Poirot szerette Virginie-t?

Pontszám: 4,8/5 ( 74 szavazat )

Biztosan nem nézett rá olyan kedvesen, mint az eredeti történetben. Poirot vonzódni kezd hozzá, de a románc nem megy messzire, mivel röviddel ezután Angliába menekült.

Poirot-nak volt szerelme?

Vera Rossakoff grófnő az egyetlen nő, akibe Hercule Poirot valaha is beismerte, hogy szerelmes. A grófnő valódi neve rejtély.

Ki adta Poirot-nak a kitűzőjét?

Ez az az epizód, amelyben Poirot megkapja ikonikus hajtókáját Virginie Farraud -tól. A gombostű neve A "Tussie Mussie", ami azt jelenti, hogy édes póz. „viktoriánus vázának” is nevezik.

Miss Lemon szerelmes Hercule Poirot-ba?

Pauline Moran, aki Lemon kisasszonyt alakítja, korábban is beszélt arról, hogy karaktere imádta Poirot-t, bár elismerte, hogy "nem volt szexuális feszültség " a pár között. Azt mondta: "Miss Lemon imádja Poirot-t.

Poirot és Hastings szerelmesei?

Ismétlem, Poirotnak nem kell kifejezetten szexuálisnak lennie, sőt egyáltalán nem kell szexuálisnak lennie, de nyilvánvaló, hogy Hastingsszel való nagyszerű kapcsolata élete legkomolyabb és legbensőségesebb.

Sorozat – Virginie – 2. évad – 24. rész – VOSTFR

34 kapcsolódó kérdés található

Kihez ment feleségül Poirot?

Annak ellenére, hogy előnyben részesíti a gesztenyebarna hajat, és viktoriánus elképzeléseit arról, hogy ne házasodjon meg az osztályán kívül, végül beleszeret egy sötét hajú zeneterem-színésznőbe, énekesnőbe és akrobatába, Dulcie Duveenbe , a saját magát festő Hamupipőkébe. Találkoznak a Gyilkosság a linkeken című történetben, a második teljes hosszúságú Poirot-regényben.

Kihez házasodik Hastings Poirot-ban?

Dulcie Hastings (született: Duveen) színpadi előadó és Bella nővére, aki a „Dulcibella Sisters” nevű színpadi fellépésének részeként dolgozik. Ő és Arthur Hastings egy vonaton találkoztak a The Murder on the Linksben, de az ő művésznevén, a "Cinderella" alatt. Dulcie a szerelme a regény iránt, majd később a felesége lesz.

Miss Marple találkozott valaha Poirot-val?

Válasz és magyarázat: Nem, Hercule Poirot soha nem találkozik Miss Marple- lel Agatha Christie regényeiben. Annak ellenére, hogy egy időben élnek, Christie gondoskodott arról, hogy útjaik...

Miért hagyta el Lemon Poirot-t?

2013-ban a Radio Timesnak nyilatkozva kifejtette: "Ha elveszíteném a vitát, az azt jelentené, hogy Poirot karakterének felügyeleti joga komoly veszélybe került - olyannyira, hogy tényleg azt hittem, hogy nem tudom tovább játszani őt. Az általa alkotott karaktert el kellett játszanom, ebben biztos voltam.

A citrom elhagyta Poirot-t?

Nézted már a gyilkossági rejtélyes műsort? A 72 éves Pauline Moran talán legismertebb az okos és hatékony Miss Felicity Lemon alakításáról a nagy sikerű Agatha Christie Poirot-ban. Pauline az elsőtől a kilencedik évadig szerepelt a műsorban (a negyedik évad kivételével), majd 2013-ban visszatért az utolsó sorozatba .

Mit visel Poirot a hajtókáján?

Hercule Poirot gyakran hordott boutonniere -t a hajtókáján. A „boutonniere” egy virág, amelyet díszként vagy dekorációként viselnek.

Hol van a panellakás Poirot-ban?

Aztán ott van Poirot lakása. A "Whitehaven Mansions" néven tulajdonképpen Florin Court a Charterhouse Square-en, Clerkenwellben, London központjában .

