Catherine megölte magát a bíboroson?

Pontszám: 4,5/5 ( 8 szavazat )

Az évad végén a bíboros öngyilkosság következtében holtan találja Catherine -t, amitől tönkrement.

Cardinal és Delorme találkozik a könyvekben?

A sorozat nagy részében házas Cardinal látta a feleségét meghalni a „By the Time You Read This” című negyedik könyvében, amelyet Blunt írt. A Cardinal és Delorme közötti romantikus feszültségre utaltak, de soha nem reagáltak rá a sorozatban. Ez megváltozik az „Éjszakáig”. " Cardinal régóta barátja Delorme - mal .

Melyik sorozatban hal meg a Cardinals felesége?

Nos, Cardinal rajongók, sokkolt benneteket a Blackfly szezon évadzárója ? Bár olvastam a könyveket, a csütörtöki csúcspont még mindig elakadt a levegőm. John Cardinal (Billy Campbell) szívembe került, amikor rájött, hogy aki a halálba ugrott, az az ő szeretett felesége, Catherine (Deborah Hay).

Létezik a Cardinal 5. szériája?

A HITC jelentése szerint a Cardinalt törölték, ami azt jelenti , hogy nem lesz ötödik évad .

Ki az a színész, aki a Cardinal 4. évadjában játssza a gyilkost?

Egy ellenféllel állnak szemben, akit a múltbeli tragédiák miatti düh fűt, de a gyilkos üldözésében Cardinal ( Billy Campbell , aki szerepéért több kanadai Screen Award-díjat nyert, valamint egy Emmy-jelölést) és Delorme (Karine Vanasse, aki szintén nyert) áll szemben. a CSA) szembe kell nézniük saját múltjukkal.

Wolsey bíboros öngyilkos lesz – A Tudorok

25 kapcsolódó kérdés található

Ki a gyilkos a Cardinalban?

Végül levadásznak egy Edie Soames nevű sorozatgyilkost, aki majdnem megöli Cardinal lányát, Kellyt és magát is, mielőtt Delorme közbelép és lelő.

Keith túléli a Cardinalban?

Keith még él, és Cardinal kórházba szállítja. Ez egy nagy laza pontot hagy a Wendigo Island-ügyben: Edie Soames. Dyson hazaparancsolja bíborost, ahol megtalálja Edie-t, aki fegyverrel tartja a lányát.

Hány könyv van a Cardinal sorozatban?

John Cardinal nyomozó könyvsorozat ( 4 könyv )

Hány kardinális sorozat van?

A Cardinal egy kanadai BBC-export, amely óriási sikert aratott a nézők körében, és sokan azt állítják, hogy a műsort, amely szerdánként kerül adásba a BBC Two-n, és mind a négy évad már elérhető az iPlayeren, abszolút kötelező volt megnézni a az elmúlt néhány hónap zárlat alatt.

Hány kardinális sorozat volt?

A Cardinal című kanadai krimi a 2017-es havas bemutató óta népszerű sorozatnak számít. A sztori John Cardinal és Lise Delorme nyomozókat követte négy zseniális évszakon keresztül, amint gyilkosokra vadásznak a gyönyörű kanadai tájon.

Hogyan hal meg a Cardinals felesége?

(John Cardinal és Lise Delorme Mystery #4) Az eddigi legmegrázóbb áldozat John Cardinal nyomozó felesége, aki végül feladta magát a mániákus depresszióval vívott harcában .

Az Algonquin Bay igazi hely?

Algonquin Bay kitalált városa festői és havas tájnak tekinthető . Éppen ezért a Cardinal filmet több moziban is forgatják Kanadában. A Cardinal első nagyobb forgatási helyszíne Sudbury városa, amely a lakosságszám alapján Észak-Ontario legnagyobb városa.

Miért törölték a Cardinal játékot?

A szombati Saints vs. Cardinals mérkőzést az Ida hurrikán közelgő New Orleans-i leszállása miatt törölték.

Mit csinál most Billy Campbell?

Az 1991-es The Rocketeer forgatásának végére a 31 éves Campbell románcba keveredett 20 éves színésztársával, Jennifer Connellyvel. Eljegyezték őket, mielőtt szakítottak, 1996-ban, öt évnyi kapcsolat után. Jelenleg norvég felesége és két gyermeke van, és családja farmján élnek a norvégiai Ryggében.

Hol találom a Cardinal 4. évadát?

Az amerikai közönség számára a „Cardinal” elérhető a Hulu -n. A 4. évadnak a CTV-n történő sugárzás után kell leszállnia a platformra.

Hol forgatják a Cardinalt 2020-ban?

A forgatás nagy része Sudburyben játszódik, beleértve a sorozat kitalált rendőrőrsét is, amely az egykori CBC Sudbury épület a Mackenzie Streeten. Hivatalos nevén Greater Sudbury, lakossága szerint Észak-Ontario legnagyobb városa, és körülbelül 162 000 embernek ad otthont.

A Cardinal visszatér 2020-ban?

A CTV megerősítette, hogy a CARDINAL – a kanadai televíziózás történetének egyik legelismertebb drámája – április 6-tól hétfőn este 10-kor (ET) tér vissza negyedik és egyben utolsó évadjára .

Milyen könyveken alapul a kardinális sorozat?

A Cardinal a 2000-ben megjelent első könyv, a Forty Words for Sorrow alapján készült, ahol az olvasók találkoznak John Cardinal nyomozóval és társával, Lisa Delorme-mal, miközben egy 13 éves lány gyilkosát keresik.

Ki ölte meg Katie Pine-t?

Eric Fraser egy zenei központban dolgozik, ahol a legtöbb áldozata megjelent, mielőtt meggyilkolták őket. Eric és barátnője, Edie Soames több fiatal tinédzsert elrabolnak, és lassan halálig kínozzák őket a forgatás során. Az áldozatok messze Katie Pine, Todd Curry és Billy LaBelle.

A Cardinalt törölték?

A negyedik, egyben utolsó évadot 2020-ban sugározták, a finálét pedig 2020. május 11-én sugározták. Az Egyesült Királyságban a sorozatot a BBC Four sugározta az első három évadban, a BBC Two pedig az utolsó évadot.

Ki volt a bíborosban?

A filmben Tom Tryon, Romy Schneider és John Huston szerepel, és hat Oscar-díjra jelölték. Ez jelzi a veterán filmsztár, Dorothy Gish utolsó fellépését, valamint Maggie McNamara utolsó nagy képernyős fellépését.

Van ma St Louis Cardinals meccs?

Erre a dátumra nincs betervezve játék .