Nem tud hozzáférni a páncélszigethez?

Pontszám: 4,1/5 ( 9 szavazat )

Hogyan lehet elérni az Isle Of Armourt. Mivel a sziget a tulajdonképpeni Galar partjainál fekszik, a szárazföldről nem érhető el, ezért a Wedgehurst állomásról repülő taxival kell eljutnia oda.

Hogyan nyithatja meg a lehetőséget, hogy meglátogassa az Isle of Armourt?

Miután megvásároltad a Pokémon Sword and Shield bővítőkártyát és elindítod a játékot , értesítést kapsz arról, hogy most már ellátogathatsz az Isle of Armour-ra. A játékon belüli felugró ablak jelzi, hogy megkaptad az Armor Pass-t, és menj tovább. Ne feledd, hogy ezt a jegyet csak akkor kapod meg, ha a főjátékban eljutottál a Wild Area-be.

Hogyan jutok vissza Páncélszigetre?

Beszéljen a jegykapu melletti emberrel Az állomáson belül beszéljen a jegykapu melletti férfival. Ha megvan a Páncélbérleted, a rendszer megkérdezi, hogy el akarsz-e menni a Páncél állomásra, amely elviszi az Isle of Armour-ra.

Miért nem működik a bővítőkártyám?

El kell érnie a Wedgehurst állomást, és el kell jutnia a Wild Area területére. Ha a probléma továbbra is fennáll, törölje és töltse le újra azt a szoftvert, amely nem ismeri fel a DLC-t. ... A szoftver menüjében válassza a Szoftver kezelése, majd a Szoftver törlése (nem archiválási szoftver) lehetőséget. Ezután töltse le újra a játékot.

Hogyan tölthetem le újra az Isle of Armourt?

Hogyan töltsem le a Pokemon Isle Of Armour DLC-t
 1. Indítsa el a Nintendo Switchet, vagy nyomja meg a Home gombot a kontrolleren.
 2. Válassza a Pokemon Sword vagy Pokemon Shield lehetőséget.
 3. Nyomja meg a + gombot a további lehetőségekért.
 4. Válassza a Szoftverfrissítés lehetőséget.
 5. Ezután válassza a frissítést az internetről.

Hogyan juthat el az Isle of Armour-ra a Pokemon Sword & Shieldben

35 kapcsolódó kérdés található

Miért nem utazhatok a Páncélszigetre?

Mivel a sziget a tulajdonképpeni Galar partjainál fekszik, a szárazföldről nem érhető el, ezért a Wedgehurst állomásról repülő taxival kell eljutnia oda.

Visszaállíthatom az Isle of Armort?

Lehetőség van a Pokemon erőkifejtési értékeinek visszaállítására, ha beszél egy NPC-vel, amely egy sziget a Workout Sea-ban, a Master Dojo-tól keletre . Ez a funkció csak az Isle of Armour DLC-ben érhető el. Minden EV-visszaállítási szolgáltatás 10 Armorite-ércbe kerül.

Hogyan lehet aktiválni a kardok bővítési kártyáját?

Hajtsa végre ezeket a lépéseket
 1. Indítsa el a Pokémon Sword vagy Pokémon Shield alkalmazást a rendszer HOME menüjéből.
 2. A játék közben bármikor nyomja meg az X gombot a játékon belüli menü eléréséhez.
 3. Válaszd ki az Expansion Pass elemet a játékon belüli menüből. ...
 4. Válassza az Igen, majd az OK lehetőséget a Nintendo eShop eléréséhez.
 5. Válassza ki az Expansion Pass-t.

Hogyan tölthetek le újra egy bővítőkártyát?

Ha szükséges, töltse le újra a DLC-t.
 1. Lépjen be a Nintendo eShopba azzal a Nintendo-fiókkal, amellyel a DLC-t vásárolta.
 2. A fiókinformációk eléréséhez válassza ki az ikonját a jobb felső sarokban.
 3. Jelölje ki az Újraletöltés elemet a képernyő bal oldalán, és keresse meg a DLC-t a listában.

Hogyan tölthetem le újra a kard bővítőkártyámat?

Töltse le újra a játékból hiányzó DLC-t. Válassza ki a felhasználói ikonját a jobb felső sarokban a fiókinformációk eléréséhez, majd válassza az Újraletöltés lehetőséget . Válassza ki a tartalmat a korábban vásárolt címek listájából, és koppintson a narancssárga ikonra az újraletöltéshez.

