Amelia megmenthette volna Dereket?

Pontszám: 4,8/5 ( 38 szavazat )

Meredith bejött a kórházba, és még Derekkel is tudott időt tölteni, annak ellenére, hogy agyhalott volt. ... Amelia azt is mondta , hogy megmenthette volna Dereket , mert csodákat művelt a megélhetéséért . Úgy érezte, ha ő lett volna az öccsét ápoló orvos, Derek még mindig élne.

Amelia Shepherd jobb, mint Derek?

A műsorban Amelia valójában a jobb sebész, mert van egy . 8 rekord és Dereknek van egy . 14 rekord. ... Derek legalább egy évtizeddel megelőzte Ameliát, és sokkal több műtétje volt, mint Ameliának, így természetesen több beteg halt meg az asztalán, mint az övén.

Mi történt Ameliával Derek halála után?

Amikor Derek későn meghalt a 11. évadban, Owennek várnia kellett, hogy elmondja Ameliának, amíg ki nem jön a műtét . Amikor közölte a hírt, úgy tűnt, Amelia nem érintette. Ez azonban egyszerűen Amelia módja volt a megbirkózásnak. Meredith „évi kihagyása” alatt Amelia folyton sötét és oda nem illő vicceket sütött Derek halálával kapcsolatban.

Mi a korkülönbség Derek és Amelia között?

Grey ezt tényleg nem gondolta végig. Azt hiszem, Owen valószínűleg annyi idős, mint Kevin, de nem. Igen , de azt mondták , hogy Ameliának és Dereknek hét év volt a különbség .

Amelia visszaesik Derek halála után?

Átveszi Derek munkáját a Gray Sloan Memorial idegrendszeri vezetőjeként, és Meredith halála után is együtt él. Amelia rövid időre visszaesik a házasságuk előtti Owen-nel vívott veszekedés után , de azonnal visszatér a józansághoz.

Grey anatómiája 11x24 – Amelia elmondja Meredithnek, hogy nem tudott elbúcsúzni Derektől

24 kapcsolódó kérdés található

Miért hagyta el Amelia Owent?

Teddy érdektelenségének fényében Owen elmondja Ameliának, hogy őt választja. Owen azonban továbbra is birtokló és megszállott viselkedést tanúsít Teddyvel és a terhességével kapcsolatban, aminek következtében Amelia végleg kivált a kapcsolatukból.

Miért hagyta el Amelia Jamest?

Amelia később kiabált Jamesnek, amiért nem hagyta, hogy kiálljon magáért, és elhallgattatta a beszélgetés alatt. Azt mondta, hogy nem működik, és megkérte, hogy menjen el . Amikor visszautasította, elment. ... Többször is telefonált Jamesszel, és felbontotta az eljegyzést.

Derek és Amelia tényleg rokonok?

Amelia Derek Shepherd (Patrick Dempsey) családjának legfiatalabb testvére , és gyógyuló drogfüggő. Története mindkét műsorban a józansággal, a meggondolatlansággal és az idegsebész ambíciójával vívott küzdelme körül forog.

Meredith idősebb, mint Amelia?

@Kvar1038 Meredith volt a legidősebb a rezidens osztályában . Néhány évig Európában volt barátaival, mielőtt elkezdte volna a gyakorlatát. Ő a legidősebb a családjában, míg Amelia a legfiatalabb a családjában.

Derek és Amy ikrek?

Amelia Shepherd a Gray Sloan Memorial Hospital idegsebészeti osztályának vezetője. Ő Derek Shepherd legfiatalabb nővére , és hivatalosan a Seaside Health and Wellnessnél dolgozott kiváltságokkal a St. Ambrose kórházban.

Melyik epizódról tudja Amelia, hogy Derek meghalt?

A "Te vagy az otthonom" a Grey's Anatomy című amerikai televíziós orvosi dráma tizenegyedik évadának huszonötödik epizódja és évadzárója, és összességében a 245. epizód.

Kit hívott Derek, mielőtt meghalt?

Hívja az 1-929-266-5283-as számot, hogy meghallja Derek hangpostáját Meredithnek , mielőtt meghalt.

Miért olyan gonosz Meredith Ameliával szemben?

