újra megöli Batmant a lehető legszadisztikusabb módon. A "Joker császár" című történetben az őrült bohóc ráveszi Mister Mxyzptlk-et, hogy átadja hatalmának 99,99%-át.

Ki a jobb a deadshot vagy a Deathstroke?

A Deathstroke a harcművészetek és a közelharcok számos formájában jártas . ... Eközben Deadshot a harcművészetek hat fajtájában jártas. Bár ügyes a kézi küzdelemben, ez nem az erőssége. Ez hátrányt jelent számára abban az esetben, ha közeli kapcsolatba kerül a Deathstroke-kal.