Tudsz úszni Heber Springs Arkansasban?

Pontszám: 4,7/5 ( 43 szavazat )

Ez tényleg egy fürdőhely. Rengeteg hely úszáshoz és piknikhez.

Hol lehet úszni Heber Springsben?

A Sandy Beach az egyetlen nyilvános strand Heber Springsben. A Heber Springsben található Dam Site nagyszerű fürdőterületekkel rendelkezik, kis napi használati díj ellenében. A tó túlsó partján, Greers Ferry városában csendesebb hangulatot talál az úszáshoz, mint a Heber Springs oldalán.

Nyitva van a Sandy Beach Heber Springsben?

A Sandy Beach újra megnyílt.

Vannak medvék Heber Springs Arkansasban?

HEBER SPRINGS, Ark. (KTHV) – Egy fekete medve kelt feltűnést Heber Springsben. A medve a múlt hétvégén átfutott a városon és egy közeli kempingen. ... A medvét utoljára a Dam Site Parkban látták vasárnap 17:45 körül.

Tudsz úszni a Little Red Riverben?

Evezhetsz és mehetsz lefelé a folyón, és nem kell aggódnod semmi miatt. ... "Vagy menj el élvezni a napot a tónál és kajakozz, és evezz, ess ki, és ússz, ha akarsz. Ez egyáltalán nem árt."

Sandy Beach Heber Springsben, AR

32 kapcsolódó kérdés található

Melyik a legtisztább folyó Arkansasban?

A Greers Ferry Lake az ország egyik legtisztább, legtisztább tava közé tartozik, a Little Red River pedig Amerika egyik kékszalagos pisztrángos patakjaként ismert. Mindkettő a mi északi közép-ozarki régiónkban található.

Milyen mély a kék lyuk Arkansasban?

AR Swimming Hole – Blue Hole, Albert Pike Rec Area – Helyileg „Blue Hole” néven ismert, ez egy gyönyörű akvamarinvízzel teli kőbánya. A legmélyebb pontja körülbelül 100 láb mély, és körülbelül 600 láb 375 láb széles, ha nem nagyobb. Ez magántulajdon.

Vannak grizzly medvék Arkansasban?

Arkansasban nincsenek vadon grizzly medvék .

Vannak farkasok Arkansasban?

Arkansas állam a vörös farkasok nemzeti tárháza . Ha valaki fogságban vagy vadon hal meg, a maradványait az iskolába küldik feldolgozásra, hogy a kutatók megalapozott döntéseket hozhassanak arról, hogyan segíthetik a legjobban a kutya veszélyeztetett állapotának helyreállítását.

Vannak aligátorok Fort Smith Arkansasban?

"Mi a kis gator sorsa jelenleg? ... Az aligátorok Arkansasban honosak . FORT SMITH, Ark. - A Janet Huckabee Természetvédelmi Központban van, ahol a 40/29 News megtudta, hogy az Arkansas Game and Fish Commission jelenleg tart. egy kis baba gator, amelyet Greenwoodban foglaltak le.

Vannak aligátorok Searcy Arkansasban?

SEARCY, AR – A közelmúltban legalább két aligátort észleltek Arkansas központjában. Az Arkansas Game and Fish Commission szerint a tisztek elfogták az állatot, és elvitték a Brinkley melletti vadonba. ...

Milyen magasak a sziklák Heber Springsben?

A sziklamerülés legnépszerűbb helyszíne a "The Dam Site". A hely annyira népszerű a 4 lábtól a 40 láb feletti sziklák miatt. Ezek a magasságok és a látszólag feneketlen zuhanások a sziklák lábánál teszik ezt a kalandvágyó úszók első számú helyszínévé!!

Fekete párducok élnek Arkansasban?

Az állami vadvédelmi tisztek szerint vadon élő hegyi oroszlánok, pumák vagy párducok nem léteznek természetes állapotban . ... Az Arkansas Game and Fish Commission azt mondta, hogy a vadon élő állatok biológusának konkrét bizonyítékokkal kell rendelkeznie a hegyi oroszlán észlelésének igazolására, például nyomnyomokra.

Hol van a legtöbb medve Arkansasban?

Az 1930-as évekre kevesebb mint 50 feketemedvéről számítottak az államban maradásra, többségük a mai White River National Wildlife Refuge területén élt Arkansas délkeleti részén .

Vannak medvék NE Arkansasban?

Függetlenül attól, hogy medvékre vadászik, vagy egyszerűen csak felfedez egyet, Arkansasban három fő területen találhat fekete medvéket: az Ozark Highlands területén, az Ouachita Nemzeti Erdőben és a White River alsó medencéjében .

Vannak jávorszarvasok Arkansasban?

Arkansasban nincs őshonos jávorszarvas . Azonban nagy szarvas- és jávorszarvas-populációink vannak. A szarvasvadászat nagyon népszerű Arkansasban. A jávorszarvas csordák az arkansasi Poncában figyelhetők meg.

Milyen ragadozók élnek Arkansasban?

Arkansas ragadozói közé tartoznak a prérifarkasok, a szürke rókák, a vörös rókák és a bobcats . Rágcsálói között 12 egérfaj található, az ürge és a déli repülő mókus. Kisemlősei közé tartoznak a folyami vidra, a cickányok, a rétisasok, a vattafarkú nyulak és az oposszumok.

Hol található a Blue Hole Texasban?

Az Angelina Nemzeti Erdőben, Jasper megye felső északnyugati részén, egy magánterületen található „Blue Hole” egy egykori homokkőkőbánya, amely az 1920-as években elöntött, és a környék egyedülálló és időnként népszerű fürdőhelyévé vált.

Hol kezdődik és hol végződik a Kings River Arkansas?

Az ország kevés szabadon folyó folyóinak egyike, a Kings River Arkansas államban, az Ozark Nemzeti Erdő Boston-hegységében kezdődik, és több mint 90 mérföldön keresztül észak felé folyik, ahol a Missouri államhatárnál lévő Table Rock-tóba torkollik. .

A Missouri folyó Arkansasban van?

A Little Missouri River Arkansas nyugati részén kezdődik Menától délkeletre , szabadon átfolyva az Ouachita-hegységen és az Ouachita Nemzeti Erdő festői területein, beleértve a Little Missouri-vízesést és az Albert Pike rekreációs területeket.

Vannak aligátorok az Ouachita Arkansas-tóban?

Vannak aligátorok az Ouachita-tóban? Soha nem érkezett jelentés az Ouachita-tó aligátorairól .

Melyik a legszebb folyó Arkansasban?

Arkansas legvadabb és festői folyója a szeretett Buffalo National River . A közel 150 mérföld hosszú folyó az állam legjobban lebegő folyója. Minden családnak legalább egy (vagy öt) lebegtetett utazásra van szüksége a Buffalóban a bucket listán.

Hol van a legkékebb víz Arkansasban?

Ahhoz, hogy megtalálja Arkansas legtisztább vizét, át kell utaznia a festői Ouachita-hegységen, és meg kell látogatnia a Lake Catherine Állami Parkot . Az autóút kiváló, a hegyek gyönyörűek, a Catherine-tó pedig hihetetlenül festői hely a kikapcsolódásra, de az igazi úti cél Falls Creek Falls.

Milyen nagymacskák élnek Arkansasban?

Az arkansasi Eureka Springsben közel 100 állat található, köztük tigrisek, oroszlánok, leopárdok, pumák, bobcats, medvék, ligerek, servalok, egy coatimundi és egy ara.