Bezártak Chuyék a szárazföldi parkban?

Pontszám: 5/5 ( 60 szavazat )

Míg a metró túloldalán lévő más éttermek még mindig dolgoznak, sőt lassan újranyitják étkezőjüket, az Overland Parkban található Chuy's továbbra is zárva tart . Az austini székhelyű Chuy's 2018 októberében nyitotta meg a helyszínt a Deer Creek Marketplace-en 6700 W-on.

Miért zárt be Chuy?

A cég azt mondta, hogy a döntést november 16-án hozta meg, miután megvizsgálta az alulteljesítő egységeket. „A gyengén teljesítő üzletekre vonatkozó értékvesztés-elemzésünk eredményeként a társaság körülbelül 6 millió dollár adózás előtti értékvesztést számolt el ezekhez az éttermekhez 2019 harmadik negyedévében” – áll a bejelentésben.

Mi történt Chuy-val?

A Chuy's a hétvégén úgy döntött, hogy 104 étterméből négyet bezár az év végéig, egy értékpapír-bejelentés szerint, így ez a legújabb alkalmi étteremlánc, amely a csökkenő forgalom ellenére is redőnyöket kínál.

Mi a legjobb étel a Chuy's-ban?

Ha úgy találja, hogy Chuy helye mellett lakik, íme néhány dolog, amit feltétlenül ki kell próbálnia:
  • A Fajita Chicken Burrito a Signature Queso szószba fojtva.
  • Chips & Queso (és persze Salsa is)
  • A Signature Guac oldala szó szerint mindennel.

A Chuy's Boom-Boom szósz csípős?

Ezeket a tökéletesen kidolgozott és arányos csirke tortilla roll-upokat ízletes Boom-Boom szósszal, fehér sajt fűszeres keverékével , pörkölt új-mexikói zöld chilivel, tomatillóval, zöldhagymával, korianderrel és lime levével fojtották meg.

Panaszok az Overland Park apartmankomplexumról

38 kapcsolódó kérdés található

Van a Chuy's-nak titkos menüje?

Chuys: Híres krémes Jalapeño - "Az eredeti Chuy titkos menüeleme. ... Réteges sült bab, őrölt hátszín, queso, jalapeño , pico de gallo, saláta és guacamole. Lisztes tortillával tálalják, mert túl vastag és finom a béléshez. hasábburgonya."

Miért Chuy's Elvis témájú?

Ez egy különlegesség, amelyet az első Chuy's ihletett , amely 1982-ben nyílt meg az austini Barton Springs Roadon. A lánc alapítói az első éttermet Elvis nagyméretű bársonyfestményével díszítették. ... Az elmúlt évekhez hasonlóan a Chuy éttermei országszerte ünneplik a király 81. születésnapját.

A Chuy's és a Chevys ugyanaz?

A Chevy's nagyon hasonlít a Chuy-hoz, de az utóbbi messze felülmúlja az előbbit. A légkör rendben volt, de az étel szörnyű volt. Mindenből, amit rendeltünk, hiányzott az íz és a hitelesség, amely csak erre a láncra jellemző.

A Chuy's sült babban van disznózsír?

Minden pontosan olyan, amilyennek látszik, és nincsenek csúnya, „titkos” összetevők. A bab bab , rejtett sertéshús nélkül. A rizs rizs, hozzáadott csirkealaplé nélkül. A tortillák olyan tortillák, amelyeket naponta frissen készítenek házon belül, zsír nélkül.

Mit jelent spanyolul a Chuy rövidítése?

— Cali Reign (@Cali_Reign) 2016. június 28. Vannak, akik úgy vélik, hogy a Chuy jelentése a Cristo Hijo Unico de Yahweh rövidítése, ami azt jelenti, hogy Krisztus Isten egyetlen fia.

Chuy's csak Texasban van?

A tex-mex elhozása az emberekkel A 2000-es évek végén, amikor Texas környékén mindössze tizenöt étterem volt, úgy döntöttünk, hogy itt az ideje, hogy bemutassuk az univerzumnak a mi kis tex-mex titkunkat. ... A szeretet terjesztésének vágyával megnyitottuk az első Chuy's-t Texason kívül Nashville-ben, Franklin külvárosában, 2009 novemberében.

Miért zárt be a Chuy's Jacksonville NC-ben?

Az észak-karolinai jacksonville-i étterem végleg bezárta kapuit egykori munkatársa szerint. A Chuy's, amely az ízletes tex-mex ételeiről ismert Onslow megyében, bezárta kapuit a koronavírus miatt . Amy Moore, aki hétfőn tette közzé a hírt a Facebookon, azt mondta, hogy „minden történés miatt”.

A Chuy's Plano terasszal rendelkezik?

Igen, a Chuy's kültéri ülőhelyekkel rendelkezik .

Chuy megváltoztatta az étlapját?

A márka emellett korszerűsítette menükínálatát, csökkentette az étlapok számát, valamint családi étel- és italkészleteket kínált. ... Hislop azt mondta, Chuy eltávolított néhány alacsonyabb árú előételt az étlapról , és a vásárlók nagyobb átlagos csekket készítettek.

A Chuy franchise?

A Chuy's egy gyorsan növekvő, értékvezérelt, teljes körű szolgáltatást nyújtó étterem-koncepció, amely egyedi menüt kínál autentikus, kiváló minőségű mexikói ételekből. ... A Chuy's franchise-ba adja éttermeit? A Társaság nem folytat franchise-t, és nem is tervezi, hogy a jövőben franchise-t kínáljon . Hogyan vásárolhatok részvényeket a Chuy's-ban?

Miről ismert Chuy?

Bár mindegyik helyszín különbözik a többitől, a Chuy's funky dekorációjáról ismert, például minden étkezőben az egyedi Elvis-szentélyről , valamint a bárokat díszítő helyi szemfogak bekeretezett fotóiról.

A Chuys alkoholt szolgál fel?

A TÖRVÉNY ELLENI AZ ALKOHOLIS ITALOKAT CHUYS-BŐL BEHOZNI VAGY KIVITENI. SZÜKSÉGES AZ ALKOHOLTÁLLÍTÁSI OSZTÁLY TELJESÍTÉSÉHEZ. HELYSZÍN SZERINT VÁLTOZIK – KONZULTÁLJON VEZETŐJÉVEL AZ ÖN HELYSZÍNÉNEK JÓVÁHAGYOTT OSZTÁLYOK LISTÁJÁVAL.

A Chuy's ad chipset és salsát?

Chuy áttekintése. Leírás: A Chuy's autentikus tex-mex ételeket szolgál fel eklektikus hangulatban, tele színekkel és személyiséggel.

Mi az a ranchero szósz a Chuy's-ban?

Ranchero. Ez a szósz nem tartalmaz húst. Tűzen sült paradicsommal, karamellizált hagymával, kaliforniai paprikával, korianderrel és fűszerekkel készül . Ez nagyszerű gyerekeknek.

A Chuy's sült bab vegán?

A sült bab, charro bab, rizs, tortilla, ranchero szósz és paradicsomszósz vegán .