A rexel vette a gexprot?

Pontszám: 4,2/5 ( 47 szavazat )

A Gexpo Services, amelyet a Rexel a 2006 augusztusában lezárult GE Supply akvizíció részeként vásárolt meg, a C-Part termékek köré épülő integrált, testreszabott ellátási lánc megoldások biztosítására specializálódott, elsősorban a magas specifikációjú OEM iparágak számára.

A Rexel eladta a gexprot?

Párizs, december 31. (Reuters) – A francia elektromos termékekkel és energiaszolgáltatással foglalkozó Rexel cég kedden közölte, hogy megállapodott abban, hogy eladja Gexpo Services egységét, amely körülbelül 260 millió dolláros árbevételű üzletága az LKCM Headwater magánbefektetési társaságnak.

Milyen cégek tulajdonosai a Rexel?

A cég a következő márkákon keresztül működik: Ideal Electrical . John R. Turk .... Rexel Holdings Australia Pty Ltd - Termékek és márkák
  • Elektromos kellékek.
  • Adatkommunikáció és biztonság.
  • E-kereskedelem és logisztika.
  • Energia megoldások.
  • Otthoni automatizálás.
  • Ipari megoldások.

Hogy hívták régen Rexelt?

1990 – A Pinault Group felvásárolja a CDME-t A Pinault Group 1990 decemberében felvásárolta a CDME-t, és ennek legnagyobb részvényese lett. 1993 júniusában a CDME egyesült a Groupelec Distributionnal (a francia piac Number 3), és nevét Rexelre változtatta.

Hol gyártják a Rexel termékeket?

A vállalat virágzott, az Egyesült Királyságban és nemzetközi szinten is gyártott, és gyorsan növekedett, és több mint 1000 munkavállalót foglalkoztatott. A Rexel márkájú iratmegsemmisítők, irattartó termékek, tűzőgépek, lyukasztók, asztali tartozékok, trimmerek és guillotine-k több mint 100 országban állnak rendelkezésre Európában, a Közel-Keleten és Afrikában.

Oszd meg a fényt a LEDVANCE, Rexel és Gexpro segítségével!

15 kapcsolódó kérdés található

Sonepar a Rexel tulajdonosa?

2015-ben a Sonepar megvásárolja a Rexel összes tevékenységét Dél-Amerikában , beleértve a Nortelt és az ETIL-t (Brazília), az Electra és a Flores Y kerstinget (Chile), valamint a Dirome-t, a V&F-et és az AMP-t (Peru). A Sonepar 2019-ben ünnepli fennállásának 50. évfordulóját.

Csak a Rexel kereskedik?

SZERZŐDÉSÜNK ÖNVEL Weboldalunk kizárólag termékeink Egyesült Királyságban történő reklámozására szolgál. Sajnos az Egyesült Királyságon kívülről érkező megrendeléseket nem fogadunk el. Csak felnőttek által vásárolt termékeket szállítunk, gyermekeknek nem adjuk el.

Newey és Eyre most Rexel?

A Newey and Eyre elektromos nagykereskedő volt az Egyesült Királyságban. Az 1927-ben alapított cég mára a Rexel UK része, és mára át lett nevezve.

Kié a Denmans elektromos hálózata?

A Denmans a Rexel csoport része, amely a világ legnagyobb elektromos elosztója.

Kié a gexpo?

A Gexpo Services, amelyet a Rexel a GE Supply 2006 augusztusában lezárult felvásárlásának részeként vásárolt meg, a C-Part termékek köré épülő integrált, testreszabott ellátási lánc megoldások biztosítására specializálódott, elsősorban a magas specifikációjú OEM iparágak számára.

Mióta működik Rexel?

2000. szeptember 25-én a Rexel SA, az elektromos kellékek forgalmazásában világelső, 4 kontinensen és több mint 30 országban jelenlévő, belépett a kanadai piacra a Westburne Inc. összes részvényének felvásárlásával. Így született meg a Rexel Canada. .

Ki az a gexpro?

A Gexpro (www.gexpro.com) a Rexel cégcsalád része, amely együttesen a világ egyik legnagyobb elektromos elosztóját alkotja. ... A Gexpro Services teljes ellátási lánc megoldásokat épít az OEM ügyfelek számára – a kötőelemek és egyéb „C” alkatrészek beszerzése, leltározása és kezelése a tervezéstől a gyártósoros támogatásig.

A Gexpro és a Rexel ugyanaz a cég?

A Gexpo Services, amelyet a Rexel vásárolt meg a GE Supply 2006 augusztusában lezárult felvásárlásának részeként, a C-Part termékekre (kötőelemek, gyártás, mechanikai és elektromos) összpontosító integrált, testreszabott ellátási lánc megoldások biztosítására specializálódott elsősorban a magas specifikációjú OEM-ipar számára. Erő és...

Mit árul a Rexel?

A Rexel egy francia cég, amely elektromos, fűtési, világítási és vízvezeték-berendezések forgalmazására , valamint megújuló energiákra és energiahatékonysági termékekre és szolgáltatásokra szakosodott.

Hány fióktelepe van a Rexelnek Ausztráliában?

A Rexel Australia Turk, az Ideal Electrical és a Lear & Smith cégről országszerte 132 fiókkal bővültünk, amely földrajzilag kényelmes hálózatot biztosít ügyfeleink számára.

Hány Rexel fiók van az Egyesült Királyságban?

Az Egyesült Királyságban a Rexel 200 fiókból álló országos hálózattal rendelkezik, amelyek iparágvezető márkák széles skáláját értékesítik, és szakértői támogatást is kínálnak ügyfeleinek minden egyes brit piaci szektorban.

Mi az a Newlec?

A Newlec valódi választási lehetőséget kínál az elektromos vállalkozónak . Magabiztosan vásárolhat, tudván, hogy a Newlec termékei ugyanazt a minőségre támaszkodó megoldást kínálják, mint a jól ismert gyártói márkák, az ár-érték arányra és a rendelkezésre állásra összpontosítva az Egyesült Királyság minden fiókjában.

Hány Rexel fiók van?

Több mint 200 fiókhálózatunk teszi elérhetővé a Rexelt országszerte.

Milyen nemzetiségű Hagemeyer?

A német Hagemeyer vezetéknév, mint sok vezetéknév, valamilyen földrajzi helyről származik, amely az első viselőjének lakóhelye közelében található. Az óskandináv "haga" szóból vagy a szó valamilyen helyi változatából származik, a név jelentése "aki sövény vagy bekerített burkolat közelében él".

Mennyit ér a sonepar?

A Coisne család 1969-ben indította útjára a Sonepar-t, és globális erőművé építette a vállalatot, amely ma több mint 7 milliárd dolláros árbevétellel , 1146 fiókkal és 19 700 alkalmazottal rendelkezik négy kontinens 32 országában.

Mit csinál a Rexel USA?

Rexel USA, Inc. A Rexel USA, Inc. szakemberei és az ügyfelekkel foglalkozó vállalatai újradefiniálják, hogyan versenyeznek ügyfeleink és gyártó partnereink az elektromos, kommunikációs és fenntartható energiapiacokon . Mi vagyunk a Rexel, a világ egyik legnagyobb elektromos elosztójának egyesült államokbeli üzletága.

A Rexel egy vállalat?

A Rexel Holdings USA Corporation holdingként működik. A Társaság leányvállalatain keresztül elektromos készülékek és berendezések kábelezési ellátását végzi. A Rexel Holdings USA világszerte szolgálja ügyfeleit.