Misty szerette a hamut?

Pontszám: 4,9/5 ( 9 szavazat )

Ködös. ... Nem zárta ki azonban, hogy Misty szerelmes lehet Ash -be, mert ahogy ő maga is kifejtette, ő már a történet elején is „az a kor, amikor a lányok szerelmesek lesznek”. Az animációs sorozat egyik forgatókönyvírója elárulta, hogy Misty és Ash nagyon szeretik egymást, de ezt nem vették észre.

Misty szerelmes volt Ash-be?

A második Pokémon-filmben Misty féltékeny lett, miután Melody megcsókolta Ash-t, ezzel arra utalva, hogy valóban szerelmes Ashbe ; bár kezdetben tagadja, később meggondolja magát, és a film vége felé implicit módon beismeri, hogy igaz. Valójában a Misty's Song még inkább ezt sugallja.

Misty megcsókolja Ash-t?

Az mindig is homályos volt, hogy Ashnek és Mistynek vannak-e romantikus érzelmei egymás iránt . Ami az animét illeti, nagyon jó barátok. ... A legjobb példa talán az, amikor Ash ünnepélyes csókot kapott a második filmben, és Misty féltékenynek tűnt. Ha voltak érzéseik egymás iránt, soha nem cselekedtek ennek megfelelően.

Ash Serenát vagy Mistyt szereti?

Azonban zavartan reagál, amikor más lányok észreveszik Serena és Ash közelségét. Ash mindvégig valóban törődik Serenával, és bármit hajlandó megtenni, hogy segítse és megvédje, de naiv, ha románcról van szó, és kedves barátként kezeli őt.

Misty szerelmes Ash Pokemonba?

Misty szerelme Ash-be viszonzott, de Ash egyszerűen nem veszi észre saját érzéseit, és barátként kezeli Mistyt, még akkor is, ha valójában romantikus érzelmeket táplál iránta. Sok rajongói alkotás felnőttként ábrázolja őket, ahol Ash végre megérett, és felismeri Misty iránta érzett érzéseit.

A 10 legfontosabb ok, amiért Ashnek és Mistynek randevúznia kell | Ash x Misty Gen 1 Pokeshipping Pokémon 1. évad

28 kapcsolódó kérdés található

Lillie szereti Ash-t?

Lillie a második osztálytársa, akivel Ash találkozott a Pokémon sorozat Nap és Hold ívében. ... Lillie Ash iránti romantikus érzelmeire utal, amikor elpirul Ash dicsérete miatt, aggodalmát fejezi ki a biztonsága miatt, mosolyog és kuncog, amikor Ash vicces képet mutat, és csodálkozik a harci képességei miatt.

Ki vette feleségül Ash-t?

Ash most már Serena is házas, és Serena a felesége. Szóval mi lesz ezzel a kettővel? Kezdjük.

Brocknak ​​lesz valaha barátnője?

Miután 20 évig üldözte Jennys rendőrtisztet és Joys nővért, a Pewter City edzőtermének vezetője, Brock végre elkapott egy barátnőt . Brock vagy japánul Takeshi a „Pokémon Sun & Moon” anime legutóbbi epizódjában végre megtalálta azt. ... Úgy tűnik, egy rock-típusú edzőtárs, Brock és Olivia eltalálta.

Ash feleségül vette Mistyt?

Sok rajongó ezt annak bizonyítékának tekinti, hogy Ash és Misty együtt kötöttek ki , és Ash a Pikachuját a lányára hagyta. Ez nagy valószínűséggel a ma ismert Pokémon anime végét jelentette volna.

Ki Ash legjobb barátja?

Ash legjobb barátja természetesen Pikachu . A kettő mindig együtt van, és olyan kötelék van közöttük, amelyet a legtöbb ember soha nem fog megérteni. Valójában Ash kapcsolata Pikachuval túlmutat bármely más Trainer és Pokémon kapcsolatán.

Eiji és Ash összejönnek?

A közös utazásuk és a közös érzéseik alapján egyértelmű, hogy Eiji és Ash lelke örökre össze van kötve . Annak ellenére, hogy nem foglalkozott romantikus tevékenységekkel, Eijit Ash szerelmének tartották, és Sing rámutatott, hogy a két fiú között megosztott a kapcsolat.

Hányszor halt meg Ash?

A Pokémonok világában a főszereplők, Ash Ketchum és társa, Pikachu korántsem halhatatlanok. Bár kortalannak tűnnek, és az időnek nincs jelentősége, ők ketten nem egyszer meghaltak .

