Eladhatod a dofus kamast?

Pontszám: 4,9/5 ( 1 szavazat )

Nem, a kamákat és/vagy tárgyakat árusító webhelyek nem legálisak .
Ha az interneten vásárol árukat, fennáll annak a veszélye, hogy átverik, és olyan árut vásárol, amelyet soha nem szállít ki. Azt is kockáztatja, hogy ellopják Ankama-számláját.

Hogyan adhatok el termékeket a Dofuson?

Bármely NPC-nek eladhat tételeket, akiknek a menüjében szerepel a vétel/eladás opció, amikor rákattint . Néhány kivételtől eltekintve az NPC-k által kínált árak nem lenyűgözőek, és okosabb lenne, ha másra összpontosítaná értékesítését. (Az egymáshoz viszonyított árak azonban néha tájékoztató jellegűek lehetnek.

Mi az a Kamas Dofus?

A kama a fő pénznem Dofusban . Szörnyek legyőzésével, tárgyak eladásával, Ogrines eladásával és bizonyos küldetések vagy eredmények teljesítésével szerezhetők meg. ... Amikor a pénznemre utal, az ak a normál mértékegységeket jelöli, a dupla k ("kk") pedig azt jelzi, hogy a cikk ára ezer.

Lekamas biztonságos?

Ez a webhely egy átverés, ne használja őket . Nem azt nyújtják, amit eladni állítanak.

Hogyan leszel gazdag Dofusban?

A Dofusban a pénzkeresés legegyszerűbb módja az, ha minden tárgyat felvarázsol ebben a játékban. Válassz egyet, daráld le 200 lvl-re, és vásárolj BÁRMILYEN tárgyat, és még jobb, ha elkészíted (ebben a játékban szinte minden tárgyat érdemes megalkotni), és mágusíts addig, amíg nem kapsz egy jó jetet (Check hdv). Minden szinten és bármilyen költségvetéssel működik!

Dofus KAMA útmutató – Hogyan készítsünk kamast a Dofus 2021 útmutatóban!

22 kapcsolódó kérdés található

Hogyan keresed Kamast?

2 fő stratégiája van a kama-készítésnek a piacon. 1. Célozzon meg embereket saját lvl-je körül... általánosságban elmondható, hogy a következő termékek tisztességesen fogynak minden szinten:
  1. kenyér.
  2. berendezések a zinit moboktól - Nem mindenkinek van booster.
  3. közelharci vagy távolsági felszerelés – Könnyen használható, és a legtöbb karakter elfér az egyikben vagy a másikban.