Kate Moreau tényleg meghalt?

Pontszám: 4,1/5 ( 45 szavazat )

Kate később egy repülőgép robbanásában életét veszti , így Neal depressziós és dühös lesz. Később kiderül, hogy Vincent Adler volt a felelős Kate meggyilkolásáért.

Kate Moreau tényleg meghalt?

Peter aggódva rohan a Hangárba, amelyet Fowler biztosít neki, és rájön, hogy Neal éppen felszáll Kate-tel egy repülőre. Érzelmes beszélgetést folytatnak egymással, és amikor Neal még utoljára Burke-hez fordul, a gép tüzes pokolba borul, Kate meghalt , Neal pedig összezavarodik.

Melyik FBI-ügynöknél van Kate fehérgalléros?

" Vincent Adler " úgy volt ismert, mint a férfi, aki meghúzta a madzagot, és egyben Kate halála mögött álló ember is. Ő az a srác, aki Neal Caffreyt azzá tette, aki ma.

Neal visszakapja Kate-et?

Miután Kate szakít vele, Neal megszökik a börtönből, hogy visszaszerezze , de rájön, hogy eltűnt. Ezután alkut köt az FBI-val, hogy tanácsadójukként dolgozhasson, hogy kiszabadulhasson a börtönből, és megkereshesse.

Kate Moreau tényleg szerette Nealt?

Nem törődött a szerelemmel, és nem volt ideje rá. Kate teljesen érdemtelen volt Nealt , és soha nem voltam meggyőződve arról, hogy egyáltalán érzel iránta, nem beszélve arról, hogy szereti őt.

Fehérgalléros 1x14 repülőgép robbanás

17 kapcsolódó kérdés található

Miért nem végzett Neal Sarával?

Neal és Sara „barátok, akik jól érzik magukat” kapcsolatba kezdenek, amíg Sara be nem jelenti, hogy állást fogadott Londonban. Miközben egy utolsó ügyön dolgozott, Neal Fake kérvényt kér Sarának, de nyilvánvaló, hogy minden szavát komolyan gondolta. Sara ezután elköltözik, elhagyja Nealt , és végül véget vet a kapcsolatuknak.

Kate fehérgallérosban él?

Kate tényleg halott : Nehéz elképzelni, hogy Neal szerelme, Kate visszatért egy olyan halálos robbanásból, mint amilyennek az 1. évad végén volt tanúja, de a rajongók – köztük Kelley is – még mindig azt hiszik, hogy még mindig ott lapul.

Valóban terhes a fehérgalléros Diana?

Az 5. évadban Diana úgy dönt, hogy spermadonorral teherbe esik, és egyedülálló anya lesz. A való életben Marsha Thomason terhes volt férjétől , Craig Sykestől. A műsor úgy döntött, hogy beleír Thomason terhességébe, ahelyett, hogy eltünteti Dianát.

Neal ellopta a rózsaszín gyémántot?

Miután kérésének megfelelően kitisztították a kamrákat, Neal bevallja a bírónak, hogy nem ő lopta el Le Joyau Precieux rózsaszín gyémánt nyakláncát .

Mozzie elhagyja a White Collart?

A "Point Blank"-ben (2.09) Mozzie-t lelövik, és halálra hagyják , mielőtt bárkinek elmondhatná a zenedoboz kódjának jelentését. Alig éli túl, és később csatlakozik a Burke's Sevenhez (az azonos nevű epizódban), hogy legyőzze az őt lelőtt férfit.

A fehérgalléros vége jó?

A fehérgalléros befejezés megerősíti, hogy annak ellenére, hogy Neal éveken át többnyire egyenes életet élt New Yorkban Peter bűnügyi informátoraként, legbelül mindig izgalmas, bár néha veszélyes életet akar majd élni .

Lesz fehérgalléros 7. évad?

Természetesen jobban szeretnénk, ha az eredeti hálózaton sugároznák (hasonlóan a Psych the Movie 2-höz hasonlóan), de ha több fehérgalléros lesz tőle, akkor nehéz kifogásolni. Ne feledje, legalábbis egyelőre, hogy nincs valódi bizonyíték a fehérgalléros ébredésre . Ez egy olyan dolog, amelyre még mindig nagyon szórakoztató belegondolni.

