Ehet-e Brook még egy ördöggyümölcsöt?

Pontszám: 4,1/5 ( 71 szavazat )

Brook nem kaphat még egy ördöggyümölcsöt , hacsak Oda-sensei hiper-kreatív fantáziája nem biztosít számára kiskaput.

Mi van, ha Brook evett egy másik ördöggyümölcsöt?

Ez arra késztette a rajongókat, hogy azt gondolják, hogy ha megeszed a második ördöggyümölcsöt, az felváltja az első gyümölcsöt, de az Enies Lobby Arc-ban Lucci és Blueno azt mondták, ha az első megevése után megeszed a második gyümölcsöt, a tested felrobban, és meghalsz. .

Brook eszik ördöggyümölcsöt?

Devil Fruit Brook azon képessége, hogy el tudja választani a lelkét a testétől. Amíg még élt, Brook megette a Yomi Yomi no Mi -t, egy Paramecia-típusú ördöggyümölcsöt, amely lehetővé tette a lelke számára, hogy visszatérjen az élők világába, és halála után újra belakhassa testét.

Ehet-e Luffy 2 ördöggyümölcsöt?

Minden személyiségnek lehet egy gyümölcse. Tehát Luffy nem ehet még egy ördöggyümölcsöt és életben maradhat . A feketeszakáll szimbólumának 3 koponyája van, így a jövőben egy harmadik ördög gyümölcsét is megeheti.

Brook rendelkezik ördöggyümölcs képességgel?

Brook bemutatta az Ördöggyümölcs új erejét a Fish-Man Islanden az időkihagyás után. Brook lelke, amely visszatért a csontvázába, még mindig képes elhagyni a testet, általában úgy, hogy kilép a szájából, hasonlóan az asztrális kivetítéshez, és bárhová mozgatja, ahová csak akarja.

Brook ehet még egy ördöggyümölcsöt? | Tekking101 rövidnadrág

37 kapcsolódó kérdés található

Sanji ördöggyümölcsöt evett?

7 Won't Eat: Sanji Sanji a Strawhat Pirates szakácsa és a Kalóz legénység harmadik legerősebb tagja Luffy és Zoro után. ... Ha szükség van rá, Sanji mindig használhatja azt a rohamruhát, amelyet a bátyja adott neki, és így egyáltalán nincs szükség arra, hogy ördöggyümölcsöt egyen .

A NAMI használ Hakit?

7 Nami. Nami a Straw Hat Pirates egyik tagja, és a legénység navigátoraként szolgál. ... A Wanóban Nami biztosan találkozik a sorozat legerősebb ellenségeivel. Eiichiro Oda valószínűleg megadja Naminak a Hakit használatának képességét, amikor eljön ez a pillanat .

Megeszik Zoro egy ördöggyümölcsöt?

A Kaido's Devil Fruit Uo Uo no Mi vagy Fish Fish Fruit néven ismert, amely hihetetlen erőket adott a gazembernek. Bár nincs utalás arra, hogy Zoro bármilyen ördöggyümölcsöt is befalna , minden bizonnyal szívesen látnánk Roronoát óriási sárkányként!

Ki evett 2 ördöggyümölcsöt?

Feketeszakáll karakterfejlődésének csúcspontja a marinefordi ívben volt, amikor meglepő módon kifejtette Whitebeard ördöggyümölcserejét. Ez mindenki számára meglepetés volt, mert ő az egyetlen ember, aki valaha két ördöggyümölcsöt forgat. Tehát hadd tárgyaljam röviden, hogyan lehetséges ez.

Hogyan jutott Feketeszakállhoz 2 ördöggyümölcs?

Hogyan szerezte meg Feketeszakáll a második ördöggyümölcsét? ... A Blackbeard valahogy megnövelte a Gura Gura no Mi-t, miután Fehérszakáll meghalt, majd elfogyasztotta . Nem "atipikus teste" miatt robbant fel, ahogy Marco kijelentette.

Brook immunis a nagymamára?

Biztosan Brook az egyetlen lény az OP világában, aki immunis a Big Mom gyümölcsére (nem számítva az embereket, mennyire félnek tőle). De Linlin még a gyümölcse nélkül is egy rendkívül erős démon, szupererővel, olyan kitartással és nagyon jól elsajátított hakival. Brook elkerülheti a gyümölcsét, de harci szempontból nem vetélytársa a Big Momnak.

