Edward tényleg szerette Bellát?

Pontszám: 4,6/5 ( 4 szavazat )

Edward és Bella újra találkoznak. Amikor megakadályozzák, hogy a Volturi megölje Edwardot, a férfi bocsánatért könyörög, elmondja neki, hogy szereti , mindig is szerette és mindig is fogja, és megígéri, hogy soha többé nem hagyja el. Bella teljesen megbocsát neki, és újra teljesen normális lesz, mintha Edward soha nem hagyta volna el Forks-t.

Miért szeretett Edward Cullen Bellába?

Beleszeretett, mert más volt, mint a többi lány . Rejtély volt számára, nem hallotta a gondolatait, mint mindenki más. Különleges volt gondolkodásában és cselekvésében is. Nem volt egyszerű, gondolatai nem követték egy iskolás lány normáját.

Kit szeretett Bella igazán?

Bella Swan és Jacob Black . Bella valójában beleszeret Jacobba az Újholdban. Érthető, hogy ez a tény miért nem jutott eszébe: Bella csak egyszer volt szerelmes, és az nagyon hirtelen, drámai, lesöpör a lábadról, változtasd meg a világot, varázslatos, szenvedélyes volt. , mindent felemésztő dolog.

Bella megcsalta Edwardot?

Bella megcsalta Edwardot , emberek. Ez sérti mindazt, amit a romantikáról tudni véltünk, ha feltételezzük, hogy amit a romantikáról tudtunk, azt Stephenie Meyer könyveinek olvasásából tanultuk meg.

Miért nem csókolhatja meg Edward Bellát?

Abbahagyja a csókot , mert túl heves volt . Ahelyett, hogy mozdulatlanul állt volna, és hagyta volna, hogy az irányítása alatt megcsókolja, a csók nagyon szenvedélyessé és veszélyessé vált. Ha Edward bármikor elveszíti az irányítást, Bella meghalhat. Ezért káromkodik, és megjegyzi: "Bella, te leszel a halálom", mert a reakciója olyan erős volt.

Az igazság Robert Pattinson és Kristen Stewart szakítása mögött

22 kapcsolódó kérdés található