Lefokozták a megapvp-t?

Pontszám: 4,8/5 ( 56 szavazat )

A MegaPVP, más néven Mega Skeppy egyik barátja, aki meglehetősen gyakran szerepel a videóiban. Mega korábban Skeppy szerverének, az InvadedLands-nek volt az egyik menedzsere. Az alábbiakban ismertetett okok miatt lefokozták . ... Ő is ismert az ikonikus vonaláról, az "smh"-ről, amelyet minden alkalommal használ, amikor Skeppy trollkodja a szervert.

Ki az a TehNeon?

TehNeon (született: 1999. július 14. [21 éves]) az Invadedlands (Skeppy szervere) egyedüli fejlesztője . Néha látható néhány adatfolyamban és videóban Skeppy csatornáján.

Mi a Zelkam név?

Jacob "Jake" (született: 1999. szeptember 27. (1999-09-27) [21 éves]), ismertebb nevén Zelk (más néven ZelkTheElk, korábban Zelkam), egy amerikai, főleg Minecraft YouTuber.

Milyen magas Skeppy Minecraft?

A Tik Toker Kentai Haven a rajongók és a BadBoyHalo kérésére Skeppy magasságát körülbelül 5'6,5 hüvelykre számolta .

A rosszfiú halo egy lány?

Darryl Noveschosch (született: 1995. április 2. (1995. április 2.) [26 éves], interneten ismertebb nevén BadBoyHalo (korábban SaintsofGames), egy amerikai játék YouTuber, aki a MunchyMC Minecraft szerverről ismert. Tagja a Dream SMP-nek. ... A BadBoyHalo szintén megkopaszodott 10 000 USD-ért egy élő közvetítésben 2020. augusztus 1-jén.

A MegaPVP sötét oldala

36 kapcsolódó kérdés található

Milyen magas a BadBoyHalo?

Kanonikusan megerősítette, hogy 9'6 láb magas .

Mi BadBoyHalo valódi neve?

Valós életből származó információk BadBoyHalo (más néven Bad, BBH vagy Darryl Noveschosch ) egy YouTuber, és Skeppy nagyon közeli barátja.

Mi a BadBoyHalo állatövje?

A BadBoyHalo csillagjegye a Kos .

Ki az a MegaPVP?

Samin "Sam" (született: 2004. február 17. (2004-02-17) [17 éves]), ismertebb nevén MegaPVP (más néven Mega), kanadai Minecraft PVP YouTuber. Kicsit több mint 7 éve játszik Minecraftot.

Honnan van Spifey?

George or Geo, ismertebb nevén Spifey, egy brit Minecraft YouTuber.

Mi a Sapnaps valódi neve?

Holnap suli van, haver. Nicholas "Nick" (született: 2001. március 1. (2001-03-01) [20 éves]), interneten ismertebb nevén Sapnap, egy amerikai YouTuber, aki a Minecraft kihívás videóiról és a Dreamtel való együttműködéséről ismert.

Hol élik az álmok a való életet?

2021-től a Dream a floridai Orlandóban lakik.

Van Philzának fia?

Phil azt mondta, nem tudja, hogy halhatatlan-e, de még meg kell halnia. Valamikor az 1970-es években Philza „bepiszkolt” a névtelen Samsung Smart Fridge-vel, és megszületett Wilbur , fia, Wilbur levelet váltott Phillel a szerveren töltött idejéről.

Mi a PUNZ valódi neve?

Luke, más néven Punz a közösségi médiában, egy amerikai Twitch streamer és játékos, aki leginkább a Minecraft és az With Us játékvideóiról ismert. Luke először 2018-ban indította el Twitch-csatornáját, és ugyanabban az évben a YouTube-csatornáját, de csak hónapokkal később töltött fel tartalmat a Twitch- és a YouTube-csatornájára.

Mi Philza valódi neve?

Philip Watson (született: 1988. március 1.), ismertebb nevén Philza Minecraft, Philza vagy Phil, angol YouTuber és Twitch streamer. Leginkább öt éve tartó Hardcore világáról ismert; 2019. áprilisi vége számos hírportálon szerepelt, és Phil hírnevet szerzett magának.

Hol a BadBoyHalo Live 2021?

BadBoyHalo jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban (USA), Floridában él.

Spifey szkeppy?

George "Geo" Anderson, (született: 1997. október 6. (1997.10.06.) [24 éves]), ismertebb nevén Spifey, egy angol Minecraft-játékos YouTube -csatorna, amely a játék régebbi verzióit mutatja be. ... A tartalom egy része formázási szempontból hasonlít Skeppy és Zelk tartalmához, mivel keverednek a trollok és a Minecraft.

Mi a Finnster valódi neve?

Ról ről. Jude (született: 2000. április 21. [21 éves]), F1NN5TER online néven egy brit Minecraft Gaming Youtuber.

A Technoblade lány vagy fiú?

Technoblade (született: 1999. június 1. (1999-06-01) [22 éves]), vagy egyszerűen Techno, egy amerikai YouTuber ​​​​​​, aki Minecraft-tartalmairól, valamint más YouTuberokkal és Twitch-streamelőkkel folytatott együttműködéseiről ismert. Tagja a Minecraft Dream SMP szervernek, és baráti rivalizálást folytat Dreamtel.

Mi az az InvadedLands discord szerver?

Az InvadedLands egy Minecraft Java Edition szerver , amely több játékmódból áll! | 67 858 tag. discord.gg.