Létezik a halhatatlanság ördögi gyümölcse?

Az Eisei Eisei no Mi (Eisei japán az egészség/halhatatlanság) egy Paramecia típusú ördöggyümölcs, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy irányítsa az immunrendszert. Diosz, Zargott egykori uralkodója ette.

Robin ördöggyümölcsöt evett?

Robin megette a Hana Hana no Mi -t, egy Paramecia-típusú ördöggyümölcsöt, amely lehetővé teszi számára, hogy bármely testrészének másolatait kicsírázza a hatótávolságon belüli bármely felületről. ... Az a pozíció, amelyet Robin általában elfoglal, amikor a képességeit használja.

Megölhető-e Brook egy darabból?

Brook df ereje az, hogy újraélesztjük, és ez csak egyszer fog megtörténni. Mivel a teste már csontváz, immunis a biológiai halálra , például öregség vagy betegség miatt. Jelenlegi állapotában csak úgy lehet megölni, ha összetörik a gerincét.

Brook megfojthat egy darabot?

Úszásképtelenség: Mivel ördöggyümölcs-használó volt, Brook elvesztette az úszás képességét, és megfulladt . ... Tengerkő: A többi ördöggyümölcs-használóhoz hasonlóan Brook is sebezhető a tengerkővel szemben, mivel képes kiüríteni az ördög gyümölcsét.

Brook halhatatlan egy darab?

Valóban halhatatlannak tűnik, hiszen láttuk, hogy többször lefejezték és megsérültek, amiből kalciumban gazdag italok, például tej ivásával gyógyult vissza. Az egyetlen két lehetőség van a megölésére, ha vízbe merítik, vagy az egész testét összezúzzák, és arra kényszerítik a lelket, hogy elhagyja a testet.

Milyen 2 ördöggyümölcsöt evett Feketeszakáll?

Ördöggyümölcsök. Feketeszakáll, aki a Yami Yami no Mi (jobb kéz) és a Gura Gura no Mi (bal kéz) erejével is rendelkezik.

A Luffy's Devil Fruit gyenge?

A Luffy's Gum Gum Fruit az egyik legerősebb a One Piece világában, de még mindig vannak erősebb fajták. ... Ez az ördöggyümölcs a Paramecia osztályba tartozik, és ereje gumivá változtatta Luffy testét.

Mi a legritkább ördöggyümölcs?

A mitikus zoánok az ördöggyümölcs legritkább fajtája, még inkább, mint a logiák. Mesterséges Zoan - Mesterségesen létrehozott Zoan gyümölcsök, amelyek hatására a felhasználó tartósan felvesz egy állati tulajdonságot; bár sokkal ritkábban, a felhasználó tetszés szerint tud átalakulni.

Miért fél a nagymama Shankstől?

TL;DR Big Mom fél Shankstől, mert túl erős neki .

Ki a leggyengébb szalmakalap?

2 Usopp (Szalmakalap-kalózok) A szalmakalapos legénység közül azonban Usoppról azt állították, hogy mindig is a leggyengébb, legemberibb karakter volt.

Ki tudja nyitni a szemét Zoro?

3 válasz. Mégsem derült ki semmi, hogy Zoro szemében van-e valami különleges erő, ami miatt csukva tartja. Eddig csak annyit mutattak be, hogy a heg súlyosan megsértette a szemét, ami miatt nem tudja kinyitni.

Valóban bántja Nami Luffyt?

A sorozat során Nami az egész sorozat során péppé tudta verni Luffyt. Ahogy a mangából láttam, nem hatnak rá a normál ütések .

Nami szereti Sanjit?

Nemcsak Nami tiszteli Sanjit, mint jobb szakácsot , hanem lovagiassága miatt is, mivel az Ennies Lobby íve során, annak ellenére, hogy Khalifa legyőzte, Nami csodálatát fejezte ki Sanji etikája miatt, amiért megtagadta a nők elleni harcot, és úgy döntött, hogy visszafizeti Kalifát azért, amit megtette, megmutatva, hogy nagyon tiszteli Sanjit és...

Zoro használta a Hódító Hakiját Wanoban?

A One Piece meglepően szabadjára engedte Roronoa Zoro saját Conqueror's Hakiját a sorozat legújabb epizódjával! Az anime hivatalosan is elindította a Wano Country ív csúcspontját, amely felé már több éve épít.