Nem találod az alienistát a Netflixen?

Pontszám: 4,4/5 ( 69 szavazat )

Az Alienist 1. évad nem elérhető a Netflixen az Egyesült Államokban, és nagyjából kizárható annak a lehetősége, hogy hozzáadják, mivel a sorozat nemrégiben talált új streaming otthont. ... Ehelyett elkapja az első évadot a vadonatúj HBO Max streaming szolgáltatáson.

Láthatom a The Alienist-t a Netflixen?

Az Amazonon átveheti az Alienist könyvek egy példányát. Az Alienist a Netflixen közvetíti . Valami mást keresel? Tekintse meg a Netflix legjobb sorozatait és a Netflix legjobb filmjeit bemutató útmutatónkat, látogassa meg TV-műsorunkat, vagy tájékozódjon a 2020-as közelgő új tévéműsorokról.

Hol tudom még megnézni az Alienist című filmet?

Utol kell érni? Jelenleg a teljes első évad ingyenesen streamelhető a TNT honlapján . Nézze meg az elejétől az exkluzív bónuszjelenetekkel és az egyes epizódokhoz tartozó kulisszák mögötti kommentárokkal együtt. Vagy az évad teljes egészében megvásárolható az Amazon Prime-ról, az iTunes-ról vagy a YouTube-ról.

A The Alienist első évada a Netflixen?

Április 19-től az Alienist első évada streamelhető lesz a Netflixen , de van egy fogás. A műsor nemzetközileg is elérhető lesz, az Egyesült Államok és Franciaország kivételével mindenhol. Tehát technikailag igen!

Hol tudom megnézni az Alienist 1. évadot?

Jelenleg a "The Alienist - Season 1" streaming formában nézheti meg a Hoopla, DIRECTV, TNT, HBO Max , Spectrum On Demand oldalakon, vagy letölthető itt: Apple iTunes, Google Play Movies, Vudu, Amazon Video.

Az Alienist | Hivatalos előzetes [HD] | Netflix

26 kapcsolódó kérdés található

Az Alienist 1. évad az Amazon Prime-on van?

Nézd meg az Alienist 1. évadját | Prime Videó.

Az Alienist 2. évad az Amazon Prime-on van?

Nézze meg az Alienist: A sötétség angyala: 2. évad | Prime Videó.

Mi történt az Alienisttel a Netflixen?

További videók a YouTube-on Az Alienist 1. évadja nem elérhető a Netflixen az Egyesült Államokban , és nagyjából kizárható annak a lehetősége, hogy hozzáadják, mivel a sorozat nemrégiben talált új streaming otthont. A jó hír az, hogy az Egyesült Államokban beállítottak egy streaming otthont, de nyilvánvalóan nem a Netflix.

Ki közvetíti az Alienist című filmet?

Nézze meg az Alienist-t – TV-műsorok közvetítése | HBO Max .

Hol nézhetem meg ingyen az Alienist 2. évadot?

Jelenleg a "The Alienist – Season 2" streaming formában nézheti meg a Hoopla, DIRECTV, TNT, HBO Max , Spectrum On Demand oldalakon, vagy megvásárolhatja letöltésként itt: Apple iTunes, Google Play Movies, Vudu, Amazon Video.

Az Alienist jó műsor?

Az Alienist lenyűgöző szereplőgárdával és kiváló produkciós dizájnnal büszkélkedhet, de a lassú tempó és a túl sok trópus megakadályozza, hogy valóban kiemelkedjen a túlzsúfolt műfajból.

Hogyan nézhetem meg az Alienist-t kábel nélkül?

Ha nem rendelkezik kábeltévével, akkor is megtekintheti az Alienist szezont, ha online nézi a TNT -t az alábbi szolgáltatások bármelyikével: Hulu Live TV – TNT-t, helyi csatornákat és egy csomó egyéb csatornát és szolgáltatást kínál. A Hulu támogatja a Roku, Fire TV Devices, Apple TV, Chromecast, Xbox One, iOS, Android és egyéb eszközöket.

Az Alienistnek van 2. évada?

A második évad The Alienist: Angel of Darkness címmel 2020. július 19 -én mutatkozott be.

A Netflixnek van Alienist 2. évada?

Az Alienist második évadát 2020. július 19-én vetítették az Egyesült Államokban a TNT-n. A Netflix egyesült királyságbeli és írországi megjelenésének pontos dátumát még nem közölték, de a streaming óriás most megerősítette, hogy 2020. október 22-én érkezik.

Mi történt az Alienisttel a Hulu-n?

Noha a The Alienist jelenleg nem része a Hulu streaming könyvtárának, bizonyos epizódok jelenleg elérhetőek a Hulu + Live TV előfizetői számára a hálózat igény szerinti kínálatán keresztül. Ne feledje, hogy az elérhetőségről a hálózat dönt.

Meg tudod nézni az Alienist-t az HBO Max-on?

Az Alienist 1. évadát most az HBO Max közvetíti . ... A The Alienist 2. évadának, az Alienist: A sötétség angyalának új epizódjai azonban csak a TNT alkalmazáson streamelhetők.

Lesz harmadik Alienist?

A TNT eddig nem újította meg a The Alienist-t a 3. évaddal . Az Alienist: A sötétség angyala epizódonként átlagosan valamivel több mint 1 millió nézőt ért el a TV-sorozat döntője szerint. Ez kevesebb, mint a sorozat 2018-ban sugárzott első évadában mért átlagos 1,7 millióhoz képest.

Hány epizód van a The Alienist 2. évadban?

A tíz epizód során Kreizlert Dakota Fanning ambiciózus rendőrtitkára/törekvő nyomozója, Sara Howard és Luke Evans újságillusztrátora, John Moore segíti.

Az Alienist visszatér 2020-ban?

A The Alienist: Angel of Darkness izgalmas sorozatának második előzetese Az Alienist második évadát még 2020-ban adták ki a TNT-n és a Netflixen, amikor a csapat egy új szörnyű bûnnel foglalkozott.

Hol játszódik az Alienist 2. évad?

New York City, 1897 . A csecsemőket elrabolják, és halottak lesznek. Sara Howardhoz (Dakota Fanning) csatlakoznak barátai, az alienista Laszlo Kreizler (Daniel Bruhl) és John Moore újságíró (Luke Evans) a groteszk bűnök megoldásában.

Ki a gyilkos az Alienist 2. évadban?

A fináléra a nézők tudták, ki áll a New Yorkot elsöprő babarablás-sorozat mögött. A tettes az egykori Elsbeth Hunter volt, akit most Libby Hatch (Rosy McEwen) néven ismertek. Anyja meggyilkolásának kísérlete miatt évekig menedékházba zárták.

Az Alienist félelmetes?

A szülőknek tudniuk kell, hogy az Alienist egy sötét, erőszakos dráma Caleb Carr 1994-es bestseller-regényén alapul. A 19. századi New Yorkban játszódik, és hátborzongató gyermekgyilkosság-sorozat körül forog.

Mi történik az Alienistben?

Végül bebizonyosodott, hogy az igazi gyilkos John Beecham/Japheth Dury (Bill Heck), egy mentálisan instabil volt tizedes, aki a népszámlálási irodában dolgozik. Moore-nak és Kreizlernek sikerült egy víztározóig üldöznie, miután átment Beecham lakásán, és szívet talált egy dobozban .