Viselhetsz spirális kúpos ékszert?

Pontszám: 4,6/5 ( 7 szavazat )

Spiral Taper/Crescents/Buffalo Tapers - ékszerként és nyújtó kúposként egyaránt használható . Hasonlóak az egyenes kúposhoz, de íves vagy spirális stílusúak.

Rendben van-e kúpos ékszerként viselni?

Kizárólag gyógyult szakaszokban hordható ékszerként, mert porózusak és túl sok baktériumot hordozhatnak. ... Általánosságban elmondható, hogy a tapereket csak kisebb méretben ajánljuk ékszerként viselni. A nagy átmérőjű kúpok egyenetlenül húzzák a fület a kúpos vastagsága miatt.

Ki tudod nyújtani a füledet spirálokkal?

Ha a nyújtás során fokozatosan szeretne áttérni a következő méretre , hordhat nehezebb gyűrűt vagy titánspirált is a fülben . A súly segít egyenletesen jelentősen felgyorsítani a nyújtási folyamatot.

Tudsz aludni spirálmérőkkel?

A dugóknak megfelelőnek kell lenniük. Van 2 másik üvegspirálom, és csak különleges alkalmakkor hordom, mivel nehéz.

Jók a spirális kúposok?

A spirálmérők a legjobb választási lehetőségek közé tartoznak, ha egyedi és igazán egyedi megjelenést szeretne találni testékszereivel. Ezek különösen érdekes választások, ha elérte a kitűzött fülméretet, és az alapokon túl szeretné bővíteni a dugókollekciót.

Nyújtott piercingek: ékszerek TÍPUSAI ÉS ANYAGOK | Váltás a spirálokra

16 kapcsolódó kérdés található

Mire használhatók a spirálkúpok?

Spirális, vállfák és félhold kúpok A spirálok, akasztók és félhold kúpok főként dekorációs vagy divatos célokra használatosak , és nem érnek sík felülettel.

Hogy hívják a spirálmérőket?

A fülfeszítőket (a fülek nyújtására használt eszközöket) gyakran kúposnak vagy spirálnak is nevezik. A kúpos fülek általában különböző méretű készletekben kaphatók a fülek fokozatos nyújtásához, valamint "O" gyűrűkkel, hogy a helyükön maradjanak.

Belehelyezett műszerrel kell aludni?

Megóvja a bőrt a kiszáradástól és a berepedezéstől. Azt javaslom , hogy aludj úgy , hogy bedugod a füled . A nélkülük való alvás irritációt, kiszáradást és repedéseket okozhat.

Meddig kell bent tartani a műszereket a méretezés előtt?

Általában annak a jele, hogy túl gyorsan feszíti ki a fülét. A türelem kulcsfontosságú ahhoz, hogy minimálisra csökkentse a lefúvás kialakulásának esélyét. Várjon 4-6 hetet , mielőtt növeli a mérőműszer méretét, és egyszerre csak egy méretet emeljen.

Kihagyhatom a csatlakozókat éjszakára?

Nincs határozott szabály arra vonatkozóan, hogy mikor érdemes megengedni a lebenyek ellazulását. Személy szerint úgy gondoljuk, hogy BÁRMILYEN méretnél előnyös, ha legalább egy ideig kint hagyja a dugót, és minden 2 gauge (1/4"-nál nagyobb méretnél) bárki képes legyen egyik napról a másikra kint hagyni az ékszereit.

Tudsz mindig tapert viselni?

Miért ne hordhatnék kúpos fülékszereket, mint mindennapi fülékszereket? A legtöbb kúpos fülfeszítő eszköznek készült , nem pedig rendszeres viseletnek. Ha így tesz, könnyen egyenetlen nyomást gyakorolhat a gyógyuló fülére, ami szükségtelen károsodáshoz vezethet.

Használhatom vazelint a fülem mérésére?

Nyújtási eljárás (kúpos módszer) A kenőanyag rendkívül csúszóssá teszi a kúpos réteget, így könnyen átcsúszik rajta. A kenőanyagok megkönnyítik a nyújtást. Amíg új kúpos vásárlás előtt áll, vegyen be egy kis jojobaolajat, E-vitamin-olajat vagy GaugeGear Stretching Balmot (a neosporin és a vazelin nem megfelelő kenőcsök a fülnyújtáshoz).

Mennyi ideig kell tartani a kúpokat a dugó behelyezése előtt?

Mielőtt rátérne a következő szakaszra, a legjobb, ha vár legalább egy hónapot a szakaszok között, de ideális esetben várjon 6-8 hetet . A fő szabály itt az, hogy minél tovább vársz a nyújtások között, annál egészségesebbek maradnak a lebenyeid, és annál életképesebbek lesznek a nagyobb méreteknél.

