acp pradyuman meghalt?

Pontszám: 4,7/5 ( 1 szavazat )

Nem, ez nem csalás ! ... Megdöbbentett bennünket, hogy a televíziós show főszereplője, Shivaji Satam, aki inkább az AKCS-i Pradjuman szerepéről ismert, szívrohamba fulladt, és nem, ez nem álhír. De a színész rajongói ne aggódjanak, mert ez a halál csak a képernyőn látható.

Daya meghal a CID-ben?

A zsaruk a segítségére sietnek, és megpróbálnak segíteni neki. Daya kiveszi a táskát a kezéből, és azt hiszi, hogy a nő felé mutat. Csak becsomagolja a kocsijába, és visszasiet a nőhöz. A fiatal nőt kórházba szállítják, de ott meghal belső mérgezés következtében .

Ki az ACP Pradyuman fia?

Rahil Azam tévészínész minden bizonnyal visszatér a CID-re.

Melyik epizódban ölte meg a fiát ACP Pradyuman?

"CID" A végső leszámolás: 2. rész (TV-epizód) - IMDb.

Miért lépett ki ACP Pradyuman a CID-ből?

A hírek szerint a műsort belső problémák miatt leállította a csatorna . A műsort kultikus rajongói követték. És most már nem csak mi, még Shivaji Satam is érzelmes lett tőle. Shivaji az ACP Pradyuman ikonikus szerepét játszotta a „CID”-ben a kezdetek óta.

Kedvenc karaktered | Daya kiált a döbbenetből | CID

39 kapcsolódó kérdés található

Mit csinál most Dayanand Shetty?

Dayanand Shetty A sportolóból lett színész számos reklámfilmben, valóságshow-ban szerepelt, és színházi művészként is dolgozott. Jelenleg a CIF-Bűnügyi Nyomozó Erők című műsorának tagja a szegmens többi jól ismert arcával együtt.

A CID újraindul?

A Zoom Digitalnak adott közelmúltbeli interjújában Aditya Srivastava elárulta, hogy folynak a tárgyalások a CID második évadáról, de konkrét döntés még nem született. Aditya a CID 2-vel kapcsolatban a következőket mondta: "A tárgyalások folynak róla. Jelenleg még nem született határozott döntés.

A soros CID le van zárva?

A sorozat premierje 1998. január 21-én volt, és a leghosszabb ideig futó televíziós sorozat Indiában. A sorozatot közel 22 évig sugározta a Sony TV. Az utolsó epizód 2018. október 27-én került adásba .

2021-ben is fut a CID?

"A CID 20 év után a Sony Entertainment Television leghosszabb ideig futó kultikus műsora. Nagy utazás volt eddig, a Fireworks Productions mellett, és a CID most időszakos szünetet tart október 28-tól " - áll a közleményben. csatorna közölte – jelentette az IANS.

Valódi a CID?

A Criminal Investigation Department (CID) egy bűnfelderítő ügynökség, amely India kormánya alá tartozik.

Kik az igazi CID tisztek?

  • Retesh kumaarr. Addl. Rendőrségi főigazgató, állam CID, Maharashtra állam, Pune. Shri. Pravin Salunkhe. ...
  • Pravin Salunke. Rendőrség különleges főfelügyelője, CID Crime (West) Shri. MN Jagatap. Supdt. ...
  • Fattesing Patil. Rendőrségi Főfelügyelő, CID Crime (East) Smt. Lata Phad. Supdt.

Mennyi a CID cast fizetése?

ACP Pradyuman – Shivaji Satham 5 millió Rs-t számít fel epizódonként. Abhijeet-Aditya Srivastava felügyelő epizódonként 80-1000 Rs-t vesz fel. Daya felügyelő – Dayanand Shetty epizódonként 1 millió Rs-t kap. Shreya – Jhanvi Chedda epizódonként 45 000 Rs-t kér.

Ki az a DCP Chitrole?

Brijendra Pal Singh (született 1949. április 27-én) vagy BP Singh indiai televíziós producer az indiai Dehradunban született. Alkotója és rendezője-producere a CID indiai tévésorozatnak... Alkalmanként DCP Chitrole szerepét is játszotta a CID-ben.