Túlélhette volna Gwen Stacy?

Pontszám: 4,9/5 ( 33 szavazat )

A pókselyem erejével, a pókselyem által elviselhető maximális feszültséggel és néhány matematikával kapcsolatos ismert adatok alapján Hill úgy találja, hogy Stacy túlélhette volna azt az esést . Van néhány figyelmeztetés, de a dolog lényege az, hogy Stacynek nem kellett belehalnia a képregénybe.

Miért hagyták meghalni Gwen Stacyt?

Stacyt távol tartották a rajzfilmből, mivel az alkotók tudták, hogy foglalkozniuk kell a halálával. Stacyt Sam Raimi első Pókember-filmjéből is kihagyták 2002-ben, így a főszereplő feje fölött nem lógna halálos ítélet.

Gwen Stacy újra életre kel?

Gwen Stacy 40 éve halott. ... Pókember barátnője 1973-ban halt meg a hálós slinger és a Zöld Goblin közötti epikus csata után. Ez egy hatalmas lépés a képregények és a Marvel számára, amikor egyetlen hős sem halt meg. Nos, most a Marvel visszahozza őt az életbe a Spider-Gwenben .

Peter meg tudja menteni Gwent?

Hónapokkal később a The Amazing Spider-Man 125. számában (1973. október) Roy Thomas szerkesztő kőbe véste a halál okát: Elszomorít, hogy azt kell mondanunk, hogy az ostorcsapás, amelyen akkor ment keresztül, amikor Pók hálója olyan hirtelen megállította, tény, mi ölte meg. Röviden, Péternek lehetetlen volt megmentenie .

Hogyan halt meg Gwen a Pókemberben?

Ahogy a mozilátogatók ezen a hétvégén felfedezték, Peter Parker barátnője úgy hal meg, mint a képregényekben. A Zöld Kobolddal vívott óratorony-csata során a Pókember pókselyme elkapja a zuhanó Gwent, amikor a földet éri, ahol a nyaka egy hátborzongató hangeffektussal kipattan.

Gwen Stacy túlélhette a bukását?

44 kapcsolódó kérdés található

Hogyan halt meg Mary Jane?

Mary Jane Watson-Parker feleségül vette Peter Parkert, de a vérében lévő radioaktív izotópok állandó expozíciója következtében sugármérgezésben halt meg. Utolsó szava az volt, hogy "Menj...", amikor az ablakban ült. a kórházi szobáját.

Megölt valakit a Pókember?

Humans Spider-Man Has Killed . Szándékosan megölte a Befejezőt úgy, hogy egy kilőtt rakétát visszahelyezett a tankjába. Véletlenül megölte Gwen Stacyt, kiszakította a nyakát, miközben Norman Osborn lövése felé zuhant. ... Spidey és Iron Fist felveszi Dromot, és összetöri a tükrét.

Mit mondott Peter Parker Gwen Stacynek a végén?

Pókember megbosszulja Gwen halálát azzal, hogy lelövi a Zöld Koboldot, ahol Peter végül azt mondja: " Valahogy azt hittem, hogy ez többet jelent majd", és: "A kobold halálát látva jobban érzem magam Gwennel kapcsolatban." Ehelyett „üresnek” és „kimosottnak” érezte magát. Nem számít, mit tett, igaz szerelme, Gwen soha nem tér vissza.

Mit csinál a Pókember Gwen halála után?

A „The Night Gwen Stacy Died” című filmet a 2002-es Pókember-film végére adaptálták, ahol ismét Mary Jane Watson vette át a szerepet, bár nem halt meg; Pókembernek sikerült megmentenie úgy, hogy utána ugrott és személyesen elkapta , majd megküzdött a Zöld Goblinnal, miután biztonságba engedte Mary Jane-t, bár...

MJ emlékszik még egy napra?

De a "One More Day", J. ... És az Amazing Spider-Man #55 éppen most tárgyalta a Pókember és a Mephisto közötti megállapodást a "Még egy nap" című filmben, amiből kiderül, hogy Mary Jane már emlékezett az eredeti idővonalra. Kindred szabadjára engedi haragját Pókemberre (ismét), amikor MJ a kezében marad. – Nem emlékszik – mondja neki .

Gwen Stacy létezik a Spider-Man ps4-ben?

