Meg tudod nézni a matildát a Disney plus-on?

Pontszám: 4,9/5 ( 19 szavazat )

Sajnos jelenleg egyetlen jelentős streaming szolgáltatás , például a Netflix vagy a Hulu sem biztosítja a "Matildát" felár nélkül. ... Például a Vudu streaming szolgáltatás digitális kölcsönzést biztosít "Matildának" mindössze 2,99 dollárért.

Milyen platformon van a Matilda?

A Matildát az Amazon Instant Video , az iTunes, a Google Play és a Vudu kínálatában való kölcsönzéssel vagy vásárlással streamelheti.

A Matildát a Disney készítette?

A Matilda egy 1996-os amerikai fantasy vígjáték, amelyet Danny DeVito társproducer és rendezett, Nicholas Kazan és Robin Swicord forgatókönyve alapján. ... A DeVito's Jersey Films által készített filmet 1996. augusztus 2-án mutatták be az Egyesült Államokban a Sony Pictures által, a TriStar Pictures kiadón keresztül.

Milyen alkalmazással nézhetem a Matildát?

Fedezze fel, mit közvetítenek:
  • Makk TV.
  • Amazon Prime Videó.
  • AMC+
  • Apple TV+
  • BritBox.
  • felfedezés+
  • Disney+
  • ESPN.

Melyik streaming szolgáltatás játszik a Matildával?

A Netflix megvásárolta Roald Dahl műveit, köztük olyan klasszikusokat, mint a "Charlie és a csokoládégyár" és a "Matilda", a legújabb tartalomszerződésében, mivel a streaming szolgáltatás kemény versenytársa a Disney+ és az HBO Max.

Amikor felnőttként nézed a Matildát

19 kapcsolódó kérdés található

Hány éves most Matilda?

A kaliforniai születésű Mara most 33 éves , és gyermeksztárként élt tovább.

Matilda Roku-n van?

Nézze meg a Matilda és a Ramsay-csokor (2015) online ingyen | A Roku Channel | Roku.

A Netflixnek van Matilda 2020?

Az új film a nagy sikerű musicalt adaptálja, és 2022 decemberében jelenik meg a Netflixen . ... A Netflix még ugyanabban a hónapban streamelni fogja a világ többi részén. Az újonc Alisha Weir játssza Matildát, míg a rokonszenves tanárnőt, Miss Honey-t Lashana Lynch játssza, akit hamarosan láthatunk a következő James Bond-filmben, a Nincs idő meghalni.

A Matilda elérhető a Netflixen?

Sajnáljuk, a Matilda nem érhető el az amerikai Netflixen , de az Egyesült Államokban azonnal feloldhatja, és elkezdheti nézni! Néhány egyszerű lépéssel megváltoztathatja Netflix régióját egy olyan országra, mint Kanada, és elkezdheti nézni a kanadai Netflixet, amely magában foglalja a Matildát is.

Hol van most az a lány, aki Matildát játszotta?

Mara Wilson mára sikeres író A Crackednek írt cikke szerint a New York-i Egyetemen tanult, "ahol a gyereksztárok meghalnak", és nagyon hálás karriert indított saját projektjei megírásával.

Matilda boszorkány?

A Matilda című könyvben Wormwood Matilda nem boszorkány . Kifejleszti a telekinézis erejét, ami azt jelenti, hogy elméjével képes mozgatni a dolgokat. ...

A Matilda igaz történet?

Dahl 1988-ban, néhány évvel a halála előtt adta ki Mathildát, néhány évnyi írás után, és sok eseményt és szereplőt tényleges életének szereplőire alapozott. Például Wormwood úr egy valós személyen alapul, akivel Dahl szülőfalujában, a buckinghamshire-i Great Missendenben találkozott.

Hogyan szerezte meg Matilda az erejét?

Gyors válasz: A Matildában, Roald Dahl regényének filmadaptációjában a címadó Matilda Wormwood telekinetikus képességeket fejleszt ki, válaszul az otthoni és iskolai elnyomásra. ... Mintha korának nem megfelelő intellektusa nem lenne elég, Matilda telekinetikus erőket is fejleszt.

Létezik Matilda 2?

Bár a Matilda 2 soha nem fog megtörténni , hamarosan láthatjuk a klasszikus Dahl-regény újabb adaptációját. Tavaly arról számoltak be, hogy a Netflix egy "animált eseménysorozatot" fejleszt Dahl irodalmi műveiből, amely magában foglalja a Matilda animációs sorozatként történő adaptálását.

Mit tudsz Matildáról?

Matilda egy okos kislány, aki nagyon szeretne tanulni . Végül érzéketlen szülei egy Miss (The) Trunchbull által vezetett iskolába küldik. Kegyetlen tekintélyelvű, aki gyűlöli a gyerekeket. Matilda összebarátkozik iskolai tanárával, Miss Honey-val.

Hol tudom megnézni a Matilda 2021-et?

Amazon.com : Watch Matilda | Prime Videó.

Mi az a Matilda a Netflixen?

Egy kegyetlen iskolaigazgatóval és szüleivel elátkozott kislány felfedezi rejtett képességeit – amelyeket arra használ, hogy szembeszálljon a zaklatókkal.

A Netflix UK-ban van Matilda?

A Sony Pictures UK és a TriStar Pictures 2022. december 2-án tűzte ki a Matildát az Egyesült Királyságban és Írországban. A Netflix 2022 decemberében jelenik meg a világ többi részén.

Lesz Matilda remake?

A Matilda, a klasszikus gyerekkönyv újabb nagyképernyős kiruccanást kap. De ellentétben Danny DeVito ikonikus 1996-os filmjével, amelyben ő maga, Mara Wilson és Pam Ferris szerepel a főszerepben, ez a könyvből adaptált színpadi musical adaptációja. Ez az új verzió az Egyesült Királyságban 2022. december 2 -án kerül a mozikba.

Matilda örökbe fogadott?

Matilda gyermekkorának nagy részében a biológiai családjának tagja volt, de a film későbbi szakaszában nagyon váratlanul egy örökbefogadási úton találja magát. ... Miss Honey nemcsak hagyja, hogy Matilda maradjon, hanem beleegyezik, hogy örökbefogadása révén örökre Matilda otthona legyen.

Miért hagyta abba Matilda a színészkedést?

A fiatal előadó úgy döntött, hogy végleg eláll a színészettől, hogy az írásra koncentrálhasson . Wilson a mai napig íróként és rendezőként dolgozik, és bár azóta eljátszott néhány kisebb szerepet, elsősorban szinkronhangokat, egy teljesen új életet választott magának – távol Hollywood látványától.

Ki halt meg Matildától?

Ám 1995. március 10-én – a Matilda forgatása közben – Mara anyukájában, Suzie -ban mellrákot diagnosztizáltak. Danny és Rhea felálltak, és felajánlották, hogy bármikor megnézik Marát, amikor a szüleinek kórházba kell menniük. A forgatás befejezése után Suzie állapota tovább romlott. 1996. április 26-án elhunyt.

Hogyan bántak Matildával a szülei?

Matilda még csak öt éves, de zseniális, és a szülei szörnyen rosszul bánnak vele. Elhatározza, hogy bosszút áll . Pontosabban az apja "tudatlan kis fröccsnek" nevezte, anyja pedig azt mondta Matildának, hogy tartsa be a "csúnya száját".

Matilda hány évesen tanult meg olvasni?

Három éves - Amatőr olvasási készségeket mutat be. Újságokat olvas, amelyek gyakran megtalálhatók a szülei otthonában. Négy éves – Hamarosan olyan olvasási készségeket fejleszt, mint egy felnőtté.