Jussie Smollett énekelt az empire-ben?

Pontszám: 4,2/5 ( 41 szavazat )

Smollett leginkább a Fox című hip-hop drámájában, az Empire-ben nyújtott színészi szerepéről ismert, amelyben apja zenei birodalmának trónjáért versengő fiát alakítja. Öt testvérrel nőtt fel, akik színészi, modellezési és zenei karriert folytatnak. Mr. ... Smollett énekel és ír is a sorozat filmzenéjére.

Ki az Empire női énekese?

Delphine – Estelle által alakított Estelle csak az Empire egyik epizódjában szerepelt énekesként, Delphine, de azonnal elragadta a szívünket a hangjával. Valójában a Conqueror Jamal Lyon közreműködésével az egyik kedvenc számunk az Empire 1. évadának filmzenéjében.

Ki Hakeem barátnője az Empire-en?

Empire Hakeem barátnője, Laura Calleros , A 10 legjobb pillanat - Empire BBK.

Terrence Howard tényleg tud énekelni?

Terrence Dashon Howard (1969. március 11. –) amerikai színész, énekes-dalszerző és lemezproducer.

Kik az Empire énekesei?

Byers, Grace Gealey [Anika], Kaitlin Doubleday [Rhonda] és Raven-Symone [Olivia] szintén képzett énekesek. Taraji mondja ki az utolsó szót Cookie gardróbjával kapcsolatban.

Terrence Howard hiányzik Jussie Smollett az Empire-ben

43 kapcsolódó kérdés található

Ki ír dalokat az Empire-nek?

Az Empire fantasztikus dzsemeiért a legtöbb elismerés Timbaland executive zenei produceré. De van valaki, aki szintén felelős a dalokért, amelyeket Jamal, Hakeem, Tiana és a többi szereplő minden héten előad. Jim Beanz énekes/dalszerző/producer az Empire fő szövegírója és dalszerzője.

Lesz-e az Empire 7. évada?

Az „Empire” hatodik, egyben utolsó évada a tervek szerint 20 epizódból futott volna, azonban a járvány okozta gyártási leállás miatt csak 18 epizódot lehetett befejezni. Az eredmény az, hogy az utolsó három epizódot, köztük azt, ami most a sorozat fináléja lesz, április 21 -én sugározza a Fox.

Trai Byers tényleg tud énekelni?

Kiderült, hogy bár a zeneileg analfabéta Andreát, a magányos lyoni fiút játssza, aki az üzleti iskolát választotta a hangszerek helyett, az Empire sztárja, Trai Byers tud énekelni .

Kihez ment feleségül Jamal az Empire-en?

Ha az epizód valóban Smollett utolsó fellépése volt, a karaktere, Jamal Lyon boldog véget ért. Feleségül vette barátját, Kai Givenst (Toby Onwumere), és végül kivívta apja, Lucious Lyon (Howard) elfogadását, aki majdnem lemaradt a szertartásról, de éppen időben érkezett, hogy végigkísérje a folyosón.

Mi történt Hakeemmel az Empire-en?

Tavaly júliusban a Goodyear rendőrsége letartóztatta Bryshere Grayt, akit leginkább Hakeem Lyon szerepéről ismert az Empire című sorozatban, súlyos testi sértés és emberrablás vádjával, mert állítólag megverte feleségét, Candice Jimdart . ... Jimdar azt mondta, hogy Gray hamisnak nevezte őket, mielőtt utánament volna.

Ki lőtte le Jamalt az Empire-en?

Miután Freda Gatz véletlenül lelőtte a 2. évadban, Jamal a PTSD tüneteit kezdi mutatni, és fájdalomcsillapítókra támaszkodik.

Miért Don Cheadle váltotta Terrence Howardot?

A Rhodey In Iron Man 2-t egy fizetési vita miatt újraforgatták Howard szilárd volt Rhodey szerepében az Iron Man-ben, de valójában Cheadle volt az, aki rányomta a bélyegét a karakterre a két folytatásban. Nincs szigorú jelentés arról, hogy Cheadle mennyit fizetett Howard helyett.

Miért hagyta el Terrence Howard a Marvelt?

Mind az Iron Man 2, mind az Iron Man 3 hatalmas sikert aratott a Marvel Studios számára. Howard távozásának okai a forgatáson tapasztalt állítólagos nehéz viselkedésétől kezdve egészen Howard szerint Robert Downey Jr-ig, aki nagyobb fizetést zsebelt be, és félreállította őt, azt az embert, aki állítása szerint megkapta a szerepet.

Yana from Empire igazi énekesnő?

Kiandra Richardson zeneművész a szabad szellemű és tehetséges énekesnőt, Yana-t alakítja az Empire-en, és közreműködött a show egyik legnépszerűbb dalában, a Heaven-ben. Ki az újonc, és mit csinált, mielőtt szerepet kapott az Empire-ben?

Hakeem meghalt az Empire-ben?

Az 5. évad premierjében kiderül, hogy Hakeemet lelőtték . Elveszíti a tüdejét, és lábadozik. Tianával van egy fia, Prince.

Hakeem és Tiana a való életben randevúznak?

Hakeem Lyon soha nem randevúzta a képernyőn megjelenő szerelmeivel, Tiana, Camilla, Anika, Valentina és Laura mindannyian az ő szerelmei voltak. Azt pletykálták róla, hogy néhány évvel ezelőtt kapcsolatban állt, bár ezt elhallgatta, és a nő, akivel randevúzott, nem volt jól ismert a nyilvánosság előtt.

Ki Anika kispapája?

Grace Gealey Anikája terhes, a baba pedig Jamal öccse, Hakeem . Ez a meg nem született baba „egyedüli örökös” státusza most egy olyan ív kulcsa, amelyben Anika némi hatalmat fordíthat Lucious (egykori vőlegénye), Cookie és az egész Lyon klán ellen.

Hakeem lefeküdt Anikával?

Második évad Hakeemet elrabolják, és Anikához fordul vigasztalásért, és együtt alszanak . Anika kiszorul a Lyon-dinasztiából és az egész lyoni családból, majd öngyilkosságot fontolgat, amíg rá nem jön, hogy terhes Hakeem babájával.

Who Killed shine on Empire?

Leslie Johnson, ismertebb nevén Shine Johnson, az Empire harmadik és negyedik évadának főszereplője volt. A Lean and Hungry Look című filmben megöli Lucious testőre, Webb , miután szembesült azzal, hogy megpróbálta megölni Lucioust.