Kenny chesney elhalasztotta a turnéját?

Pontszám: 4,3/5 ( 55 szavazat )

Kenny Chesney az eredetileg 2020-ra tervezett nyári stadionturnéját a jövő évre tette át. Kenny Chesney visszavonta Chillaxification Tour-ját . Sajtóközlemény szerint az eredetileg 2020-ra tervezett, majd 2021-re elhalasztott stadiontúra most új néven és különböző nyitófelvonásokkal 2022-re várható.

Kenny Chesney lemondta 2021-es turnéját?

Kenny Chesney 2022-re elhalasztja a teljes 2021-es stadionturnéját , beleértve az American Family Field-i megállót is. ... A turnét először 2020 áprilisára tervezték, de tavaly márciusban, mint gyakorlatilag minden országszerte tervezett turnét, lefújták, amikor a COVID- 19 eset emelkedett országszerte.

Kenny Chesney befejezte a turnét?

Kenny Chesney visszatér az útra, és június 4-én az arlingtoni AT&T Stadionba ér. Chesney 19 előadásból álló „Here and Now 2022” turnéja április 23-án kezdődik a floridai Tampában. 2020-as stadionturnéját a COVID-19 világjárvány miatti leállás miatt törölték , beleértve az április 18-i dátumot az AT&T Stadionban.

Milyen betegsége van Kenny Chesney-nek?

Az Alzheimer-kór fajra, nemre vagy termetre való tekintet nélkül bárkit megbetegíthet, Kenny Chesney énekes pedig nemrégiben tollat ​​vetett papírra, hogy felhívja a figyelmet arra, milyen kihívásokkal kell szembenézniük az idős gondozóknak, miközben ellátják a betegségben szenvedő szeretteit.

Kit lát Kenny Chesney?

Íme egy pillantás Kenny személyes életére, miközben megvizsgáljuk, ki a barátnője, Mary Nolan , és milyen a randevúzási életük. A 2021-es ACM-díj átadásával több country énekes gyűlt össze egy ünnepi éjszakára. Kenny is látványos teljesítményt nyújtott, miközben Kelsea Ballerini mellett énekelt.

Kenny Chesney turné 2021-re halasztották

24 kapcsolódó kérdés található

Ki az a Kenny Chesney felesége?

2005. május 9-én Chesney feleségül vette Renée Zellweger színésznőt egy szertartáson a Szent János-szigeten. Januárban találkoztak egy cunami segélyrendezvényen.

Mi Kenny Chesney teljes neve?

Kenny Chesney, teljes egészében Kenneth Arnold Chesney (született: 1968. március 26., Luttrell, Tennessee, USA), amerikai country-énekes, dalszerző és gitáros, akinek elmélkedő balladái és kemény partidalai, színpadi energiája, megközelíthető karaktere és kifinomult koncertprodukciói az egyik legnépszerűbb ...

Mi történt Kenny Chesney apjával?

Nyilván túl sokszor kérdezte, mert Kenny apja egy golfütővel jött utána! ... Kilenc lengést vett, és ebből hatot leszállt. Néhányszor arcon is ütötte, leütötte a szemüvegét és a földbe taposta.

Kenny Chesney szülei még házasok?

Chesney anyja egy Karen nevű fodrász, aki 19 évesen szülte őt, és születése után nem sokkal elvált. Apja, Dave, egykori iskolai tanár. Karen másodszor is elvált, amikor Chesney középiskolás volt, és nemrégiben harmadszor is férjhez ment , amikor fia 2010-ben beszélt Parade-nek.

Kenny Chesney elvesztette gyerekkori barátját?

Chesney számára régi barátja, Kristi Hansen tavalyi hirtelen halála késztette számot az életével. … Hansen agyaneurizma következtében bekövetkezett halála 35 évesen – amikor hat hónapos terhes volt első gyermekével – tönkretette az énekesnőt, és arra ösztönözte, hogy átértékelje saját életét.

Mi Kenny Chesney hajója?

Kenny Chesney hajója – Riva 86′ Domino Luxury Yacht .

Hány éves most Miranda Lambert?

Brendan McLoughlin 29 éves (1991. október 14-én született), Miranda Lambert 37 éves (1983. november 10.).

Mennyi Miranda Lambert nettó vagyona?

Miranda Lambert debütáló albuma 2005-ös kiadása óta a countryzene rajongók kedvence. Több Academy of Country Music Awards díjat kapott, mint bármely más előadó, felülmúlva a Brooks és Dunn korábbi rekordját. A Celebrity Net Worth szerint Miranda Lambert nettó vagyona 60 millió dollár .

Hány éves Miranda pasija?

A Model Mayhem születési dátuma szerint, amikor létrehozta profilját, Mcloughlin most 28 éves lenne.

Ki Kenny Chesney barátja, Kristi?

Ez Kristi Hansenről szól, Kenny barátjáról, aki 2012-ben, 35 éves korában agyi aneurizma következtében hunyt el. Az énekesnő először az 1990-es években találkozott Kristivel az Egyesült Államok Virgin-szigetein, és tagja volt egy olyan baráti társaságnak, akik lógni a karibi leállása alatt.

Van Jeff Bezosnak jachtja?

Jeff Bezos egy 1,2 milliárd dollár értékű jachtot készíttet egy kisebb jachttal , hogy elférjen vele a helikopter. Nem fizetett szövetségi adót, és majdnem kétszer annyit keresett, mint 2020-ban, járvány és minden.

Mennyibe került Kenny Chesney jachtja?

Kenny Chesney jachtja szerepel a „Come Over” című új klipjében. Ez a hajó egy 63 láb hosszú Riva Virtus. 2 napozóterasszal és 4 kabinnal van felszerelve. Árcédula: 3,7 millió dollár . Kenny Chesney jachtja szerepel a „Come Over” című új klipjében. Ez a hajó egy 63 láb hosszú Riva Virtus.

Hogyan halt meg Kenny Chesney gyerekkori barátja?

Lance Wilson 17 éves korában egy autóbalesetben halt meg, ami inspirálta a "egy igazi jó barát elvesztése, és a vele megosztott 16 nyár" című sort.

Ki van Kenny Chesney 2022 turnén?

Kapd el a Country Music Szupersztárt 2022-ben! A "Chillaxification" Stadion Tour a Florida Georgia Line, az Old Dominion és a Michael Franti & Spearhead nyitófelvonásait mutatja be, és Kenny Chesney-vel nem csoda, hogy szüksége van egy stadionra, ahol minden rajongóját el tudja fogadni.