Rhett és Link vazectomiát kapott?

Pontszám: 4,6/5 ( 33 szavazat )

A YouTube Stars Rhett & Link közösen vazektómiát csinált, és vlogolt róla. ... Annak érdekében, hogy megakadályozzák családjuk nemkívánatos növekedését, mindketten úgy döntöttek, hogy ugyanazon a napon felkeresik ugyanazt az orvost, hogy megfelelő vazektómiát végezzenek.

Miért nem lehet a linkben kés?

Link jellemzően nem használhat kést vagy más különféle éles tárgyat a műsorban , mert hajlamos véletlenül emberekre irányítani , bár még senki sem sérült meg. Amikor Linknek nem jut eszébe a visszatérés, csak azt mondja: "Te... Dirty Dawg".

Mennyit keres Rhett és Link egy jó mitikus reggelből?

Kiemelt fizetések: 2019-ben Rhett és Link összesen 18 millió dollárt kerestek különféle erőfeszítéseikből. Ez elég volt ahhoz, hogy a világ negyedik legjobb YouTube-játékosai legyenek az év során. 2020-ban 20 millió dollárt kerestek.

Mennyi pénzt ér Rhett és Link?

Rhett és Link Net Worth 2021 Rhett és Link sok pénzt keres, mindketten multimilliomosok. 2021-től a Rhett és a Link Net Worth 30 millió dollárt tesz ki különféle szponzoraikból és a videóikból származó hirdetési bevételekből. A világ legnépszerűbb és legjobban fizetett YouTube-jai közé tartoznak.

Rhett és Link még mindig vallásosak?

2010-ben egy rajongói kérdésre válaszolva Rhett elmondta, hogy bár mindketten keresztények, tartalmuk nem vallásos . ... Mindketten azt mondták, hogy már nem evangéliumi keresztények, Rhett azt mondta, hogy "reménykedő agnosztikusnak" nevezné magát, Link pedig azt mondta, hogy "agnosztikusnak, aki reménykedni akar".

Együtt végeztünk vazektómiát

34 kapcsolódó kérdés található

Rhett és Link még mindig barátok?

Link felfedi: „Elég megalázó, hogy első osztályos kora óta együtt dolgozhat a legjobb barátjával. Még mindig barátok vagyunk, de bármelyik pillanatban véget érhet . Az Emmy segít megőrizni a barátságunkat.”

Link valamitől fél?

Link a Bátorság Triforce-ját használja, vagyis jobban megtestesíti annak erényét, mint bárki más. A bátorság pedig nem a rettenthetetlenségről szól, hanem az akadályok leküzdéséről a félelem ellenére. Ezért Link a legbátrabb, mert mindentől fél . :P.

Mitől fél Zelda?

Zelda félelmei a Breath of the Wild-ban nagyon egyértelműnek tűnnek. Kétségbeesetten szeretné felébreszteni az erejét, hogy elzárja Ganont. A legnagyobb félelme az , hogy elbukik, és Hyrule elpusztul . ... Ha ez nem valósul meg, az tovább fokozza a félelmét, és önmagát hibáztatja.

Mi Link teljes neve?

Miyamoto szerint ez a „ Link ”. Igen, az idők hősének hivatalos teljes neve Link Link.

Mi Zelda igazi neve?

Zelda hercegnő a Nintendo The Legend of Zelda videojáték-sorozatának főszereplője. Shigeru Miyamoto készítette, és az eredeti, 1986-os The Legend of Zelda játékban mutatták be.

Ki Link nővére?

Aryll Link húga a The Wind Wakerben. Link születésnapján a játék elején Aryll születésnapi ajándékként megajándékozza neki értékes tulajdonát, a teleszkópját.

Mennyire népszerű a Rhett Link?

Rhett McLaughlin és Charles Lincoln "Link" Neal III, ismertebb nevén a Rhett és Link vígjátékduó, még azelőtt készített vírusvideókat, hogy ez még szóba jöhetett volna. Jelenleg ők adják a hatalmas népszerűségnek örvendő Good Mythical Morning YouTube-műsort, amely 6,1 milliárd nézettel és 16,4 millió feliratkozóval rendelkezik .

Stevie a GMM-től igaz?

Stevie a GMM-től igaz? Nem, ő meleg . GMM Stevie jelenleg kapcsolatban áll Cassie Cobbbal. A ketten néhány éve találkoztak, és szinte azonnal egymásba szerettek.

Véget ért a Jó mitikus reggel?

A műsor 2018. augusztus 25-én kezdődött és 2019. december 21 -én ért véget.

Rhett és Link megvásárolta a Smosht?

Február 22-én a Rhett & Link's Mythical Entertainment megállapodott a Smosh megvásárlásáról egy olyan üzletben, amely egyesít két régóta működő YouTube-csatornát. A megállapodás révén a Mythical több mint 70 millió feliratkozóra és havi 250 millió megtekintésre bővítette üzletét 14 YouTube-csatornán.

Mennyit fizetett Rhett és Link a Smoshért?

A Mythical Entertainment anyavállalatuk, amely minden erőfeszítésüket felöleli, 10 millió dollárt költött a SMOSH, egy szkeccskomédia, improvizációs és játék YouTube-csatorna megvásárlására, amely ma 25,1 millió feliratkozóval rendelkezik.

Link Zelda testvére?

Végső soron azonban a Nintendo soha nem állította kifejezetten, hogy a Zelda és a Link testvérpár, és az egyetlen olyan eset, amikor ezt az elképzelést a Zelda médiában kifejezetten kijelentették, nem tekintik kanonikusnak.

Ki Link szerelme?

Sokak szerint Zelda hercegnő Link szerelme a Legend of Zelda sorozatban. Először 1987-ben jelent meg a The Legend of Zelda-ban a NES-nek.

Linkle Link nővére?

Linkle hivatalosan 2015 novemberében jelent meg a Legends számára, a The Legend of Zelda sorozat főszereplőjéhez, Linkhez hasonló öltözékkel kiegészítve. Bár Linkle semmilyen kapcsolatban nem áll Linkkel , eredetileg a nővére volt.

Mi Ganondorf teljes neve?

A karakter a "Dragmire" vezetéknevet kapta az A Link to the Past használati utasítás angol verziójában, míg szörnyformájának neve "Mandrag Ganon". Ezek a nevek egyik játékban vagy más kézikönyvben sem szerepeltek, bár a „Ganondorf Dragmire” név egyszer szerepel a hivatalos Zelda webhelyen.

Miért hívják a Linket Linknek?

„A Link neve onnan ered, hogy eredetileg a Triforce töredékei elektronikus chipek voltak . A játéknak a múltban és a jövőben is játszódnia kellett volna, és mivel a főszereplő a kettő között utazott, és kapocs lenne közöttük, Linknek hívták.”

Link meghalt?

Tehát Link és Zelda meghiúsítja Ganondorf cselekményét. Ganondorf megtámadja Hyrule-t egy utolsó játékban, de bebörtönzik. Link, miután megmentette a napot, elmegy lovagolni az erdőbe. Skull Kid megijeszti Eponát, Link beveri a fejét és meghal .