Tényleg kurama meghalt?

Pontszám: 4,8/5 ( 2 szavazat )

Naruto partnere, Kurama – a kilencfarkú róka – a Boruto: Naruto Next Generations manga 55. fejezetében halt meg a csakra túlzott használata miatt, amikor Naruto és Kurama Baryon módot használt Isshiki Ohtsutsuki ellen. ... Narutót megdöbbenti és teljesen lesújtja Kurama szándéka.

Újra életre kelhet Kurama?

Kurama újra életre kel? Sajnos ennek a bejegyzésnek a megírásakor nyoma sincs annak, hogy Kurama újra életre keljen a Boruto manga sorozatban. Szóval nyugodtan kijelenthetjük, hogy a dolgok így maradnak az animében is. A mangában Kurama az 55. fejezetben halt meg, a 219. epizód pedig 11 oldalt adaptált ugyanabból a fejezetből.

Kurama meghalt Borutóban?

Azok számára, akik nem ismerik, a Boruto mélyre ásott érzelmeibe ezen a héten új epizódjával. ... Ehelyett az egyetlen, aki meghalt ebben az epizódban, Kurama volt .

Hogyan halt meg Kurama?

Ahelyett, hogy Naruto életébe került volna, Kurama felvetette a sajátját, hogy segítsen házigazdájának. Kurama minden energiáját felhasználta a Baryon mód üzemanyagára , és ezért halt meg.

Naruto tényleg elvesztette Kuramát?

Naruto éppen most veszítette el legrégebbi családját , Kuramát! Nem csak Naruto veszített el valami értékes értéket, amikor Sasuke Rinnegan-jéről panaszkodunk.

Kurama HALÁLA és ÚJJÁSZÜLETÉSE MEGMAGYARÁZOTT! - Boruto: Naruto Next Generations

18 kapcsolódó kérdés található

Ki Naruto testvére?

Itachi Uchiha (japánul: うちは イタチ, Hepburn: Uchiha Itachi) egy kitalált karakter a Masashi Kishimoto által létrehozott Naruto manga- és animesorozatban.

Miért nem tudja Sasuke kikapcsolni a rinneganjét?

Sasuke mindig deaktivált Sharingannal látható a Narutóval vívott nagy harc után, de Rinneganjét továbbra is aktiválva látjuk. Ez arra utal, hogy nem tudja kikapcsolni. Ennek oka az is, hogy a haja eltakarja . Még mindig láthatjuk a Rinnegant aktiválva a haja alatt.

Miért ilyen gyenge Naruto a Borutóban?

Két fő történetbeli oka van annak, hogy Naruto relatíve kevés ereje van a Boruto folytatásos sorozatában. ... Naruto célja Hokage szerepében, hogy megvédje a falut, és ez nem csak új mozdulatok elsajátítását jelenti. Másodszor, a nindzsavilág jelenleg a béke korszakát éli , ami általánosságban gyengítette a falvakat.

Mi történik Kurama halála után?

Miután Kurama csakráját használták , meghalt. Kettejük beszéde Naruto tudatalattijában, ahol Kurama búcsút vett. Naruto azzal kezdte a beszélgetést, hogy ők ketten sok mindenen mentek keresztül, kezdve a szülei halálával. Megköszönte a Farkú Szörnyetegnek, hogy vele volt ennyi éven át.

Kurama a legerősebb farkú vadállat?

Kurama széles körben ismert, mint a legerősebb a kilenc farkú vadállat közül . ... Kurama erejének felével is elég erős maradt ahhoz, hogy egyszerre öt másik farkú fenevadat is legyőzzen.

Boruto leszúrta Sasuke rinneganját?

Sasuke szeme elég nagyszerű ahhoz, hogy érzékelje Isshiki és Momoshiki Otsutsuki mozgását, de Boruto Uzumaki könnyen megszúrta . Ennek nem lett volna szabad megtörténnie, tekintettel arra, hogy hozzáfért az Örökkévaló Mangekyo Sharinganhoz.

Ki öli meg Kuramát?

A Boruto manga megdöbbentette a rajongókat azzal, hogy megölte a Kilencfarkúakat, Kuramát, miután a démonróka kimerítette a csakráját Isshiki Ōtsutsuki ellen az 55. fejezetben.