Meddig hagyjam bent a kúpokat?

Ha túl szoros, akkor tépje le a bőrt a lyuk belsejéről. Ez fájdalmas és hihetetlenül kellemetlen és véres. Ismételje meg addig, amíg a kúp teljesen be nem fér. Hagyja rajta legalább néhány órát, ideális esetben egy éjszakán át .

Mekkora méret jön 00g után?

00g körülbelül 3/8 hüvelyk. 00g után elfogynak a mérőméretek, ezért inkább hüvelyk töredékeit használjuk. A következő méret 00g után 7/16" . A méretek onnantól 116 hüvelykkel nőnek, de ezek csökkentett töredékek, így 8/16" helyett csak 1/2"-t mondunk.

Hogyan veszel fel tapert először?

Kúpos
  1. A kúpos nyújtáshoz először meg kell mosni a kezét, és mindent, ami a füllebenyébe kerül. ...
  2. Ezután válasszon egy kenőanyagot. ...
  3. Tegye a kenőanyagot a kúpos részre és a fülcimpájára, majd lassan helyezze be a kúpot...
  4. Ha a kúp áthaladt, azonnal bedugja a dugót.

Továbbra is népszerűek a feszített fülek 2020-ban?

Ritkán észleltek olyan testmódosításokat, mint a kinyújtott fülek (kivéve a hagyományos törzseknél). A nyugati kultúrában többnyire olyan csoportokban voltak láthatók, mint a punkok vagy a gótok. Manapság folyamatosan emelkedik .

Van 0 és 00 közötti méret?

A fülkagyló károsodásának elkerülése érdekében „fél méretet” kell használni, hogy a nyújtásokat egy milliméteres lépésekben tartsuk. A 2g és 0g közötti félméret 7mm, más néven 1g. A 0 g és 00 g közötti félméret 9 mm , és esetenként 00 g-nak is nevezik.

Le kell csökkentenem a méretet lefújás után?

A dugót elég kicsinyíteni kell ahhoz, hogy túl nagy nyomás nélkül a helyén tartsa a kifúvót . A dugónak a szövetre történő összenyomása folytatja a visszaszívódási folyamatot, és tovább rontja a kifújást.

Miért nedvesek a műszereim?

Bár nem gyakori, a nem porózus anyagokkal (általában üveggel) történő nyújtás esetenként olyan állapotot eredményezhet, amelyet egyes piercers „nedves fülnek” nevez. Itt az ékszerrel érintkező bőr túl sok folyadékot választ ki , ami ragacsos, nedves, „izzadt” réteget képez a fül és az ékszer között.

Miért szaga van a mért füleknek?

Miért történik ez? A tested egy faggyú nevű anyagot választ ki, a faggyú egy olajos váladék, amely segít a bőrödnek zsíros és vízálló megőrzésében. A faggyú keveredik az elhalt hámsejtekkel a füle és az ékszer között, hogy kellemetlen szagot keltsen.

Mit kell tudnom a fülem mérése előtt?

9 dolog, amit tudnia kell, ha megméri a fülét
  • Előfordulhat, hogy a fülcimpája soha nem tér vissza a "normál" állapotba...
  • Megjavíthatja a mért fülcimpákat. ...
  • Nyolc-tíz hetet kell várnia a nyújtások között. ...
  • A könnyek hegszövetet okozhatnak. ...
  • A nyújtás közbeni fájdalom valószínűleg azt jelenti, hogy károsítja a szövetet.

Mi a különbség a kúpos és a dugó között?

A kúpos csapokat általában átmenő furatokhoz vagy indítócsapként használják zsákfuratokhoz. A csapok 5 menetes letöréssel rendelkeznek. Az 5 menetes letöréses dugós menetfúró a kúpos letöréses menetfúróhoz hasonlóan működik, mivel lassan eltávolítja a menetben lévő anyagot a menetes menetes rész legkisebb átmérőjétől kezdve.

A fadugók károsak a füledre?

A fa nem megfelelő anyag a fülek nyújtásához. Fadugót csak teljesen begyógyult fülcimpékben vagy piercingekben szabad viselni . ... A fa porózus anyag, és baktériumokat hordozhat. Ez veszélyt jelenthet a frissen áttört/kifeszített lebenyre.

Mi a különbség az alagutak és a dugók között?

Az alagút és a dugó közötti különbség A fő különbség az ékszerek megjelenésében van . Egy alagút (ahogyan az várható volt) belül üreges. Az ékszereken keresztül lehet látni, és ez a piercing üregében van kiemelve. A dugó viszont szilárd és kitölti a szúróüreget.