Nem tudod megállítani a cameos érzést?

Pontszám: 5/5 ( 16 szavazat )

A „Can't Stop the Feeling” hivatalos videójában jól ismert sztárok, köztük Anna Kendrick, James Corden, Gwen Stefani és Ron Funches szerepelnek . ... Timberlake megszólaltatja Branch karakterét a trollokban Anna Kendrick mellett, aki Poppy hercegnőt alakítja.

Az emberek nem tudják megállítani a videós színészek érzését?

Timberlake kezdetben a „Can't Stop the Feeling” című dallal debütált egy „first listen” videóval, amelyben a Trollok szereplői – Anna Kendrick, James Corden, Ron Funches, Kunal Nayyar és Icona Pop – együtt táncoltak az új kislemezen.

IS nem tudja megállítani a popzene érzését?

A "Can't Stop the Feeling" a popsztár első zenéje több mint két éve , és az első kislemez a Trolls filmzenén, amely szeptember 23-án jelenik meg az RCA Recordsnál. Timberlake megszólaltatja Branch karakterét a Trolls filmben Anna Kendrick mellett, aki Poppy hercegnőt alakítja.

Nem tudod megállítani a használt hangszereket?

Ebben a dalban Dynamics-t használnak: Mert a dalban a refrénnél van egy gitár, dob és a tenyerek tapsolása. Egyre hangosabb és erősebben énekel. ... Hangszín: A hangszínben az elején van egy kis gitár, és a refrén közelében minden hangszerrel nagyon energikus lesz.

Mi a történet mögött nem tudja megállítani az érzést?

Timberlake megjegyezte, hogy a dalt Bill Withers "Lovely Day" című dala ihlette . Ebben az a különbség, hogy nem is olyan, mintha csak egy dalt írnánk egy filmhez, hanem olyan szereplőknek, akik el fogják énekelni a filmben. Ez az a rész, ami miatt ez olyan feladat lett, amit még soha egyikünk sem végzett el.

Justin Timberlake eladta a Can't Stop The Feeling című teljes dalát Celeb Cameos-val

16 kapcsolódó kérdés található

Ki a leggazdagabb NSync-tag?

Chris Kirkpatrick Net Worth: Chris Kirkpatrick amerikai énekes, táncos, előadóművész és szinkronszínész, akinek nettó vagyona 10 millió dollár. Chris Kirkpatrick a legszélesebb körben a sikeres fiúbanda, az 'NSync egyik tagjaként ismert.

Justin Timberlake írta a Trollokat?

De nem ő írta az összes nagyszerű dalt a Trolls and Trolls World Tour-ban, és azt mondja, ez egy kicsit problémássá vált a gyerekében. Justin Timberlake fia imádja apja Trollok filmjeit.

Lesz Trolls 3?

Ha a Universal 2021 végéig zöld fényt adna a "Trollok 3"-nak, akkor legalább két évbe telne az animációs film összeállítása. Ez azt jelenti, hogy a "Trolls 3" legkorábbi megjelenési dátuma valamikor 2023-ban lesz.

Mi volt a neve annak a csoportnak, amelynek korábban Justin Timberlake tagja volt?

Justin Timberlake, teljes egészében Justin Randall Timberlake, (született: 1981. január 31., Memphis, Tennessee, USA), amerikai énekes és színész, aki a rendkívül sikeres „fiúbanda” *NSYNC tagjaként vált ismertté, mielőtt szólókarrierje lett volna. előadó.

Hogy mondod, fogd be a szádat a Fülöp-szigeteken?

"Pofa be!" önmagában már a közönséges filippínónak is érthető, de tagalog fordítása a "Légy csendben!" a " Tumahimik ka! " vagy a "Tahimik!" a "Csendért!" Tumahimik ka!

A bezárkózás rossz szó?

A kifejezés valószínűleg a "fogd be a szád" vagy a "fogd be a szád" rövidített formája. ... Használatát általában durvanak és udvariatlannak tartják, és egyesek trágárságnak is tekinthetik.