Vajon Hulk legyőzné Lokit?

Pontszám: 4,9/5 ( 59 szavazat )

Abszolút . Loki egy fagyóriás, tehát kemény, de közel sem elég ahhoz, hogy túlélje a gyilkos Hulkot.

Hulk erősebb, mint Loki?

Persze, még asgardi ereje ellenére sem, Loki nem párja Hulknak , így nem veszi a fáradságot, hogy erejét leküzdje a vadállat ellen. ... Sikerül mást is használnia. Loki rájön, hogy nem tudja legyőzni vagy becsapni Hulkot, ezért valami mást csinál: kitépi a gammasugárzást Hulkból.

Loki fél Hulktól?

Természetesen a rajongók a Thor: Ragnarok-ból és a Bosszúállók: Végtelen háborúból tudják, hogy Loki soha nem kap semmiféle újítást Hulk-on . Loki valójában még mindig rettegett Hulktól Ragnarokban, amikor kiderült, hogy ő a nagymester (Jeff Goldblum) bajnoka a Sakaar-on.

Miért fél Loki Hulktól Ragnarokban?

Tehát amikor a Hulk becsapódott azokon az ajtókon, Loki pánikba esett, mert abban a véletlenben, hogy a Hulk felismeri a „rossz istent” , ami rossz neki, mert nem akarja, hogy felismerjék.

Le tudja győzni a Loki a Bosszúállókat?

Loki könnyedén legyőzheti a Bosszúállókat egyenként, mert ő a legtürelmesebb gazember a Marvel filmes univerzumban.

Hulk vs Loki - "Puny God" - Hulk Smashing Loki - A Bosszúállók | Filmklip HD

19 kapcsolódó kérdés található

Meg tudja-e emelni a Loki Thor kalapácsát?

Miután a kalapács a tróntermébe csapódott, felemelte és rövid ideig tartotta Mjolnirt, mielőtt az kirepült a kezéből, és visszaszállt Thorhoz. Loki később megtudta, hogy tudja használni Mjolnirt, mert a varázsa kudarcot vallott, valamint Asgard többi mágiája.

Meg tudja győzni Superman Lokit?

1 Legyőzné: Superman A kriptonit mellett a mágia Superman legnagyobb gyengesége, és asgardiként Loki varázslény. Lehet, hogy nem olyan erős vagy gyors, mint a Man Of Steel, de nem is igazán kell az. ... A varázslata egy hurok erejéig leüti Supermant, majd Loki végezhet vele .

Mitől fél Loki?

Loki fél a zivataroktól | Bosszúállók headcanon, Loki, Thor vicces.

Mit mond Loki Hulknak?

Loki: Elég! Te vagy, mindannyian alattam vagy! Én egy isten vagyok , te unalmas teremtmény, és nem fogok zaklatni... Hulk: Csúnya isten.

Loki viking?

Loki, a skandináv mitológiában egy ravasz csaló, aki képes volt megváltoztatni alakját és nemét . Bár apja az óriás Fárbauti volt, az Aesir (istenek törzse) közé tartozott.

Ki a legerősebb Hulk vagy Thanos?

Ha csak az erejüket nézzük, akkor kétségtelenül Hulk az erősebb a kettő közül. Természetesen Thanosnak megvan az az előnye, hogy intellektusát felhasználva túljárhat Hulk eszén és legyőzheti, de ez sokkal nehezebb lenne számára, mint az Iron Man vagy Amerika Kapitány elleni harc!

Milyen fogadást veszített Loki?

A Próza Edda (Skáldskaparmál 35. fejezet) szerint Loki egyszer fogadást kötött a törpével Brokkal, és megfogadta a fejét . Elveszített, és a kellő időben a törpök jöttek gyűjteni. Lokinak nem volt gondja a fejének feladásával, de kitartott amellett, hogy egyáltalán nincs joguk elvenni a nyaka bármely részét.

Loki fél Thortól?

Loki egyértelműen fél , megadja magát, meghátrál és meghátrál Thor agressziójának első jelére. Hasonlítsd össze a Thorra adott reakcióival a Thor1-ben és a Bosszúállókban. Először fél, amikor megjelenik Thor, de aztán megállja a helyét, vagy támad, vagy Thor fenyegetései nem tántorítják el.

Mi Hulk legerősebb formája?