Meredith úgy gondolja, hogy Amelia önközpontú, amiért őt hibáztatja, amiért kikapcsolta a lélegeztetőgépet anélkül, hogy utoljára láthatta Dereket. Amelia pedig utálja Meredithet, amiért nem engedte meg, hogy utoljára lássa Dereket. ... Úgy érzi, Amelia átvette az uralmat az életén, és kérés nélkül berontott.

Amelia helyettesíti Addisont?

Miközben Addison helyettesítőket kezd keresni, ő és Jake rájönnek, hogy senki sem felel meg Addison normáinak. Amelia felajánlja, hogy lesz a helyettesítője , de Addison visszautasítja, és azt akarja, hogy Amelia meggyógyuljon és józan maradjon. Cooper igyekszik megbizonyosodni arról, hogy Erica halála után Mason vele és Charlotte-tal lesz.

Amelia vagy Derek jobb idegsebész?

Míg Derek központi szerepet játszott a műsorban, húga, Amelia önmagában is nagyon jó idegsebész . Amelia a Harvard Medical School osztályának legfelső fokán végzett, majd a Johns Hopkinsnál végzett rezidensként.

Ki a legokosabb orvos GREY anatómiájában?

1 Meredith Gray Meredith Gray a legintelligensebb karakter a sorozatban, annak ellenére, hogy nincs ítélőképessége, amikor a szíve akadályozza. Rezidens korában idegsebészetre írták, majd később általános sebészetre cserélték, amelyre nehéz bejutni.

Amelia vagy Derek idősebb?

Tehát tudjuk, hogy Amelia 5 éves volt, amikor az apját lelőtték. Derek nyilvánvalóan idősebb volt , de nem tudjuk pontosan a korát, amikor ez történt. Mivel egészen biztos vagyok benne, hogy Derek 1966-ban született, az ő kora alapján kideríthetjük Ameliát. ... Valahol a műsorban szomorú, hogy Amelia és Derek 7 év különbséggel élnek.

Meredith mennyivel idősebb Maggie-nél?

Több vita után Maggie elmondja Meredithnek, hogy ő a féltestvére . Meredith hitetlenkedve mutat rá, hogy öt éves korában tudta volna, hogy anyja terhes lesz, mivel Maggie öt évvel fiatalabb nála. Meredith Alex Karevvel együttműködve eldönti, Maggie hazudik-e, vagy téved.

Hány éves Cristina Yang?

Sandra Oh: Cristina Yangot alakítja; a tényleges életkor [44]; A karakter életkora körülbelül 35 éves (22 évesen fejezte be a főiskolát, Ph.D.

Jonak és Alexnek van babája?

Elhidegült férje halála után hozzáment Alex Karevhez, amíg az elhagyta volt feleségéért, Izzie-ért. Jelenleg Luna Ashton édesanyja.

Terhes a színésznő, aki Ameliát alakítja a GREY anatómiájában?

Caterina Scorsone színésznő, aki leginkább Dr. Amelia Shepard szerepéről ismert a Grey anatómiájában és a mellékelt Private Practice-ben, bejelentette, hogy harmadik gyermekét várja férjétől, Robert Gilestől.

Miért hívja Derek Ameliát Amynek?

Amikor először megismerkedett a szürke jellel, Amy-nek hívta, mert ez csak Dereks kishúgaként jellemezte .

Ameliának gyereke van Linkkel?

Visszatérése (egy eszméletlen Meredith látomásában) egybeesett azzal, hogy Amelia (Caterina Scorsone) és Link (Chris Carmack) megerősítette a baba nevét, miután a 16. évad fináléjában örömöt szereztek.

Miért mondott nemet Amelia a linkelésre?

Linknek elmondta , hogy szörnyű felesége volt Owen Huntnak , elvetette azt az ürügyet, hogy személyiségét megváltoztató agydaganata volt akkoriban, másutt pedig a 17. évadban kissé elutasítóan azt mondta Linknek, hogy nem is volt ideje gondolkodni. házasság.

Hogyan nevezték el Amelia és Link a babát?

Kiderült, hogy már tudjuk a választ. Amelia úgy döntött, hogy kisfiát Scout Derek Shepherd Lincolnnak nevezi el, aki valószínűleg az egyik legjelentősebb név a televíziózás történetében. A „Scout” Link valódi neve (ami Atticus) felé mutat, valamint irodalmi utalás a To Kill a Mockingbird-re.