Ki Ash apja?

Delia, Ash anyja alapvetően egyedülálló szülő. Az anime még nem fedte fel Ash apjának kilétét, bár megerősítette, hogy edző . Egyesek azt feltételezték, hogy talán Oak professzor Ash apja, míg mások azt feltételezték, hogy Ashnek idegen a családja.

Kit szeret Ash igazán?

Ködös . Ahogy a cikk elején említettük, Ash csak Misty iránt ébreszt vissza érzelmeket, akit mindig is nagyon szeret; ezt mutatja az attitűdjei és az, ahogyan más barátoknak beszél róla.

Ki Ash legerősebb Pokémonja?

A legerősebb Pokemon jelenleg Ash Ketchum névsorában (kivéve Pikachu)
  1. 1 Charizard. Ash valóban egy őrülten erős Charizard-dal volt megáldva, mint újonc tréner.
  2. 2 Szkeptikus. ...
  3. 3 Infernape. ...
  4. 4 Dragonite. ...
  5. 5 Lucario. ...
  6. 6 Krookodile. ...
  7. 7 Incineroar. ...
  8. 8 Snorlax. ...

Kit szereti jobban Ash Mistyt vagy Serenát?

Ash több szeretetet és odafigyelést mutat Serena iránt, mint amennyi útitársa volt a sorozat során. Aggódik a lány érzései miatt, és sokkal kényesebben érzi magát Serenával, mint a többi társával, a vállára teszi a kezét, és az egyik epizódban még meg is tartja.

Ki vette feleségül Brockot a Pokémonban?

Brock elmondja a 47-et, de aztán a 45-öt mondja, és összezavarodik. Misty azt suttogja Brocknak, hogy miután lányokat üldöz, egy lány üldözi őt. Temacunak tökéletes esküvője van: ő és Brock gyönyörű ruhában és öltönyben lennének, aztán felvágnák a tortát. Brock kábult, ezért Misty magával rántja, hogy beszéljen vele.

Lillie és Gladion megtalálják az apjukat?

Lillie azt mondta, hogy hallott róla, hogy az Ultra Wormholes kutatása közben hunyt el, de Gladion nem tudta megerősíteni ezt. A Memories in the Mist!-ben Gladion és Lillie Tapu Fini ködén keresztül kereste Mohnt, de nem találták.

Brock Ash apja?

Az animesorozatban Ash egy férfival találkozik, akiről később kiderül, hogy ő Brock apja . Elmondja, hogy Brock Pokémon-mester akart lenni, de apja távozása miatt Brocknak ​​gondoskodnia kellett sok-sok testvéréről, és nem tudott elmenni. Ezért lett edzőteremvezető, hogy közel maradjon a családjához.

Brock és Olivia együtt vannak?

Olivia hamar észreveszi a csoportot, és feléjük rohan, közben megbotlik egy kőben. Brock kinyújtja Olivia kezét, és hivatalosan bemutatkozik neki, majd azt javasolja, hogy házasodjanak össze.

Brock kinyitja valaha a szemét?

1 Kinyitotta a szemét! Brock tervezésének legemlékezetesebb része az a tény, hogy soha nem nyitja ki a szemét . Úgy járja a világot, mint Daredevil, és tudja, mi történik, annak ellenére, hogy a szemei ​​szilárdan csukva vannak.

Miért hagyta el Serena Ash-t?

A Till We Compete Again!-ban Serena hivatalosan is elhagyta a csoportot , hogy kövesse Palermo tanácsát, és utazzon a Hoenn régióba . A repülőtéren Serena elmondta Ashnek, hogy megfogadta, hogy jobb lesz, különösen neki, amikor legközelebb találkoznak.

Ash és Serena csókolóztak?

Mistytől májusig Ash minden barátnőjét lehetséges szerelmi partnerként értékelték. ... Frissítés: Az AnimeStyle010 japán magazinnak adott interjújában a Twitteren egy fordítás szerint a Pokémon XY&Z munkatársai megerősítették, hogy Ash és Serena csókolózni akartak Serena búcsújelenetében.

Chloe szereti Ash-t vagy Goh-t?

Chloe még Ash-t is tiszteli , főleg, hogy igyekszik távol tartani Goh-t a bajtól és segít neki. Emellett Chloe csodálja Ash-t, mert felnéz rá, mert együttérző és hajlandó barátkozni Pokémonokkal.