Kaphatsz ingyen Isle of Armort?

Sajnos ezt az extra Sword and Shield tartalmat nem kapod meg ingyen . A bérlet 29,99 dollárért kapható a Nintendo eShop-on. Ugyanakkor tartalmazza a Crown Tundra DLC-t is, amely még idén megjelenik.

Elmehetsz az Isle of Armor-ra a bővítési igazolvány nélkül?

A DLC egy új frissítéssel együtt érkezik, amely új és visszatérő Pokemonok választékát mutatja be a Galar régióban. Ezeket a szörnyeket csak az új Isle of Armour területén lehet elkapni, de nem kell a kiegészítő tulajdonosa lenni ahhoz, hogy hozzáadja őket a gyűjteményéhez.

Mennyibe kerül az Isle of Armor?

Az Isle of Armour DLC ára 30 USD -ért vásárolhatja meg az Expansion Pass-t, amely tartalmazza az Isle of Armour és a The Crown Tundra DLC-t is.

Megéri a Pokemon Isle of Armor?

Véleményünk szerint sok jó oka van annak, hogy miért érdemes megvenni az Expansion Pass DLC-t! Könnyebb tenyésztés, erősítés, Watt and Money farming, nem beszélve az új Pokemonokról és Legendaries-ről, a DLC első része, az Isle of Armour már számos olyan funkciót kínál, amelyek valóban javítják a játékélményt.

Hogyan lehet feloldani a Dex Isle of Armort?

Amikor először eléri az Isle of Armourt, miután elindult a Wedgehurst vasútállomásról, egy Pokémon-kutatóval találkozik majd. Frissíti helyetted a Pokédexedet, hozzáadva az Isle of Armour Dexet, és megkér majd, hogy töltsd ki ezt a különleges Pokédexet a számára.

Megéri a BotW bővítési bérlet?

Ha Ön befejezésért, a Zelda sorozat rajongója vagy csak a Breath of the Wild nagy rajongója, a The Expansion Pass kötelező vásárlása . ... Még akkor is, ha most kezd el először játszani a BotW-vel, erősen javasoljuk az Expansion Pass azonnali megvásárlását!

Hogyan érhetek el letölthető tartalmat egy kapcsolón?

Hogyan érhetek el letölthető tartalmat egy kapcsolón?
 1. A Nintendo eShop-ot azzal a Nintendo-fiókkal érheti el, amelyen a tartalmat vásárolta.
 2. Keresse meg azt a játékcímet, amelyhez a tartalom társítva van.
 3. Válassza ki a játékot, és görgessen le az összes elérhető Letölthető tartalom megtekintéséhez, a játék részletei alatt.

Lesz harmadik DLC a BotW-hez?

Eiji Aonuma producer szerint nem lesz harmadik DLC a The Legend of Zelda: Breath of the Wild-hoz a The Master Trials és a Champions' Ballad után. A nyitott világú kaland kedvelőit azonban kissé megvigasztalhatja, hogy a Nintendo már elkezdett dolgozni a következő The Legend of Zelda játékon.

Hogyan aktiválhatom a páncélbérletemet?

Menjen a kézbe, utazzon a Wedgehurst vasútállomásra, és ott egy új, zöldbe öltözött állomásőrt talál a jegyárusító bódé mellett. Beszélj vele, és megengedi neked, hogy a Páncéligazolványoddal utazz Páncélszigetre. Beszéljen ezzel az emberrel, hogy megkezdje utazását a Páncélszigeten.

Hogyan aktiválhatod az Isle of Armor DLC-t?

Az Isle of Armour DLC elindításához menjen a Wedgehurst vasútállomásra, és beszéljen a zöldbe öltözött kísérővel . Elfogadja az Armor Pass-odat, és átengedi neked a Páncélállomásra, amely az Isle of Armour DLC kezdetét jelenti.

Hogyan kezdi a Sword bővítést?

A bérlettel menjen a Wedgehurst állomásra a Galar régió déli részén, és beszéljen a forgókapuk előtt álló fővel. Észre fogja venni a Crown Pass-odat, és megkérdezi, hogy szeretnél-e felszállni egy vonatra, hogy átmenjen az új területre. Vonat visz délre a Crown Tundra felé.

Tudsz EV-vel edzeni 100-as szinten?

A Pokemon Black and White játékban EV 100 áron edzhetsz, ha nincs feltöltve a Pokemonod . Mivel van egy új EV képzési rendszer, most megteheti ezt.