Boruto gonosz lett?

Gyors válasz. Boruto nem lesz gonosz magától . Ha olyan forgatókönyv merül fel, hogy megteszi, az a ráerősített karmapecsét miatt lesz. Ennek ellenére nem szabad kizárni annak lehetőségét, hogy gazember nindzsává váljon.

Mennyire gyenge Naruto Kurama elvesztése után?

Amikor Kurama meghalt, Naruto hatalmas idegösszeomlást kapott. 200-szor gyengébb lett.

Kurama fiú?

A Yu Yu Hakusho-ban Kurama neve eredetileg Denise volt, mivel a szinkronizálók nőnek hitték. Amikor bebizonyosodott, hogy Kurama férfi , Dennisre változtatták, majd azt mondták, hogy nőként dolgozott álruhában.

Kurama újjáéled Borutóban?

Bár a Boruto: Naruto Next Generations már bemutatott egy Ten-Tailst, nem valószínű, hogy Kurama újraéleszthető vagy kivonható belőle . Ezenkívül a Baryon mód lényegében felhasználja Kurama életerejét, gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy valamilyen módon újraéledjen.

Le tudja győzni Naruto Sasukét Kurama nélkül?

A Kurama nélküli Naruto nyilvánvalóan nem olyan erős, mint a Kurama nélküli Naruto. De a hatalom közötti szakadék nem olyan kiterjedt, mint hinnéd, és Naruto minden bizonnyal még mindig az egyik legerősebb shinobi még Nine-Tails csakra nélkül is. TLDR: Naruto nem "semmi" Kurama nélkül , és ő és Sasuke továbbra is egyenrangúak lennének.

Használhat még Naruto hat utat?

Naruto Uzumaki továbbra is rendelkezik a Six Paths Sage Mode képességekkel , de valamiért úgy néz ki, mint a többi csakramódja.

Miért olyan unalmas Boruto?

Borutóból egyszerűen hiányoznak az erős mellékszereplők . Hatásos karakterek. Karakterek, amelyek jelentős mértékben alakítják a történetet. ... A legtöbben a Narutót néztük, nem csak Naruto kedvéért, hanem ezekért a mellékszereplőkért is, történeteikért, érzelmeikért, életükért.

Mi történt Boruto szemével?

Ez a szem csak az Utolsó Naruto The Movie-ban szerepelt, eredetileg Hamura Otsutsuki birtokában volt, majd később leszármazottai örökölték a Holdon. ... Szerencsétlenségére Naruto és Hinata legyőzte, miközben a tekintete visszaváltozik Byakuganra .

Miért ilyen gyenge Sakura?

A legnyilvánvalóbb ok, amiért Sakura gyengébbnek érzi magát, mint Naruto vagy Sasuke, és még néhány más karakter is, az a származása . Naruto egy Uzumaki, a Negyedik Hokage gyermeke, a kiválasztott, és a kilencfarkú hajó. ... Hozzájuk képest Sakura egy egyszerű nőstény nindzsa vagy kunoichi.

Sasuke Rinnegan állandó?

Sharingannal ellentétben Sasuke Rinneganje folyamatosan aktív , és nem tud visszaállni eredeti állapotába. A Rinnegan a legmagasztosabb szem a „Három Nagy Dojutsu” között, a többi a Sharingan és a Byakugan.

Eltűnt Sasuke Rinneganje?

Sasuke elvesztette Rinneganjét a Boruto 53. fejezetében, amikor a Momoshiki által irányított Boruto megszúrta a szemét egy kunaival. Minden Rinnegan képességét elvesztette, mint például a tér-idő ninjutsut, a bolygópusztítást és a csakra-elnyelést.

Miért van Sasukénak 1 Rinneganje?

Sasuke Rinneganje pontosan ugyanaz, mint Kaguya 3. szeme Rinneganje és Madara 3. szeme. Mivel Madara 3. szeme és Kaguya 3. szeme egy és ugyanaz, ez azt jelenti, hogy csak egy ilyen szem létezik. Ez a Rinnegan Sharingan Tomoe-val a kezdetektől fogva egy szem ügy volt.

Ki volt Naruto első csókja?

Az első igazi csókja Hinatával volt, és eddig ez volt az első csókja is.