Visszatérhet a telt ház?

Pontszám: 4,7/5 ( 42 szavazat )

A Netflix 5 évad után lemondta a Full House című vígjátéksorozatát.

Lesz-e a Fuller House 6. évada?

A Washington News Day beszámolója szerint a Fuller House 6. évadának felállítását törölték, miután csökkent a nézettsége .

Visszahozzák a Fuller House-t?

bejelentette, hogy a "Fuller House" az ötödik évad után véget ér . Az eredeti sorozat nyolc évadon keresztül futott az ABC-n 1987 és 1995 között. A 2019 novemberében forgatott DJ, Kimmy és Stephanie hármas esküvőjének tervezése és kivitelezése került a sorozat utolsó kilenc epizódjának elsődleges középpontjába.

Miért mondták le a Fuller House-t?

A Netflixen a több mint 1500 másik műsor között zajló verseny és a nézőszám jelentős növelésére való képtelenség miatt a műsor 5 évad után 2020-ban véget ért.

Kimmy Gibbler valóban terhes?

Ebben az esetben azonban a válasz: nem. Andrea Barber , aki Kimmyt játszotta a Fuller House öt évadában , valójában terhes nőnek öltözött a jeleneteihez . Azonban a Fuller House 4. évadának végén, amikor Danielle baba megérkezik, Andrea Barber felhagyott a „has” viselésével.

Lehetséges okok, amiért a Fuller House-t törölték

35 kapcsolódó kérdés található

Kihez ment feleségül DJ Tanner?

Teltház után Valamikor a Full House finálé után DJ egyetemre ment. Végül állatorvos lett, és feleségül vette az idősebb Tommy Fuller tűzoltót. A párnak három fiúgyermeke volt: Jackson Fuller, Max Fuller és Tommy Fuller, Jr.

Lori Loughlin miatt törölték a Fuller House-t?

Becky néni kap egy kis említést a Netflix "Fuller House" című filmjének utolsó epizódjairól. Loughlin és férje ellen vádat emeltek a 2019-es egyetemi felvételi botrányban. Ennek eredményeként Loughlin nem jelenik meg a sorozat utolsó epizódjaiban .

Ki játssza Lilyt a Fuller House-ban?

Arabella Grant Lilyt alakítja a Fuller House-ban.

A Fuller House-ból származó Stephanie terhes a való életben?

Született Andrea Barber? A rövid válasz: nem . Andrea Barber csak terhes nőnek öltözött a „Fuller House” jelenetekhez.

Ramona és Jackson randevúznak a Fuller House-ban?

Ramona és Jackson a 3. évadban elköltöznek a Fuller rezidenciából . Ennek eredményeként azonban marad. Jackson örül, hogy Ramona marad, mert nyakkendőt választott neki, hogy lenyűgözze Lolát, ami meg is történt, így az első csókjuk lett.

Melyik epizódban csókolja meg Ramona Jacksont?

A Ramona's Not So- Epic First Kiss a 2. évad harmadik epizódja, és összességében a Fuller House tizenhatodik epizódja.

Miért Kim babája, Stephanie?

Adja meg a béranyaságot opcióként. Stephanie azonban komoly kapcsolatban volt barátjával (és Kimmy bátyjával), Jimmy Gibblerrel, és nem volt biztos benne, hogy jól érzi-e magát, ha felkéri őt apának, ha az egyik petéje életképes lesz. Kiderült, hogy igen, és a szezon végére egy embriót ültettek Kimmybe.

Mi történt Stephanie Tanner babájával?

A 3. évadban Stephanie érdeklődést mutat a gyermekvállalás iránt Jimmyvel, és Kimmyt választják helyettesítőnek, mivel Stephanie terméketlen. A 4. évad végén Kimmy megszüli a lányukat. Danielle-nek (Danny Tannerről) és Jo-nak (DJ-ről) hívják.

Michelle a Fuller Házban van?

Mivel Ashley és Mary-Kate Olsen nem hajlandó megismételni Michelle szerepét a Fuller House-ban, kíváncsi, miért nem Elizabeth Olsent kérték fel megfelelően, hogy játssza el helyette a szerepet. ...

Becky nénit kirúgták a Fuller House-ból?

Míg Lori Loughlin a közelmúltban bűnösnek vallotta magát a főiskolai felvételi botrányában összeesküvés vádjában, a "Fuller House" tévés szereplőjének, Becky néninek van egy másik oka is, amiért hiányzott a sorozat utolsó kilenc epizódjából, amelyet kedden tettek közzé a Netflixen: Hazájába látogat, hogy segítsen. egy szülő.

Jesse és Becky elválik?

Jesse és Becky másodszor is szakítanak a "Breaking Up Is Hard to Do (22 Minutes)" című filmben. Szakítanak, mert szeretnének együtt tölteni az idejüket párként, és hogy Becky lovagolni akar, nem pedig a Smash Clubba, Jesse pedig a Smash Clubba akar menni, nem pedig lovagolni.

Hogyan magyarázták el Becky nénit a Fuller House-ból?

De ez nem segített a Fuller House showrunnereinek elmagyarázni, mi történt Beckyvel. _ "

Danny Tanner újraházasodott valaha?

Danny Tanner A körülbelül 20 évvel később játszódó Fuller House-ban Danny Los Angelesben él, és társműsorvezetője a Wake Up, USA. Újra feleségül vette egy Teri nevű nőt , és szórványosan elmegy San Franciscóba, hogy meglátogassa az unokáit.

DJ és Steve a való életben randevúztak?

DJ és Steve a „Full House” című filmben újra és újra klasszikus páros volt. Bár Bure és Weinger a való életben soha nem randevúztak , a két színésztárs szoros kapcsolatot tartott fenn a képernyőn kívül. Bure el is vitte Weingert a valós gimnáziumi szalagavatójára, amint azt az Instagramon egy visszaemlékező fotón elárulta.

Mi történt DJ férjével?

Tommy DJ férje volt, és a tűzoltóságon dolgozott. Az "Our Very First Show, Again" című epizódból kiderül, hogy szolgálata közben hunyt el . DJ azt mondta, hogy szeretett tűzoltó lenni, és azért halt meg, amikor azt csinálta, amit szeretett: életeket mentett.

Miért nem lehet Stephanie-nak gyereke?

Elsődleges petefészek-elégtelenség (POI) Tekintettel arra a súlyosságra és a véglegesség érzésére, amellyel Stephanie magyarázta meddőségét, az elsődleges petefészek-elégtelenség – más néven korai petefészek-elégtelenség vagy korai menopauza – nagyon valószínű jelölt lehet annak az oknak, amiért Stephanie-nak nem lehet gyereke. .

Ki halt meg a teltház miatt?

Jesse és Michelle mindketten összetörve próbálnak megbékélni a halálával. San Francisco-i látogatása során Jesse szeretett nagyapja, Papouli álmában hal meg.

Stephanie Tanner hogyan nevezte el a lányát?

Stephanie Danielle "Danni" Jo -nak nevezi el a babát, akit apjáról és DJ-ről kaptak.

A Fuller House melyik epizódjában derül ki Stephanie, hogy nem tud teherbe esni?

„Fuller House” Maybe Baby (2017-es TV-epizód) – IMDb.

Ki volt DJ első csókja?

DJ csókja Kevinnek egyben Candace Cameron-Bure első csókja volt a való életben.