Szergej ellopta a kódot a fejlesztőkben?

Pontszám: 4,6/5 ( 44 szavazat )

Miután Szergej az 1. rész végén megkísérel ellopni egy szigorúan titkos kódot a Devs laborból, Forest (Nick Offerman), a cég vezérigazgatója az éjszaka végében szembesül a kódolóval egy izzó fényudvarral díszített farész között.

Mit látott Szergej a kódban?

A sorozat premierjének második epizódjában a kód egyik látszólagos termékét láthattuk: egy 2000 éves visszamenőleges vetületet, bár elmosódottan, de nem kevesebbre, mint Krisztus keresztre feszítésére . Nem sokkal ezután Forest ugyanazt a vetítőszobát használta, hogy megnézze drága elhunyt lányát, akit fiatalon láttak buborékokat fújni.

Mi a kód a Devs-en?

A fejlesztők még mindig rövidek lehetnek valamire, de nem a fejlesztésre: ehelyett " devotionals "-ról van szó. Ha ez igaz, akkor a fejlesztők célja nem az, hogy Istent játsszák, hanem hogy Istent szolgálják, esetleg Forest, az Amaya vezérigazgatóját is.

Mi értelme volt a Devs-nek?

A Devs a világ legfejlettebb számítógépes programja, amelynek feladata, hogy szó szerint mindent meghatározzon ; a múlt, a jövő, minden. A probléma itt az, hogy a fejlesztők csak előre tekinthetnek a jövőbe, mielőtt minden a statikusság áthatolhatatlan falává válik.

Mit csinálnak a fejlesztők Devsben?

A Devs, amely a hónap elején mutatkozott be a Hulu-n, Lilyt (akit Sonoya Mizuno alakít), az Amaya számítógépes mérnökét követi, aki a barátja eltűnése után nyomoz nem sokkal azután, hogy csatlakozott a cég titkos fejlesztési részlegéhez, vagyis a „fejlesztőkhöz”. Később megtudjuk, hogy a fejlesztők középpontjában álló projekt rendkívül ...

Devs S01E01 Szergej Pánikrohamot kapott

24 kapcsolódó kérdés található

Mi a Devs titka?

A Devs Team titkos projektje Szergej előadása egy olyan algoritmus, amely lehetővé teszi számára, hogy megjósolja az egysejtű szervezetek mozgását .

Mit nézzek a Devs után?

A Westworld egy másik nagyszerű sci-fi show, tele fordulatokkal és intrikákkal. A Devs rajongói számára, akik jó filmajánlatokat keresnek, az Ex Machina egy kiváló sci-fi thriller a Devs alkotójától, Alex Garlandtól. A listán szereplő további jó filmek és műsorok közé tartozik a Feltöltés, a Tales from the Loop és a Mátrix.

Linden a Devsben lány?

Cailee Spaeny, mint Lyndon, a hanghullámokra szakosodott Devs csapat tagja. Bár egy női színésznő alakítja, a karakter férfi .

Mi a Devs vége?

A sorozat végén Forest és Lily felébred a rendszerben, és közvetlenül Szergej halála előtt viszi vissza őket . Az elméjüket feltöltötték a programba (nem világos, hogyan), és mindketten léteznek egy alternatív valóság szimulációjában. Szerencsére véletlenül a rózsásabbak egyikében vannak.

Mit jelent a Devs vége?

Ami a Devs/Deus legvégén történik, szó szerint Forest és Lily meghalt, és az elméjüket és/vagy a tudatukat feltöltötték egy számítógépes programba , amelyben ők is részt vesznek a szimulációban (gondolva a feltöltésre , még mindig nem világos, hogy a feltöltött én a valódi én vagy a másolat), és senki más...

Mi az az óriáslány a Devs-ben?

Amikor Alex Garland Devs-je megkezdte nyolc epizódból álló sorozatát, az egyik legszembetűnőbb képe egy fiatal lány gigantikus szobra volt, amely Amaya erdős kampusza fölött magasodott. Ahogy a rajongók időben helyesen feltételezték, valóban Amaya nevet kapta.

Mit jelent a Devs?

A DEVS, a Discrete Event System Specification rövidítése, egy moduláris és hierarchikus formalizmus általános rendszerek modellezésére és elemzésére, amelyek lehetnek diszkrét eseményrendszerek, amelyek állapotátmeneti táblázatokkal írhatók le, és folytonos állapotrendszerek, amelyek differenciálegyenletekkel írhatók le, és hibrid ...