Az egyik észrevehető hiányosság az Insomniac által készített mindkét Spider-Man játékból Gwen Stacy. Mary Jane és számos más főszereplő feltűnik ebben a váltakozó kontinuitásban, de Gwen észrevehetően hiányzik az eljárásból .

Miles és Gwen együtt vannak?

Miles Morales az élet és a végzet hálójáért folytatott háború során találkozott és beleszeretett egy ismeretlen univerzum Gwen Stacyjébe, más néven Póknőbe. A pár a Föld-8-ban telepedett le, ahol hírességpárokká váltak, és végül összeházasodtak .

Miért szerepel Gwen Stacy a Pókember 3-ban?

Gwen Stacy a producerek kérésére került be a Pókember 3-ba, akik egy rivális szerelmi érdeklődést akartak hozzáadni, és megtölteni egy „másik lány” típust , amelyet Raimi már megalkotott a trilógiában.

Meghalt Gwen Stacy a Spider-Man ps4-ben?

Gwent végül az 1973-as The Amazing Spider-Man #121 című filmben ölték meg , a Zöld Goblin ledobta a hídról, Pókember pedig véletlenül kitörte a nyakát, amikor megpróbálta megmenteni. Mondanom sem kell, hogy ez egy tragédia, amely éppúgy kísérti Petert, mint Ben bácsi meggyilkolása.

Gwen tényleg meghalt a Pókemberben?

Gwen Stacy meghal az Ultimate Spider-Man #62-ben . Halála előtt kibékült Mary Jane-nel, és biztosította, hogy soha nem voltak romantikus érzelmei Peter iránt. Csak barátként tekintett rá.

MJ meghal a Pókemberben?

Erőszak volt a sejtszinten, a radioaktivitás belülről hatolt be a testébe, és rákot terjesztett. Kiderült, hogy a radioaktív pókharapás, amely Peter elképesztő erejét adta, a testnedveit is megrongálta mérgező sugárzással. Őszintén szólva Pókember radioaktív spermával ölte meg Mary-Jane-t .

Miért Andrew Garfield és Emma Stone?

A források szerint Emma Stone és Andrew Garfield szakításának fő oka az elfoglaltságuk . Mindketten meglehetősen sikeresek a munkájuk során, és kapcsolatukban nem tudták megoldani a dolgokat az elfoglaltságuk mellett.

Ki volt előbb MJ vagy Gwen?

9 Nem ő volt Peter Parker első szerelme Gwen Stacyt általában Peter Parker első barátnőjének tartják, Mary Jane -t később mutatják be. Ez valójában egy tévhit, mivel Peter Parkernek egészen más volt a szerelme, egészen A csodálatos Pókember 4. számáig.

Kivel köt ki a Pókember?

Az Amazing Spider-Man Annual (1964) 21. számában Peter Parker és Mary Jane Watson szent házasságot kötnek! Tekintse meg az évszázad képregényesküvőjét, hiszen a régi pár megteszi az utolsó lépést!

Meg tudja-e emelni a Pókember Thor kalapácsát?

Ha a Marvel-rajongók valaha is elgondolkoztak azon, hogy Pókember méltó-e arra, hogy felemelje Thor kalapácsát, a válasz igen . ... Az MCU-ban Spidey valóban lehetőséget kap Mjolnirt hadonászni, amikor Amerika Kapitány eldobja neki a kalapácsot, ami lehetővé teszi, hogy Peter kirántsa a veszélyből – és Valkűr repülő lovának útjába kerüljön.

Kivel feküdt le Peter Parker?

De még ennél is több olyan eseményeket fedezünk fel, amelyek May néni és Otto Octavius ​​tervezett házassága előtt történtek. És pontosan mire jutottak Ock doki kilencedik függelékével. Tehát nemcsak mi kapjuk meg ezt a kinyilatkoztatást, hanem Peter Parkernek is meg kell tapasztalnia a szexet a nagynénjével, első kézből .

Ki lőtte le May nénit?

Ott May nénit lelőtte egy mesterlövész (Jake Martino), akit a Kingpin bérelt fel , kihasználva a Pókember kilétének ismeretét. Kórházba került, jelenlegi állapota olyan válságos volt, hogy Peter minden eszközt átkutatott, hogy megtalálja a módját, hogy megmentse az életét.