Megkaphatják a csomagolók julio jonest?

Pontszám: 4,2/5 ( 1 szavazat )

Amint megjelentek a hírek, hogy Jones ki akar szállni Atlantából, nehéz volt nem gondolkozni azon, mi kell ahhoz, hogy a Packers megszerezze őt. Ám miután felismerték, hogy a Green Bay sapkája szinte lehetetlenné tenné Jones megszerzését , a legtöbben rájöttek, hogy nem valószínű, hogy ez megvalósul.

Ki engedheti meg magának Julio Jonest?

A négy csapat, amely megengedheti magának Jones-t, amint az óra június 1-jén éjfélt üt: a Los Angeles Chargers (20,4 millió dollár) , a New England Patriots (20,2 millió dollár), a San Francisco 49ers (17,4 millió dollár) és az Indianapolis Colts (17,2 millió dollár) millió).

Julio Jonest valóban elcserélik?

A Falcons elcseréli WR Julio Jonest, a leendő hatodik játékost a Titans-ra a második és negyedik körös pickért . ... Az NFL Network Insider Ian Rapoport arról számolt be, hogy a Falcons beleegyezett abba, hogy a 2023-as hatodik körös pickkel együtt a 2022-es második és a 2023-as negyedik körös válogatásért cserébe elküldi a Titanshoz a csillag széles vevőkészülékét.

Melyik csapatba cserélték Julio Jonest?

Az Atlanta Falcons vasárnap elcserélte Julio Jones sztárt a Tennessee Titans -hez, ami azt jelenti, hogy hivatalosan is eljött az idő, hogy elkezdjük felmérni, kit érint ez a lépés a leginkább.

A Titánok megengedhetik maguknak Juliót?

Ezúttal Tennessee fizeti a teljes fuvardíjat. Több jelentés szerint a Titans teljes felelősséget vállal Julio Jones szerződéséért, az összeget pedig a Falcons nem fizeti. Jones teljes mértékben garantált alapbére 15,3 millió dollár 2021-ben. További 2 millió dolláros fizetés garantált 2022-re.

Cseréljenek a Packersnek Julio Jonesszal?

21 kapcsolódó kérdés található

Megkaphatja a Packers Julio Jonest?

Amint megjelentek a hírek, hogy Jones ki akar szállni Atlantából, nehéz volt nem gondolkozni azon, mi kell ahhoz, hogy a Packers megszerezze őt. Ám miután felismerték, hogy a Green Bay sapkája szinte lehetetlenné tenné Jones megszerzését , a legtöbben rájöttek, hogy nem valószínű, hogy ez megvalósul.

Julio Jones a Ravensbe megy?

– A Ravens szurkolói némi csalódottságukat fejezték ki amiatt, hogy a csapat úgy döntött, hogy nem üldözik az Atlanta Falcons széles védőjét, Julio Jonest. ... A lépésnek nem volt értelme a csapat számára. Rashod Bateman és Tylan Wallace hozzáadásával az idei drafton a Baltimore-nak nyolc játékosa van, akik talán hat helyért versengenek.

Elcserélik Aaron Rodgerst?

A Green Bay Packers állítólag megállapodott abban, hogy a 2021-es szezon után lecserélik a boldogtalan hátvédet, Aaron Rodgerst, ha kapcsolatukat nem sikerül helyrehozni.

Kire cserélt a Green Bay Packers?

Tavaly 10 meccsen kezdett, de kétszer került kispadra. GREEN BAY, Wi-Fi – A csalódást keltő 2018-as draftjogok cseréje során a Green Bay Packers megszerezte a cornerback Isaac Yiadomot a New York Giants ellen Josh Jacksonért cserélve.

Mennyire gazdag Julio Jones?

Az NFL egyik ünnepelt alakja, Julio Jones büszkén áll 50 millió dolláros nettó vagyonával. Kétszer az első csapat All-Pro Quintorris Lopez Jones Jr., híres nevén Julio Jones, az Atlanta Falcons széles fogadója.

Miért megy Julio Julio mellett?

Julio Jones az amerikai alabamai Foley-ban született Quintorris Lopez Jones néven. Édesanyja, Queen a Julio becenevet adta neki, amikor 7. osztályos volt. Erőszakos környéken nőtt fel, de édesanyja szigorú volt, keményen dolgozott, hogy távol tartsa a bajtól, és arra ösztönözte, hogy legyen.

Ki a legjobban fizetett WR az NFL-ben?

És az NFL-ben a különböző széles vevőkészülékek rendelkeznek a „legjobban fizetett” megkülönböztetéssel. A Dallas Cowboys vezére, Amari Cooper jelenleg összértékben a legnagyobb szerződést birtokolja pozíciójában, miután tavaly 100 millió dollár értékben írt alá ötéves szerződést.

Mennyire garantált Julio Jones szerződése?

Jones garantált fizetése 15,3 millió dollár ebben a szezonban.

Mennyit keres Julio Jones 2021-ben?

Ez azt jelenti, hogy 2021-ben a csapat 7,75 millió dollárt fog kapni Julioért. A fizetése 2021-ben 15,3 millió dollár volt , amit a Titánok teljes egészében vállaltak.

Mit kap a Falcons Julio Jonesért?

Az Atlanta Falcons megállapodott abban, hogy vasárnap elcserélik Julio Jones sztárt a Tennessee Titanshez. Jonesért cserébe a Titans egy 2022-es második és egy 2023-as negyedik körös választást küld a Falconsnak. Jones mellett a Falcons egy 2023-as hatodik körös picket küld a Titansnak.

Mennyi Mahomes nettó értéke?

Az NFL-csapatától kapott 40 millió dolláros fizetése ellenére Patrick Mahomes nettó vagyona jelenleg 30 millió dollár .

Aaron Rodgers elhagyta a Packerst?

Aaron Rodgers kitartott a Packerstől a 2021-es NFL holtszezonban , és abban reménykedett, hogy elcserélik. ... A Packers a 2020-as NFL draft első körében a hátvédet, Jordan Love-ot is kiválasztotta, így Rodgers úgy érezte, hogy a szervezettől kapott jelzés megerősítette, hogy szakadás közeleg a két fél között.

Mennyit ér Aaron Rodgers?

A Celebrity Net Worth szerint 2021-ben Aaron Rodgers nettó vagyona 120 millió dollárra becsülhető . Tavaly a Forbes arról számolt be, hogy Rodgers a 45. legjobban fizetett sportoló a világon.