Hercule Poirot autista?

„Csak olyannak látom a világot, amilyennek lennie kellene” – magyarázza Poirot a film elején. "Ha nem, a tökéletlenség kiemelkedik." Rendezőként Branagh bölcsen ellenáll annak a késztetésnek, hogy utólag diagnosztizálja Poirot-t valamiféle autizmus spektrumzavarral, bár a „Murder on the Orient Express” megtehette volna ezt az ugrást.

Miss Marple-nek volt barátja?

Miss Marple soha nem ment férjhez, és nincsenek közeli rokonai . Unokaöccse, a "jól ismert író", Raymond West (A karibi rejtély, 1964) szerepel néhány történetben, köztük a Tizenhárom probléma, az alvó gyilkosság és az Aranyingots című filmekben (amelyben felesége, Joyce Lemprière is szerepel).

Ki az a Katherine Poirot?

A The Mystery of the Blue Train című regényben Katherine Gray Mrs Harfield volt társa , akinek végrendeletében a másik vagyona marad. A Le Train Bleu-n utazott a francia Riviérára. Katherine Rosalie Tamplin unokatestvére, aki a Villa Marguerite-ben él. Ő az egyik Worcestershire Grey.

Hány éves volt Hercule Poirot, amikor meghalt?

Keating a „Hercule Poirot – A Companion Portré” című cikkében, amely Poirot karrierjét elemzi a kezdetektől, kiszámolja, hogy az 1844-ben született Hercule Poirot 60 évesen magándetektívként kezd dolgozni, és 1974-ben , 130 évesen hal meg. (207).

Mi történt Jappel Poirot-ban?

Egy nyugdíjas Jappet Kevin McNally alakítja a The ABC Murders (2018) című filmben; A sorozat azzal kezdődik, hogy Japp szívinfarktusban halt meg , és egy visszatérő cselekmény Crome felügyelő, Japp pártfogoltja, aki bizalmatlanságot fejez ki Poirot-val szemben, mivel úgy érzi, hogy a Poirot-val való együttműködés tönkretette Japp karrierjét.

Miért hagyta el McEwan Marple-t?

A Miss Marple színésznője, Geraldine McEwan távozik. A Miss Marple színésznője, Geraldine McEwan, öt év után abbahagyja az úriember szerepét – jelentette be tegnap. A 75 éves sztár elmondta, hogy döntését egy karácsony előtti esés befolyásolta, amelyben csípőtörést szenvedett.

Poirot és Marple ugyanabban az univerzumban léteznek?

Agatha Christie-nek több híres karaktere volt, akik természetesen megjelentek a saját sorozatukban – Hercule Poirot és Miss Marple talán a leghíresebbek. ... Más szóval, Hercule Poirot és Miss Marple ugyanabban az univerzumban élnek, és párhuzamosan oldanak meg bűntényeket.

Hastings feleségül veszi Bellát?

Apróságok. Agatha Christie Poirot-jában Hasting szeretője és felesége szerepét ikertestvérétől, Dulcie Duveentől vették át, akit kihagytak a narratívákból. Itt Bella kidobta Jacket hűtlensége miatt, és Poirot tanácsára feleségül vette Hastinget.

Hogyan keres Hastings kapitány megélhetést?

Hol kap pénzt? Elbűvölő életet él - divatos sportautók , szép helyeken száll meg, divatos hobbi, és női férfi. Csak annyit tudunk, hogy nyugdíjas kapitány, de Watson is az volt, és mindig a pénzért küzdött. Hastings soha nem, és olyan időszakban élt, amikor a dolgok többe kerültek.

Melyik évben játszódik Poirot?

1920-1932: Poirot magándetektívként dolgozik Londonban. El kell képzelni, hogy több esete volt, mint amennyit Christie valójában írt, hiszen az ITV-sorozat epizódjai csak (vagy az én időrendemben többnyire) az 1930 -as években játszódnak.

Poirot aszexuális volt?

Sherlock Holmes és Hercule Poirot kihívóan aszexuálisak voltak .