A Disney abbahagyta az éves bérletek árusítását?

Pontszám: 4,2/5 ( 22 szavazat )

8. A Disney 2020 júliusában szünetelteti az éves bérletek értékesítését, amikor a vidámparkok újra megnyíltak . Csak a meglévő éves bérlettulajdonosok újíthatták meg. A Disney négy új éves bérletet is bejelentett, amelyek elérhetőek lesznek: Incredi-pass, Sorcerer Pass, Pirate Pass és Pixie Dust Pass.

Miért nem ad el a Disney éves bérleteket?

A Walt Disney Worldben tartózkodó vendégek számának korlátozása érdekében a világjárvány idején a vidámpark-óriás leállította az új éves bérletek árusítását. Korábban augusztusban a Disney illetékesei azt ígérték, hogy idén újraindulnak a bérletek, de azt nem mondták meg, hogy mikor.

Kiadja a Disney éves bérleteket 2021-ben?

Négy 2021-es Disney World Annual Pass szint létezik: Pixie Dust Pass, Pirate Pass, Sorcerer Pass és Incredi-Pass . A Walt Disney World Annual Pass négy szinten vagy csomagban kapható. Fontos megjegyezni, hogy az első három (a legdrágább nagypapa kivételével) kizárólag floridai lakosok számára készült.

A Disney kínál éves bérleteket?

2021. 8-án ismét meghívjuk az új Walt Disney World éves bérleteseket, hogy vegyenek részt ebben a szeretett programban! ... Négy új éves bérletet vezetünk be, amelyek rugalmasságot és választási lehetőséget kínálnak a vendégek igényeinek kielégítésére, és mindegyiket a Passholder visszajelzései alapján tervezték meg.

Mikor hagyta abba a Disney az éves bérletek értékesítését?

A Disney Blogs bejegyzése szerint az éves bérletek a Disney 50. évfordulójának kezdetére visszaadják. A Disney leállította az éves bérletek árusítását, hogy korlátozza parkjaiban a látogatók számát a koronavírus-járvány idején .

A Walt Disney World folytatja az éves bérletek árusítását. Itt van, hogy mikor és mennyit

19 kapcsolódó kérdés található

A Costco árul Disney-bérleteket?

A Costco jelenleg nem forgalmaz Disney jegyeket . És ha megteszik, általában csak a Dél-Kaliforniában élőkre korlátozódnak. A múltban voltak olyan bejegyzések Disneylandről, amelyek Costco-jegyekkel rendelkeznek olyan területeken, amelyek nem csak Dél-Kalifornia. Úgy tűnik, nagyon megváltozik.

Hányszor kell elmenni a Disney Worldbe egy éves bérletért, hogy megérje?

Nagyon durva hüvelykujjszabály, hogy a Walt Disney World éves bérletek megérik a pénzt pusztán a jegyár alapján, ha több mint 18 napra jársz a vidámparkokba 1-2 látogatással vagy 14 napnál 3+ látogatásnál. 366 napos időszakban.

Hogyan működnek a Disney éves bérletek?

A folyamat alapvetően a következőképpen működik:
  1. Vásároljon kedvezményes Walt Disney World jegyet.
  2. Utazása során keresse fel a vendégszolgálatokat, és frissítse jegyét éves bérletre.
  3. A vendégszolgálatok működni fognak a varázslatukon, és az éves bérletet a jegy előkedvezményes árával „jóváírják”.