A White Collar a Netflixen van?

Ezt szem előtt tartva, elérhető a White Collar a Netflixen? A sorozat 2011 óta elérhető a Netflixen , de végre közeledik a szolgáltatás domainje.

A White Collar melyik epizódjában ugrik le Neal egy épületről?

„Fehérgalléros” visszaszámlálás (2011-es TV-epizód) – A cselekmény összefoglalása – IMDb.

Miért hagyta ott Tiffani Thiessen a White Collart?

1 Válasz. Úgy tűnik, azért, mert a színésznőnek gyermeke született . Egy interjúból: Ahogy a népszerű egyesült államokbeli „White Collar” sorozat 2. évada beindul, a sztár, Tiffani Thiessen alig várja, hogy újra munkába álljon, miután látszólag hiányzott az új évad első néhány epizódjából.

A White Collar igaz történeten alapul?

A White Collart részben Frank Abagnale Jr igaz története ihlette , aki Steven Spielberg Catch Me If You Can című művéhez is ihletett. Az USA Network sorozata nagy sikert aratott a közönség körében, akik közül sokan élvezték Caffrey és Peter Burke FBI-ügynök (Tim DeKay) barátságának alakulását.

Miért nem szereti Neal Caffrey a fegyvereket?

Neal utálja a fegyvereket , mert Kate szereti őket . Nem volt hajlandó feladni őket, pedig azt mondta neki, amikor először találkoztak – a szemébe nézett, és azt mondta neki –, hogy maga mögött hagyta ezt az életet. Az ő kedvéért távol tartotta őket szem elől, csak miután elaludt, kivitte őket, hogy megtisztítsa.

Neal leveszi a bokaláncát?

Ahelyett, hogy szabadon engedték volna, vagy az FBI-nál kellett volna befejeznie a büntetését, Neal jövője egy harmadik utat választott: elvágta a bokáját, és elmenekült, miután Peter bólintott rá , aki éppen most értesült Kramer azon terveiről, hogy Nealnek továbbra is dolgoznia kell. őt, DC-ben, élete végéig.

Peter tudja, hogy Neal él?

Amikor Peter rájön, hogy Neal nem halt meg, az egészet meghamisította, és az utolsó pillanatban kiélezett mosolya valóban arról szól, hogy az üldözés folyik. Mert amit ott megállapítottunk, az Peter bizonyos mértékig letelepedett. Megvan Elizabeth és a fia, Neal.

Melyik országban van fehérgalléros a Netflix?

Néhány egyszerű lépéssel megváltoztathatja Netflix régióját egy olyan országra, mint Svédország , és elkezdheti nézni a svéd Netflixet, amely magában foglalja a White Collar: 6. évadot is.

A mérnökök fehérgallérosak?

A szürkegallér azokra vonatkozik, mint a mérnökökre, akik hivatalosan fehérgallérosak , de munkájuk részeként rendszeresen végeznek kékgalléros feladatokat.

Lesz még fehérgalléros?

A White Collar, amelyben Bomer megreformált szélhámosként, Tim DeKay pedig FBI-felelősként szerepelt, 2014-ben befejezte hat évados futamát az USA-ban. Úgy hallom, a Fox 21 TV Studiosnál, a Fox TV fehérgalléros producer utódjában nincs újraindítás . Stúdió. ... Van egy tervünk, hogy visszahozzuk a #WhiteCollart.

Matt Bomer és Henry Cavill rokonok?

Hollywoodot jelenleg rengeteg feltűnő, kék szemű, sötét hajú férfi nehezíti, nem mintha panaszkodnék. Példa a pontra: A férfi a bácsitól, mert Cavillnak van egy majdnem azonos, nem biológiai hollywoodi ikertestvére. ...

Mire figyeljek a fehérgalléros után?

12 tévéműsor, amit meg kell nézned, ha szereted a fehérgallérost
  • A feketelista (2013-2017)
  • A mentalista (2008-2017) ...
  • Criminal Minds (2005-2017) ...
  • Hazudj nekem (2009-2011) ...
  • Titkos ügyek (2010-2014) ...
  • Bones (2005-2017) ...
  • A szörnyeteg (2009)...
  • Breakout Kings (2011-2012) ...