Dede standish nyert?

Pontszám: 5/5 ( 49 szavazat )

Dede egy megdöbbentő sajtótájékoztatón elismeri a döntetlen választást Paytonnak. ... Mindegyik fél meg van győződve arról, hogy stratégiájuk győzelemre viszi őket – beleértve Payton kampányát is, amely felfedezi, hogy az Infinity (Zoey Deutch) titokban ellopott egy szavazóurnát egy demográfiailag régebbi környéken.

Ki nyeri a választást a politikusban?

A választás napján Astrid elmondja Paytonnak , hogy kiesik; Payton megnyeri a választást, de megfosztják attól, hogy elégedett legyen a céljaival.

Ki nyeri a választást a politikus 1. évadában?

Georgina megnyerte a választást, ami azt jelenti, hogy Dede az alelnök, és mivel Georgina csak egy ciklust tölt be, Dede indul az elnökválasztáson… és azt szeretné, hogy Payton legyen az alelnöke.

Mi történik a politikus végén?

A választás napja és egy sor kézi újraszámlálás után Payton és Dede hivatalosan döntetlenre zárt, pontosan ugyanannyi szavazatot kapott. Mindketten megegyeztek abban, hogy a győztesről a legegyedibb módon döntenek: egy kőpapírolló játékkal (amit gyakran ro-sham-bo-nak neveznek a műsorban).

Kihez köt Payton a politikusban?

Aztán, akárcsak az 1. évad fináléja, ugrunk előre – jelen esetben két évvel későbbre. Paytonnak nagyon sikeres volt az első ciklusa, ő és Alice (Julia Schlaepfer) házasok, van egy fia, Archie.

– Itt van Hogg... DEENEY! | A valaha volt legjobb vége egy futballmeccsnek

39 kapcsolódó kérdés található

Peyton feleségül veszi Alice-t?

Eljegyezték egymást, és Payton megpróbálja meggyőzni Alice-t, hogy hagyja el a vőlegényét, de Alice nem ért egyet. Egészen addig, amíg Alice meg nem hallja, hogy Payton indulhat az állam szenátusába. Saját esküvője kellős közepén távozik, hogy Payton mellé fusson.

Payton a Harvardra jár?

Anyja távozása után Payton a NYU-ra ment (annak ellenére , hogy felvették a Harvardra ).

Ben Platt maga énekel a politikusban?

2. évad, 7. rész: A The Politician második évada visszatér ugyanabba a New York-i bárba, ahol Platt egyik saját eredeti dalát adja elő . A Run Away a 2019 márciusában megjelent Sing To Me Instead debütáló stúdióalbumáról származik.

Mit képvisel River a politikusban?

Amikor Payton azon siránkozik, hogy személyiségének minden aspektusa annyira elszánttá vált a választások megnyerésére, hogy fogalma sincs, ki is ő valójában, vagy mit szeret, River azt sugallja, hogy politikusnak lenni az identitása , és csak akkor lehet az, ha nyer. igaz önmagához.

Mi történt Astriddal a Politikusban?

Halála után Astrid úgy dönt, hogy elfut a helyére, hogy "tisztelje az emlékét" . ... Astrid New Yorkba szökik, hogy pincérnő legyen, és "igazi életet" éljen, mint egy normális ember, ahelyett, hogy mindent ingyen adnának neki.

Ki mérgezte meg Paytont?

Jones elmondta, hogy a szereplők még nem kapták meg a második évad forgatókönyvét, de „lenyűgözte a három éves időugrás, mert nyilvánvalóan sok minden elromlott”. (Ne feledje: karaktere, Skye megmérgezte Paytont a középiskolában, ami miatt McAfee szakított Skye-vel.

Ki számít politikusnak?

A politikus az a személy, aki a pártpolitikában tevékenykedik, vagy olyan személy, aki a kormányban választott mandátummal rendelkezik, vagy azt keresi. A politikusok olyan törvényeket javasolnak, támogatnak és alkotnak, amelyek irányítják a földet és – tágabb értelemben – az embereket. Általánosságban elmondható, hogy "politikus" bárki lehet, aki politikai hatalmat akar elérni a kormányban.

Payton szenátor lesz?

Így ér véget Payton & Dede könyörtelen szenátusi választása a „Politikus” 2. évadában. Spoilerek a The Politician 2. évadhoz. A New York állam szenátusáért vívott könyörtelen verseny után, amely uralja A politikus 2. évadját, Payton végül megnyeri a választást .

Lesz harmadik évada a politikusnak?

A Politikust nem újították meg a harmadik évadra , de ez garantált. A Politikus második évada egy törésvonallal zárul, amely az első évad fináléjához hasonlóan egy újabb kampányt indít el. New York állam szenátoraként eltöltött sikeres két év után Payton Washington felé tart.

Mire figyeljek a politikus után?

11 műsor, amelyet meg kell nézni, miután megcsináltad a Netflix The Politician című művét
  • Botrány. ...
  • Amerikai horror történet. ...
  • Arrested Development. ...
  • Nagy száj. ...
  • Derry lányok. ...
  • Halott nekem. ...
  • Vidámság. ...
  • Grace és Frankie.

Honnan származik a politika szó?

A politika (görögül: Πολιτικά, politika, „a városok ügyei”) olyan tevékenységek összessége, amelyek csoportos döntéshozatalhoz vagy az egyének közötti hatalmi viszonyok egyéb formáihoz kapcsolódnak, mint például az erőforrások vagy a státusz elosztása.

Ben Platt tényleg tud énekelni?

Benjamin Schiff Platt (1993. szeptember 24.) amerikai színész, énekes és dalszerző. ... Platt 2017-ben szerződött az Atlantic Recordshoz, és 2019 márciusában kiadta bemutatkozó stúdióalbumát, a Sing to Me Instead-et. 2020 májusában egy koncertfilm debütált a Netflixen, Ben Platt Live from Radio City Music Hall címmel.

Ki énekli a dalt az away első epizódjában?

Away 1. évad, 1. rész: „Go” „Doxy”, Miles Davis – Ez a dal szól a háttérben, miközben Matt vacsorát készít és Lex-szel beszélget. „Three Little Birds”, Bob Marley and the Wailers – A legénység ellazul a tűz előtti órákban, amit Emma leír pszichológusának, Dr. Putney-nek.

Payton szerelmes a riverbe?

Leírható, hogy kapcsolatuk bizalommal épül fel, mivel River bevallotta neki , hogy megcsókolta Paytont a korrepetálásuk során. Payton Hobart – Georgina bérelte fel Payton Mandarin Nevelőjeként, de szerelmesekké fejlődött.

Peyton lesz az elnök?

Payton kampánycsapata rájön , hogy jogosan nyerte meg a választást . ... De McAfee (Laura Dreyfuss), Skye (Rahne Jones) és James (Theo Germaine) végül megszámolja a szavazatokat az ellopott urnában, és rájön, hogy Payton nyerte a versenyt – 23 szavazattal.

Az Infinity Jackson a Gypsy Rose-n alapul?

Infinity Jackson, a rákos középiskolás, úgy tűnik, a hírhedt, néhány évvel ezelőtti Dee Dee és Gypsy Rose Blanchard-ügyre épül , ahogy ezek a Gypsy Rose Blanchard és az Infinity of The Politic nyomai nagyon egyértelműek. A politikus szeptember 27-én debütált a Netflixen.

Alice terhes a politikusban?

A címsorozatban látható két terhességi teszt jön szóba, mivel Alice és Astrid is terhesek , és míg Payton és Alice politikailag előnyösnek és boldog eseménynek tekinti Alice terhességét, Astridét nem.