Marvel: A Hulk 10 legerősebb változata
  1. 1 World Breaker Hulk. A World Breaker Hulk vitathatatlanul a legerősebb, mert pontosan azt tette, amit a neve mond.
  2. 2 A halhatatlan Hulk. ...
  3. 3 Kluh. ...
  4. 4 Vörös Hulk. ...
  5. 5 zöld heg. ...
  6. 6 Maestro. ...
  7. 7 A professzor. ...
  8. 8 She-Hulk. ...

Ki az erősebb Loki vagy Dr Strange?

Nehéz meccset hívni, de a nagy nyertes valószínűleg Doctor Strange lesz. ... Loki nem nélkülözi saját lenyűgöző készségeit és képességeit, de Doctor Strange-nek egyszerűen sokkal mélyebb eszköztára van a munkához. Ha képes megbirkózni az olyanokkal, mint Dormammu, akkor biztosan elvisel valakit, mint Loki.

Ki a legerősebb Ghost Rider?

1 Kozmikus Szellemlovas Egy másik jövőben Frank Castle , ismertebb nevén a Punisher, megszökött a pokolból a Szellemlovas szelleme által. Röviddel ezután Castle Galactus hírnöke lett, és áthatotta a kozmikus erő. Ezzel minden idők legerősebb Szellemlovasává vált.

Hogy hívta Loki Tonyt?

Ezért nevezi Tony Stark Lokit „Korok sziklájának” a 2012-es The Avengersben. A huncutság istene volt a legrosszabb fenyegetés, amellyel a Föld leghatalmasabb hősei eddig szembesültek – valójában ő volt az első fenyegetés, amellyel csapatként szembesültek –, ezért Tony úgy érezte, hogy ki kell vennie a levegőt a gumiabroncsai közül.

Mi Loki hívószava?

1. “ Loki vagyok, Asgardból, és dicsőséges cél nehezedik rám.

Mi Loki neme?

Loki a Marvel képregények egyik legösszetettebb gazembere, képességeinek és képességeinek széles skálájával. Alakváltó képessége évek óta tartó találgatásokhoz vezetett a nemével kapcsolatban, és a végső konszenzus az volt, hogy Loki valóban nemileg folyékony .

Miért lett Loki gyengébb?

De a filmekben csak azért van, hogy elveszítsen és megmutassa, hogy mindenki más nyer, ezért olyan gyenge a filmekben, mert sokkal erősebb, mint a legtöbb, és sokat megöl belőlük a képregényekben, de az embereknek minden fenekük megsérülne, ha a gazember szuper erős volt.

Loki szeret másokat bántani?

Loki: Nem szeretek embereket bántani . ... Loki: Mert ez az illúzió része. Ez az a kegyetlen, kidolgozott trükk, amelyet a gyengék varázsolnak a félelem gerjesztésére.

Milyen erős Loki?

Emberfeletti erő: Loki, bármi segítsége nélkül, saját biológiája révén olyan emberfeletti erővel rendelkezik, amely lényegesen felülmúlja egy átlagos asgardi nő vagy férfiét. Valójában Loki jelenleg erősebb, mint férfi korában. Elegendő fizikai erővel rendelkezik 50 tonnás emeléshez .

Mit jelentenek Loki utolsó szavai?

Lényeges, hogy Loki utolsó szavai Thornak a következők voltak: "Biztosíthatlak, testvér, a nap újra süt majd ránk. " Ez egy költői érzés, de lehet, hogy közvetlen kapcsolata is lehet Thornak a haldokló nap erejével, hogy elkészítse a Vihartörőt. Akárhogy is, Loki üzenete úgy hangzott, mint egy ígéret, hogy újra látják egymást.

Doctor Strange legyőzheti Supermant?

Különféle energiákat és varázslatokat tud felhasználni Superman gyengítésére. Doctor Strange-et visszatartja a régi Hippokratészi Eskü, ami azt jelenti, hogy nem fogja elvenni Superman életét, de mágiájával legyőzheti Supermant .

Loki erősebb, mint Scarlet Witch?

Ez nem azt jelenti, hogy Loki összeomlana. Fizikailag erősebb, mint a Scarlet Witch , de ha ez a két titán valaha is szembeszáll egymással az elme csataterén, akkor azt hiszem, a Scarlet Witch lesz a legjobb – legalábbis az első alkalommal. Egyszer becsaphatod Lokit, de semmi, ha nem végtelenül alkalmazkodóképes.