Mi az a számítógép a Devs-ben?

Így a Devs-ben a kvantumszámítógép fő laborterét egy felfüggesztett lebegő, elszigetelt blokkként ábrázolják egy bunker stílusú épületben. Ez a művészet által irányított vizuális funkció, mint oly sok Devs-ben, egyik lába a valóságban, a másik a fikcióban volt. A számítástechnikai rendszerek az információk tárolásának és kezelésének képességén alapulnak.

Van a Devs 2. évada?

A Devs egy zárt végű minisorozat, így nem lesz második évad . Maradjon velünk a további frissítésekért.

Miért ölték meg Szergejt Devsben?

Szergejt azután ölték meg, hogy megpróbált adatokat lopni a fejlesztők bármilyen projektjéről ; annak kiderítése, hogy mi ez a projekt, kulcsfontosságú annak feltárásához, hogy miért gyilkolták meg, és mit takarnak el.

Miért ugrott Lyndon a Devs-re?

Lyndon természetesen megragadja a lehetőséget, hogy visszaszerezze állását , de nem azelőtt megkérdezi Katie-t, hogy megtette volna-e a kísérletet, ha még nem mondta volna meg neki, hogy visszaszerzi. Nem hajlandó válaszolni, és azt sem hajlandó elmondani neki, ha látta haldokolni.

A Devs jó műsor?

A Devs egy olyan műsor, amelyen all-in kell lenni . Többnyire megéri. ... Még ha nem is megy olyan messzire, amennyire csak lehetne, a Devs-nek van egy erős fókusza, ami hipnotikussá, magával ragadóvá teszi a televíziózást, könnyen bele lehet csúsztatni egy órára, vagy ha várakozik, egyszerre befalja.

Cailee Spaeny pasi?

SPAENY: Névértékben határozottan azok. Egy férfit alakítok a műsorban , aki egy műszaki zseni, tehát nagyon különbözik attól, aki vagyok. De nagyon sok párhuzamot találtam a forgatás során egy fiatal emberrel, aki mindent beletett a karrierbe.

A Devs valódi tudományon alapul?

Karl Glusman Szergej szerepében a „Devs”-ben, amely a kvantumszámítás valós vívmányait használja sci-fi kiindulópontjaként. A tudomány áll Alex Garland összes munkájának középpontjában, de az író-rendezőt kevésbé érdeklik a művelt elméletek, mint az, amit ezek az elméletek magáról az emberiségről árulnak el.

Vallási műsor a Devs?

Míg a vallási témák jelenléte a „Devs”-ben egyértelmű , Garlandnek konkrét oka van annak, hogy a műsor ilyen kiemelkedő részévé tegye. ... „Kicsit olyan, mint az „Ex Machina”, ahol egy szinten van egy történet, ami a mesterséges intelligenciáról és az érzékről szól, akár emberben, akár gépben” – mondta Garland.

A Google kvantumszámítógép?

Most azonban a Google kvantumszámítógépe elért valamit, aminek valós alkalmazásai is lehetnek: sikeresen szimulált egy egyszerű kémiai reakciót. ... „Ez azt mutatja, hogy valójában ez az eszköz egy teljesen programozható digitális kvantumszámítógép , amely valóban bármilyen feladatra használható, amit csak megkísérel” – mondja.

Lehetséges a Devs számítógép?

Ez lehetetlen mennyiségű adat . Tehát egy olyan kvantumszámítógép megépítéséhez, mint amilyen a Devs-ben van, a Google-nak vagy az IBM-nek nemcsak a kvantumenergiát kell hasznosítania, hanem egy teljesen új és példátlan információgyűjtési rendszert kell kidolgoznia, amely egy ostoba parancsra meghaladja a jelenlegit. nagyságrendű.

A Devs a jövőben játszódik?

Alex Garland sorozatalkotó számos korábbi filmjéhez hasonlóan a Devs is egy csúcstechnológiás, szinte futurisztikus világban játszódik . Nem világos, hogy pontosan melyik évben zajlik a bemutató, de nem tűnik távolinak a saját valóságunktól. ... "Körbejártuk a kvantumszámítógépeiket, ami nem hasonlít annyira a Devs-hez.