Octaviának volt babája?

Pontszám: 4,4/5 ( 58 szavazat )

Soha nem volt gyerekük. Octavia sosem volt terhes . ... A jelenet a babával ő, amikor megszületett, és az a jelenet, amikor azt mondja, hogy terhes, valójában egy jelenet, ahol mást mond.

Melyik epizódban születik Octavia?

Fél évadnyi töprengés után az utolsó évad második epizódja, a „The Garden” megmutatta, mi történt Octaviával, amikor belefutott az anomáliába – egy évtizedes utazás, amikor Diyoza szült, és a harcos nőpár felnevelte a kislányt, Hope-ot. viszonylagos békében.

Octavia terhes a 7. évadban?

A The Garden című epizódban szereplő bababomba azonban más pályára állítja a rajongók kedvencét, Octaviát a következő évadban. Az epizódból kiderül, hogy Octavia segít felnevelni Hope-ot, Diyoza lányát, akivel 235 évig volt terhes . ... „[Ez az Octavia olyan oldala, amelyet a közönség még soha nem látott.

Hope Octavia lánya?

Elmondja neki, hogy Octavia azt mondta, hogy a neve Hope – ezt a nevet Charmaine választotta meg nem született lányának. Gabriel arra is rámutat, hogy a karja megsérült, és megpróbálja elérni.

Ki esik teherbe a 100-ban?

Miličević az ötödik évad forgatása idején terhes volt. A filmezés megkezdése előtti napon tudta meg, hogy terhes. Miličević terhessége miatt az írók megváltoztatták az 5. évad történetét, hogy karaktere, Charmaine Diyoza is terhes legyen.

The100 07x02: Octavia és Diyoza egy új bolygón, Diyoza szüli a Hope-ot

31 kapcsolódó kérdés található

Született a 100-as Octavia?

Soha nem volt gyerekük. Octavia sosem volt terhes . ... A jelenet a babával ő, amikor megszületett, és az a jelenet, amikor azt mondja, hogy terhes, valójában egy jelenet, ahol mást mond.

Jaha Bellamy apja?

A regényekben azonban végül kiderül Bellamy apja . Bellamy anyja kapcsolatban áll Jaha kancellárral, mielőtt megházasodik, és a Bárka vezetője lesz. Amikor megtudja, hogy Jaha valójában az apja – Wells pedig a bátyja –, ez nem olyan dolog, amitől elragadtatja.

Kihez ment feleségül Octavia?

Octavia Gaius Octavius ​​és második feleségének, Atiának a lánya volt. Kr.e. 54 előtt Octavia feleségül vette Gaius Marcellust, akitől két lánya és egy fia született. Marcellus 40-ben bekövetkezett halála után feleségül vette Mark Antoniust , aki akkoriban Octavianussal és Marcus Aemilius Lepidussal együtt kormányozta a római államot.

Kane Octavia apja?

Az eredeti forgatókönyvből kiderült volna, hogy Kane (Henry Ian Cusick) Octavia (Marie Avgeropoulos) biológiai apja , de ezt a cselekményvonalat hamar elvetették. Jasper Jordannek a 3. évad fináléjában kellett volna öngyilkosságot elkövetnie, de ez állítólag túl sötét volt, még a műsor készítőjének, Jason Rothenbergnek is.

Bellamy és Clarke egymásba szeretnek?

Clarke és Bellamy kapcsolata erős, barátságon és bizalomon keresztül kovácsolódott össze. Bár ők ketten nem egy szerelmespár a sorozatban , kapcsolatuk az egyik legkedveltebb a The 100 rajongói körében, akik azt remélték, hogy ők ketten legalább egy módon követik a könyvekben szereplő karaktereik útját.

Kivel végez Octavia?

Végül Octavia meggyőzi a két frakciót, hogy álljanak le, és ezzel kiállja a Bíró próbáját, ami az emberiség Transzcendenciájához vezet. Clarke többi barátjával együtt Octavia úgy dönt, hogy visszatér az emberi formába, hogy új barátja, Levitt mellett élje le az életet a Földön.

Mi az Octavia a 100 valódi névből?

Marie Avgeropoulos (görögül: Μαρία "Μαρί" Αυγεροπούλου; 1986. június 17.) kanadai színésznő és modell. Leginkább Octavia Blake szerepéről ismert a The CW The 100 (2014–2020) posztapokaliptikus sci-fi sorozatában.

Clarke-nak van babája?

Clarke hátramarad, hogy távolról bekapcsolja a bárkát, és elszalasztja a lehetőséget, hogy megszökjön, ahogy a halálhullám megérkezik. Hat évvel később kiderül, hogy Clarke Nightbloodja megmentette őt a halálhullámtól, és örökbe fogadott egy Madi nevű fiatal Nightbloodot , aki az egyetlen túlélő Clarke az egész bolygón.

Miért ér véget a 100?

A The 100 alkotója, Jason Rothenberg interjúkban elárulta, hogy pontosan miért volt itt az ideje a show befejezésének a 7. évad után . 2020 májusában így nyilatkozott a Collidernek: "Itt kellett véget érnie. ... Nem akartunk túltenni magunkat, és nem akartunk olyan műsor lenni, amely a 10. és a 12. évadba, és azután is epizódokat készít, csak hogy megtegyük. .

Ki randevúzott a 100-on?

Richard Harmon és Rhiannon Fish In The 100 John Murphy (Richard Harmon) egy ideje randizik barátnőjével, Emorival (Luisa d'Oliveira). Annak ellenére, hogy néhány sziklás foltot eltaláltak, a pár mindvégig együtt maradt, és talán még az utolsó sorozatban is megakadhat.

Miért vált el Antony Octaviától?

Mark Antony, hogy kifejezze partnere iránti elkötelezettségét, elvált feleségétől, és feleségül vette Octavian nővérét, Octaviát. Megállapodtak, hogy a Római Birodalmat felosztják a két ember között , Octavianus Nyugat-Európát, Antonius pedig a keleti területeket fogja felosztani. Mark Antonius Egyiptomban találkozott Kleopátrával.

Mi történt Bellamy és Octavia anyjával?

Bellamy és Octavia anyja volt. Aurora megszegte az egygyermekes törvényt a bárkán azzal, hogy második gyermeke született, és lebegtették, amikor Octaviát felfedezték . Halála előtt Aurora varrónő volt.

Mi történt Octaviával a 100-on?

Octavia régóta az egyik legveszélyesebb ember a 100-ban, bármely bolygón, bármikor. A Blodreina utáni megváltáshoz vezető hosszú útja után azonban Hope fogadott anyja lett Diyoza mellett (egy másik megváltott harcos nő, akinek kiterjedt szíve van).

Octavia és Lincoln összejönnek?

A "Unity Day"-ben mostanra szerelmesek lettek , később Lincoln egy nyilat kap Octaviáért, megmentve az életét. Újra megmenti az életét a We Are Grounders (2. rész) című filmben, amikor Bellamy áldását adja rá, hogy elvigye Octaviát a csata kellős közepén a lábában lévő nyíl miatt.